skip to Main Content
Etelä-Savo (2)

KahvilaNamupala_NYKahvila Namupala NY — Rantakylän yhtenäiskoulu

Kahvila Namupala NY on kahvila- ja cateringpalveluja tarjoava yritys. Olemme mm. vastanneet Mikkelin suurimman koulun kymmenistä vanhempainiltojen kahvitarjoiluista ja järjestäneet myyjäisiä. Toiminnassamme pyrimme huolehtimaan siitä, että asiakas saa hyvää palvelua. Kaikki tuotteemme ovat itse tehtyjä ja valmistettu hygieniasäädöksiä noudattaen ja huomioiden ekologiset periaatteet.

Pyrimme toiminnallamme luomaan uudenlaista toimintakulttuuria, joka yhdistää koulun, kodin ja oppilaat.

Muksupiste_NYMuksupiste NY — Rantakylän yhtenäiskoulu

Muksupiste NY on lastenvahtipalvelu, joka vahtii lapsia Mikkelin kauppakeskus Stellan leikkipaikassa sillä välin, kun vanhemmat ovat ostoksilla. Liikeidea on viiden viisitoistavuotiaan tytön kehittämä. Yritys tekee myös lastenvahtimiskeikkoja kotiin ja erilaisiin tapahtumiin. Stellassa järjestetään myös erilaisia ja hauskoja tapahtumia. Yritys on erityinen, koska nuoret yrittäjät ovat uskaltaneet ottaa vastuuta monista lapsista ja haluavat, että lapset saavat leikkiä ja käyttää mielikuvitustaan vapaasti.

Haluamme tarjota hyvää, vastuullista ja luotettavaa lastenvahtipalvelua vanhemmille ilmaiseksi kauppakeskus Stellassa ja pientä maksua vastaan erilaisissa tapahtumissa ja kotona.

Etelä-Pohjanmaa (4)

PESUX NY — Suupohjan ammatti-instituutti pesuxin logo

Pesux NY on vuonna 2014 perustettu NY-yritys, joka tarjoaa tekstiilien painehuuhtelupalveluja Kauhajoella ja lähikunnissa sijaitseville yrityksille ja kotitalouksille. Pesux NY pesee kaikki verhoilut auton penkeistä kotisohviin ja kokolattiamattoihin. Meillä on omat toimitilat Kauhajoella, mutta palvelemme myös kotikäynnein.

 Tuomme yleensä vain yrityksille suunnatun palvelun helposti myös jokaisen yksityisen ulottuville.

 

kuva2

DIMENO NY — Koulutuskeskus Sedu

Dimeno NY on kolmen energisen nuoren naisen perustama yritys, joka on perustettu tammikuussa 2015. Dimeno NY tarjoaa perusteelliset palvelut turvallisuusalan toimintaan liittyen: pelastus- ja turvallisuussuunnitelmat, ensiapu- ja alkusammutuskoulutukset, turvallisuuskartoitukset, turvallisuusalan esittelyt sekä narikkapalvelut.

 Haluamme oppia yrittäjyydestä, sekä turvallisuusalan erilaisissa tehtävissä toimimisesta, minkä takia halusimme suorittaa myös työssäoppimisen NY- yrittäjinä.

GarageGamers_NYGarage Gamers NY — Koulutuskeskus Sedu

Garage Gamers NY on kolmen 3. vuodella opiskelevan datanomin perustama nuori yritys, joka tähtää toiminnallaan tekemään sosiaalisen median ympäristön, jossa kuluttajat voivat keskustella, suositella ja neuvoa toisiaan videopeleistä ja tietotekniikkaan liittyvistä tuotteista. Kuluttajille palvelu on täysin maksutonta, ilman taka-ajatuksia. Yrityksen jäsenet luovat toiminnallensa pohjaa ja mainetta videomateriaalilla, jota lähetetään ”livenä” Twitch-sivustolle sekä YouTubeen videosarjoina.

Oli kyseessä sitten let’s playt, tietotekniikan arviointi tai jopa ohjemateriaalin luominen sitä tarvitseville, yrityksemme hoitaa tämän.

