Tapahtumasta

Nuori Yrittäjyys ry (NY) järjestää Uskalla Yrittää -finaalin, jonka päätähtiä ovat yli 300 nuorta ja heidän yli 100 NY-yritystään. Finaali kokoaa Suomen yritteliäimmät nuoret kaksipäiväiseen tapahtumaan Helsinkiin 19.-20.4.2017.

Mukana olevat nuoret ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiään peruskoulun 9. luokalla ja toisella asteella NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa ja korkea-asteella NY Start Up -ohjelmissa, osana opintojaan.

Finaali on ohjelmien Suomen mestaruuskilpailu. Toisen ja korkea-asteen voittajat edustavat Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa kesällä 2017.

Finaali on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Alueellisista semifinaaleista kansalliseen finaaliin

Finaalissa nähtävät yritykset on valittu alueellisten semifinaalien kautta edustamaan aluettaan ja kouluaan kansalliseen finaaliin. Semifinaaleja järjestetään ympäri Suomea! Tutustu semifinaalikalenteriin ja käy tutustumassa oman alueesi yrittäjiin jo ennen finaalia.

Suomen parhaat yritykset valitsee liike-elämän ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka kahden päivän aikana tutustuu yritysten toimintaan messuilla ja yritysesittelyssä.

Finaalin messut Kauppakeskus Kampissa

Finalistit valtaavat Kauppakeskus Kampin sekä keskiviikkona 19.4.2017 että torstaina 20.4.2017. Tervetuloa tutustumaan Suomen tulevaisuuden tekijöihin ja tekemään samalla mahtavia löytöjä!

Messujen ensimmäinen päivä Kampissa keskiviikkona 19.4.2017 klo 16-19.
Lataa kalenterimuistutus tästä.

Messujen toinen päivä Kampissa torstaina 20.4.2017 klo 9:30-11:30.
Lataa kalenterimuistutus tästä.

Kampin messutapahtumassa nuoret esittelevät yritystoimintaansa ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan. Tarjoamme mahdollisuuden tavata maakuntien parhaat ja yritteliäisimmät nuoret ja aitiopaikan nuorten ideoihin ja ajatuksiin.

Osallistu ja seuraa tapahtumaa myös sosiaalisessa mediassa!

#UskallaYrittää
#NYVuosiYrittäjänä
#NYStartUp
@NuoriYrittajyys | Facebook-tapahtumaan pääset tästä

Millaisilla liikeideoilla on voitettu aiempina vuosina?

Nuori Yrittäjyys ry

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys. Tuemme yrittäjyyskasvatusta, jossa tavoitteemme on saada nuoret tunnistamaan ja hyödyntämään omat kykynsä – tekemällä oppien.

Tarjoamme 7–25-vuotiaiden nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta.

Yhdistyksen rahoitus muodostuu pääosin säätiöiden ja yritysten tuesta.

Katso myös kooste vuoden 2016 Uskalla Yrittää -finaalista!