Tervetuloa Uskalla Yrittää -finaaliin!

Nuori Yrittäjyys ry (NY) järjestää Uskalla Yrittää -finaalin, joka kokoaa Suomen yritteliäimmät nuoret kaksipäiväiseen tapahtumaan Helsinkiin 19.-20.4.2017. Finaalissa on mukana yli 100 nuorten yritystä ympäri Suomen.

Mukana olevat nuoret ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiään peruskoulun 9. luokalla ja toisella asteella NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa ja korkea-asteella NY Start Up -ohjelmassa, osana opintojaan.

Finaali on ohjelmien Suomen mestaruuskilpailu ja SM-voittajat julkistetaan torstaina 20.4.2017 järjestettävässä palkintogaalassa Finlandia-talolla. Toisen ja korkea-asteen voittajat edustavat Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa kesällä 2017.

Finaali on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Ilmoittaudu messuvieraaksi!

MESSUVIERAS
Sending

Muista seurata tapahtumaa myös sosiaalisessa mediassa!

#UskallaYrittää
#NYVuosiYrittäjänä
#NYStartUp
@NuoriYrittajyys | Facebook-tapahtumaan pääset tästä

KE 19.4. KELLO 12:45 – 15:00
Yritysesittelyt @ Original Sokos Hotel Presidentti & Kauppakeskus Kamppi

(Eteläinen Rautatiekatu 4 & Urho Kekkosen katu 1,  00100 Helsinki)
Finaalin ensimmäisenä arvioitava osuutena ovat yritysesittelyt. Jokaisella yrityksellä on 4 minuuttia aikaa kertoa oman yrityksen toiminnasta. Esityksiä kuullaan Original Sokos Hotel Presidentin tiloissa.

Jos haluat tuoda isomman oppilasryhmän tutustumaan esityksiin, olethan yhteydessä uskallayrittaa(at)nuoriyrittajyys.fi, niin sovitaan yhdessä teidän saapumisestanne.

Katso perusasteen yritysesittelyajat
Katso toisen asteen yritysesittelyajat
Katso korkea-asteen yritysesittelyajat

KE 19.4. KELLO 16:00 – 19:00 & TO 20.4. KELLO 9:30 – 11:30
Uskalla Yrittää -finaalin messut @ Kauppakeskus Kamppi

(Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki)
Finaalin yksi kohokohdista on messutapahtuma, joka järjestetään Kauppakeskus Kampissa. Messuilla finalistit esittelevät ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan. Messut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden päästä tutustumaan nuorten ideoihin ympäri Suomen.

Messujen aikana finalistit pääsevät Kampin E-tason (alin kerros) keskuslavalle pitchaamaan omia yritysideoitaan 30 sekunnin ajaksi – luvassa siis varsinainen myyntipuheiden juhla! Nuorten lisäksi lavalla nähdään vieraita kertomassa omia ajatuksiaan messuista.

Nuoret yrittäjinä – mistä on kyse, kun yli 4 500 nuorta on perustanut yli 1500 yritystä osana opintoja?

NY Vuosi yrittäjänä ja NY Start Up -ohjelmat

  • NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa 9.luokan, lukion tai ammattiopiston opiskelijat perustavat oikealla rahalla toimivan miniyrityksen (NY-yritys) lukuvuoden ajaksi osana opintojaan.
  • NY Start Up -ohjelmassa korkeakouluopiskelijat perustavat oikealla rahalla toimivan monialaisen miniyrityksen (NY-yritys) lukuvuoden ajaksi osana opintojaan.
  • Ohjelmissa harjoitellaan liiketoiminnan ymmärtämistä, työn tekemistä, asiakaspalvelua, vastuunottamista ja talousasioita – työelämätaitoja käytännön kautta.
  • Oma NY-yritys antaa mahdollisuuden ideoida ja ottaa omat ideat käyttöön sekä oivaltaa omat mahdollisuudet ja saada omakohtainen kokemus yrittäjyydestä.
  • NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma on käytössä yli 150 perus- ja toisen asteen oppilaitoksessa ympäri Suomen.
  • NY Start Up -ohjelma on käytössä 18 suomalaisessa korkeakoulussa.

Merkitse kalenteriin!

Yritysesittelyt Original Sokos Hotel Presidentissä ja Kampissa keskiviikkona 19.4.2017 klo 12:45 – 15.

Finalistit valtaavat Kauppakeskus Kampin sekä keskiviikkona 19. huhtikuuta että torstaina 20. huhtikuuta. Tervetuloa tutustumaan Suomen tulevaisuuden tekijöihin ja tekemään samalla mahtavia löytöjä!

Messujen ensimmäinen päivä Kampissa keskiviikkona 19.4.2017 klo 16 – 19.
Lataa kalenterimuistutus tästä.

Messujen toinen päivä Kampissa torstaina 20.4.2017 klo 9:30 – 11:30.
Lataa kalenterimuistutus tästä.


Ota opiskelijat mukaan

Ota omat opiskelijasi mukaan messuille ja anna heille ennakkotehtävä, joka aktivoi nuoret nuoret osallistumaan messupöhinään!

Kampin messutapahtumassa nuoret esittelevät yritystoimintaansa ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan. Tarjoamme mahdollisuuden tavata maakuntien parhaat ja yritteliäisimmät nuoret ja aitiopaikan nuorten ideoihin ja ajatuksiin.