 

OutsideMovies_NYOutside Movies NY — Seinäjoen Yhteiskoulu

Olemme perustaneet koulussa yhdeksännellä luokalla virallisesti rekisteröidyn yrityksen Outside Movies NY osana NY Vuosi yrittäjänä -kurssia. Idea yritykseen lähti siitä, kun halusimme luoda jotain uutta Seinäjoelle ja sen asukkaille. Yrityksen liikeideana on ulkoilmaelokuvateatteri. Tapahtumassa asiakkaat voivat katsoa elokuvaa autoissaan tai mopoautoissaan, joihin ääni tulee radion kautta. Olemme hankkineet 14 neliön screenin tapahtumaan. Tapahtuma järjestetään Seinäjoki Areenan parkkipaikalla. Idea on levinnyt Opinlakeusmessujen, tuttavien ja sosiaalisen media kautta, josta olemme saaneet positiivista palautetta ja kiinnostusta tapahtumaa kohtaan. Tapahtuman ajankohtana on 3.4.2015.

Legendaariset Drive-in leffat nyt myös Suomessa.

Kainuu (4)

SmartCam logoSmartCam Media NY — Kajaanin lyseo

SmartCam Media NY on kainuulainen valo- ja videokuvauspalveluita tuottava yritys, jonka palveluihin kuuluvat myös suorat lähetykset.

 

 

ArticWood_NYArctic Wood NY — Kainuun ammattiopisto

Arctic Wood NY valmistaa sisustustuotteita kierrätysmateriaaleista. Kaikki tuotteet ovat uniikkeja, koska ne valmistetaan käsin. Tuotteet ovat pääasiassa puulevyille maalattuja sisustustauluja. Yritykseltä on mahdollista tilata omanlaisensa tuote, jos valikoimasta ei mieleistä löydy.

Käsintehdyt ja ekologiset sisustustuotteet!

logovastaväri LOPULLINEN 1500x1500Hentilä & Hyväri Fotografia NY — Kainuun ammattiopisto

Olemme kaksi nuorta Kajaanissa asustelevaa valokuvaajaa. Toimimme Nuori Yrittäjyys-ohjelman pohjalta kuvaten mm. hää-, yo-, lapsi- ja tapahtumakuvauksia. Kokemusta on karttunut jo kymmenistä toimeksiannoista aina Pudasjärveltä Seattleen. Kuvaajina haluamme viestiä aidoista tunteista ja hyvästä elämänasenteesta myös eri vinkkeleistäkin katsottuna. Kuvillamme pyrimme aina välittämään kunkin kuvaushetken tunnelman juuri sellaisena kuin se koetaan, olipa tilanne tai olosuhteet mitkä hyvänsä.

 

 

ForTuneMusic_NYForTune Music NY — Kainuun ammattiopisto

ForTune Music NY soittaa rauhallisissa ja rauhattomissa illanvietoissa, mutta myös suurten tunteiden juhlissa kuten häissä ja ristiäisissä. Päämajamme on Kajaanissa, mutta emme pelkää lähteä kauemmaksikaan levittämään musiikin riemua. Valttinamme on helposti hahmotettava hinnoittelu, jotta asiakas tietää tarkalleen mistä hän maksaa. Joustavasta ryhmästämme voit lohkaista tilaisuuteesi vaikka duon tahi suuremman bilebändin, sinun tarpeittesi mukaisesti.

We play, you pay.

Kanta-Häme (1)

MobOppi_NYMobOppi NY — Hämeenlinnan lyseon lukio

MobOppi NY on Kanta-Hämeenlinnan alueella toimiva mobiililaitteiden käytön ja käyttöönoton opastuspalveluja tarjoava yritys. Palvelumme on erityisesti suunniteltu varttuneemmille henkilöille. Opetuksemme on käytännönläheistä ja se räätälöidään jokaiselle asiakkaalle hänen omien tarpeidensa mukaan.

Teemme mobiililaitteiden käytön oppimisesta helppoa!

Keski-Pohjanmaa (1)

SST_NYSST YE — Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

SST YE tarjoaa ja järjestää liikuntatapahtumia lapsille ja nuorille. Yrityksemme tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa lasten ja nuorten terveyteen sekä hyvinvointiin.

Keski-Suomi (2)

Jennikatariina_NYjennikatariina NY — Jyväskylän ammattiopisto

Hölmö-Pöllö tuoteperhe on jennikatariina NY:n pientuotteiden keulakuva, joka antaa väriä ja iloa arkeen, sekä käyttöesineenä että koristeena. Pehmo-pöllö, pöllölapaset, pöllökukkaro, pöllöpussukka ja laventelipöllö.

