skip to Main Content

Festivaalikiertue sisältää 10 tapahtumaa eri puolilla Suomea!

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ainakin helmikuun tapahtumat toteutetaan virtuaalisesti. NY-yrittäjiin pääsee tutustumaan virtuaalialustallamme ja mukaansa tempaavia livelähetyksiä pääsee seuraamaan etusivultamme uskallayrittaa.fi

Mikä on Uskalla Yrittää -festivaali?

Uskalla Yrittää -festivaali on nuorten oma yrittäjyysfestivaali. Festivaaleille voivat voivat osallistua Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa mukana olevat opiskelijat jotka ovat perustaneet NY-yrityksen.

Virtuaalitapahtumien aikataulu

Striimatuissa tapahtumissa klo 11.00–13.00 kuullaan vinkkejä kokeneemmilta yrittäjiltä sekä haastatellaan virtuaalisilla messupisteillä olevia nuoria. Kilpailuun osallistuvat nuoret esittelevät yrityksiään myös tuomareille ja vastailevat videoyhteydellä tuomariston kysymyksiin. Tuomaristo arvioi yrityksiä yhteisten, ennalta määrättyjen kriteerien mukaan.

Kello 13.00 virtuaalitilaan aukeaa pääsylinkki kaikille vierailijoille.

Alueen parhaat NY-yritykset palkitaan suorassa lähetyksessä noin klo 14.45–15:00.

Tietoa ja ohjeita NY-yrityksille

. Sivuiltamme löydät NY-yrityksiä varten ohjeita ja tietoa kilpailukategorioista.

Ilmoittautuminen

Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta ja tapahtumien ohjelmasta löytyvät kunkin aluefestivaalin sivulta. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan tiedot omasta NY-yrityksestä ja tehdään ennakkotehtävät.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Ohjeet ilmoittautumiseen

Ainoastaan henkilö, joka on perustanut NY-yrityksen Vuosi yrittäjänä sivuilla, voi tehdä ilmoittautumisen Uskalla Yrittää -festivaaliin.

Katso ohjetiedosto ilmoittautumisesta

Kuvausluvat

Live-tapahtumien osalta tarvitsemme myös kuvausluvat osallistujilta. Kuvausluvat liitetään ilmoittautumislomakkeeseen. Mallipohjat voit noutaa tästä:

NY kuvauslupa_2022 (Word)

NY_kuvauslupa_2022_FIN_SVE (PDF)

#uskallayrittää

Back To Top