Ennakkotehtävät: NY Start Up -ohjelma

Seuraavat materiaalit on palautettava ennen tapahtumaa:

  • Yrityksen kuvaus Uskalla Yrittää -sivustoa varten viimeistään perjantaina 31.3.2017.
  • Kuva yrityksestä sosiaalisen median kilpailua varten viimeistään perjantaina 31.3.2017.
  • Raportti yrityksen toiminnasta viimeistään perjantaina 7.4.2017.
  • Yritysesittelyssä käytettävä tiedosto viimeistään maanantaina 10.4.2017.

Voit siirtyä palauttamaan tehtävän joko yläpuolella olevan linkin kautta tai tehtävän kuvauksessa olevan linkin kautta.

Yrityksen kuvaus

Tapahtuman verkkosivuille tulee koonti kaikista Uskalla Yrittää -finaalin NY-yrityksistä.

Koontia varten kaikkien osallistuvien NY-yritysten on toimitettava lyhyt kuvaus, mitä yritys tekee ja mikä tekee siitä mielenkiintoisen 31.3.2017 mennessä. Tarkoituksena ei ole kirjoittaa liiketoimintasuunnitelmaa uudestaan kaikkien nähtäville, vaan lyhyt kuvaus liikeideasta.

Toimittakaa samalla NY-yrityksen logo PNG, JPG tai JPEG -muodossa. Palauta kuvaus ja tiedot alla olevalla lomakkeen avulla.

> Siirry palautussivulle tästä (palautusaika on päättynyt)

Kuva yrityksestä (tiimistä)

Finaalin yhtenä kilpailuna on sosiaalisen median presenssi. Kilpailussa NY-yritykset keräävät tykkäyksiä omalle kuvalleen. Nuori Yrittäjyys ry julkaisee Facebookissa kuva-albumin, jossa on esitelty kaikki finalistit. Kuva-albumi julkaistaan torstaina 6.4.2017 ja tykkääminen on mahdollista torstaihin 20.4.2017 kello 12:00 asti.

Kilpailua varten yritysten tulee toimittaa ryhmäkuva tiimistä 31.3.2017 mennessä.

> Siirry palautussivulle tästä (palautusaika on päättynyt)

Yritysesittely

Jokainen NY-yritys pitää finaalissa neljän minuutin mittaisen englanninkielisen yritysesittelyn. Jos esityksen tukena käytetään PowerPoint tai muuta esitystä (Prezi, Sway), on esitys lähetettävä tapahtumatiimille 10.4.2017 mennessä. Näin voimme varmistaa, että esitykset avautuvat tietokoneella ja toimivat kunnolla. Jos ongelmia ilmenee, ehdimme korjata ne ennen tapahtumaa.

PowerPoint -esityksissä tulee käyttää Windowsin vakiofontteja, jotta esitykset toistuvat oikein finaalissa käytettävissä tietokoneissa.

Esityksen pitää olla joko Microsoft Office PowerPoint 2016 -ohjelman kanssa yhteensopiva tai PDF-tiedostona. Jos haluatte käyttää jotain muuta tiedostomuotoa, olkaa hyvissä ajoin yhteydessä tapahtumatiimiin. Tiedoston maksimikoko on 20 MB. Tiedostot toimitetaan ensisijaisesti alla olevalla palautuslomakkeella.

Lataa esityksen ohjeistus ja kriteerit tästä (PDF)

> Siirry palautusivulle tästä (palautusaika on päättynyt)

Raportti NY-yrityksen toiminnasta

Finaaliin osallistuvat NY-yritykset kirjoittavat raportin omasta yrityksestä, jonka tarkoituksena on näyttää, kuinka hyvin NY-yrityksenne osaa kertoa toiminnasta, tuloksista ja tulevaisuuden suunnitelmista raporttimuodossa.

Raportin avulla NY-yritys näyttää pystyvänsä tuottamaan kirjallisen dokumentin yrityksestään, jonka avulla he saavat lukijan kiinnostumaan yrityksestä ja sen toiminnasta. Raportin voi kirjoittaa suomeksi tai englanniksi.

Raportti on palautettava 7.4.2017 mennessä. Raportti tulee tuomareiden luettavaksi ennen finaalia.

Raportti tulee palauttaa PDF -muodossa. Voit tarkistaa ohjeet PDF -muotoon tallentamisesta täältä.

> Siirry palautussivulle tästä (palautusaika on päättynyt)