Ompelen, neulon, korjaan

 

ERITANYLOGOErita NY — Jyväskylän lyseon lukio

Erita NY koostuu neljästä jyväskyläläisestä lukion ensimmäisen vuoden opiskelijoista. Haluamme antaa mahdollisuuden vanhoille poisheitetyille tavaroille ja luoda niistä jotain uutta ja modernia. Toiminnallamme pyrimme vähentämää pois heitetyn ja ylijäämä tavaran määrää. Kaikki tuotteemme ovat käsintehtyjä, uniikkeja ja luonnonmukaisia.

Kymenlaakso (3)

Sepe_NY

Sepe NY — Valkealan lukio

Sepe NY tuottaa erilaisia valokuvauspalveluita. Pääosin toimintamme keskittyy tapahtumakuvaukseen. Yrityksestämme mielenkiintoisen tekee se, että videoimme tapahtumia ja myymme niistä tehtyjä koosteita yksityisille edullisesti. Ohella pidämme nettisivuillamme valokuvapankkia. Sieltä kuka tahansa voi ostaa ottamiamme valokuvia omaan käyttöön esim. kotisivuille, ilmoituksiin, lehtiin, kirjoihin/kirjojen etukansiin, esitteisiin, esitelmiin ja moniin muihin tarkoituksiin.

Laadukkaita ja monipuolisia valokuvauspalveluita edullisesti.

Kovo_NYKOVO NY — Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

KOVO NY tarjoaa nopeaa ja ammatillista elektroniikan huoltopalvelua ja hyvää asiakaspalvelua.

 

MediaWorks_NYMediaWorks NY — Vehkalahden koulu

MediaWorks NY tekee laadukkaita media-alan tuotantoja ja tapahtumatekniikkaa asiakkaiden tarpeen mukaan mm.tekniikkaa discoihin ja messuihin, nettisivuja ja mainosvideoita sekä paljon muuta.

We make media work!

Pirkanmaa (6)

HiiriKonna_NYHiiri & Konna NY — Anna Tapion koulu

Hiiri & Konna NY on kahden yhdeksäsluokkalaisen opiskelijan yritys, joka on perustettu syksyllä 2014. Myymme huulirasvoja, jotka olemme valmistaneet itse luonnollisista raaka-aineista. Huulirasvamme eivät sisällä ylimääräisiä kemikaaleja, jotka voisivat ärsyttää ihoa entistä enemmän. Meiltä löydät huulirasvoja monenlaiseen makuun – valikoimaamme kuuluu appelsiinin, laventelin sekä sitruunan tuoksuisia rasvoja. Maku on kaikissa herkullisen hunajainen.

Hiiri & Konna – itsetehtyjä huulirasvoja luonnollisista raaka-aineista ilman ylimääräisiä kemikaaleja!

Bullet Beats NY — Ylöjärven lukio

Bullet Beats NY on neljän ylöjärveläisen nuoren tammikuussa 2015 perustama NY-yritys. Bullet Beats NY valmistaa laadukkaita ja kestäviä kuulokkeita edulliseen hintaan. Kuulokkeiden valmistuksessa yhdistyy näppärästi uusiokäyttö ja design, sillä kuulokkeiden valmistuksessa on käytetty kertaalleen ammuttujen luotien hylsyjä. Yrityksemme perusidea on tehdä vanhasta käytetystä tavarasta uusia hienoja tuotteita. Tuotteemme on myös kansainvälisesti hyvin kilpailukykyinen, sillä se on muodikas, helposti toimitettavissa ulkomaille ja hinta-laatu suhdekin on varsin erinomainen.

Bullet Beats: Ja luoditkin laulavat!

IT-Ratkaisut_NYIT-Ratkaisut NY — Tampereen yliopiston Normaalikoulun lukio

IT-Ratkaisut NY on Tampereella toimiva NY-yritys, joka tarjoaa neuvoja ja opastusta tekniikan parissa tuskaileville. Pääasiallinen kohderyhmämme on vanhukset, mutta myös nuoremmat asiakkaat ovat tervetulleita ja palvelemme myös heitä mielellämme. Palvelumme on selkokielistä ja ymmärrettävää “kädestä pitäen”-neuvontaa, jotta asiakkaamme saavat toimivan ratkaisun ongelmaansa.

 

IT-Ratkaisut- Apua tekniikkaan

LavaMafia_NYLavaMafia NY — Tyryn koulu

Lavamafia NY on viiden yhdeksäsluokkalaisen Tyryn koulun oppilaan pyörittämä NY-yritys. Se valmistaa kierrätetyistä kuormalavoista laadukkaita huonekaluja jotka kestävät säässä kuin säässä ja myös sisätiloissa. Pääasiassa yritys valmistaa penkkejä ja pöytiä, mutta asiakkaan toiveiden mukaisesti myös muut kuormalavoista tehdyt tuotteet onnistuvat.

 

 

 

Promottajat_NYPromottajat NY — Kalevan lukio

Promottajat NY on viiden abiturientin pienimuotoinen mainosalan yritys, joka tarjoaa pääasiassa markkinointipalvelua muille yrityksille. Mainostamme asiakkaitamme sekä netissä, että kenttätyönä Tampereen alueella.

Nuorekasta ilmettä mainostukseen

Teulas_NYTEULAS NY — Anna Tapion koulu

TEULAS NY on kolmen Anna Tapion koulun yhdeksäsluokkalaisen tytön pitämä yritys, joka toimii uuden lastensairaalan hyväksi. Me voimme vahtia lapsia, pitää seuraa vanhuksille, hoitaa eläimiä, tai vaikka auttaa kotitöissä. Tuotostamme 50% menee Uuden lastensairaalan talkoisiin.

TEULAS NY –yhdessä tekemällä uuden lastensairaalan hyväksi!

Pohjanmaa (6)

HomeDecor_UFHome Decor UF — Optima ammattiopisto

Vi tyckte också att vi vill ha en produkt som symboliserar vår stad, Jakobstad. Efter julen visste vi att vi måste ha en ny produkt och efter många funderingar kom vi fram till att vi vill ha något i samma stil som tro, hopp och kärlek och började tillverka en liknande väggdekoration men med marin stil var vi bytte ut Tro till en fyr, Hopp till ett ankare och Kärlek till en segelbåt.

Jakobstads traditionella symbol har vi utvecklat till en modernare väggdekoration, vi har också gjort en produktutveckling av väggdekorationer i marintema!

TeaRoom_NYTea Room NY — Vaasan ammattiopisto

Tea Room NY myy laadukasta erikoisteetä ja maustekahvia. Arvostamme omassa arjessamme terveellisyyttä ja nautintoa, jota haluamme tuoda esiin yrityksessämme. Toimimme pääasiassa Vaasan alueella.

Tee hetkestäsi täydellinen.

Hantern_UFHantern UF — Vaasan ammattiopisto

Hantern UF produces and sells handmade lanterns made from glass jars, rope, seashells, stones and decals. The glass jars and seashells are often bought from flee markets, which makes the product part ecologic. Hantern UF was founded in 2014 and has since caught many people’s interest with its unique archipelago inspired products.

Handmade lanterns with a marine touch.

PerfectMatch_UF Perfect Match UF — Kristinedstads högstadium

Unika tändsticksaskar med Kristinestads motiv + praktisk magnet på baksidan!

 

 

 

Woodey_UFWoodey UF — Högstadiet i Petalax

Vi på Woodey gör och säljer för det mesta knivar, osthyvlar, kakspadar, brevöppnare och andra saker av trä och metall. Det var chefen som kom på iden med att sälja knivar enligt kundens önskemål, för att sälja knivar kan ses som en ovanlig och oexploaterad marknad för personen som vill ge sig in i den. Det som gör vårt företag till något extra och ovanligt är just det att vi producerar knivar i olika varianter, ingen ser ut som den andra vilket låter fantasin flöda för personen som ska göra den och jobbet mycket mer roligt. Alla är handgjorda och metallen är av kvalitet.

Det här är ett företag som inte är likt dom andra.

Jurgen_NYJürgen UF — Jacobstads gymnasium

Vi återanvänder gamla slipsar för att ge dom nytt liv som flugor. Hantverken är helt handgjorda. Även förpackningarna är återanvända från gamla tapeter så hela konceptet är miljövänligt och återanvänt. Vi vill se att hela världen tar ett steg mot en framtid med mer innovativ återanvändning.

Problem med slipsen, Jürgen fixar biffen!

Pohjois-Pohjanmaa (4)

KoruSieppo_NYKoruSieppo NY — Oulun seudun ammattiopisto

KoruSieppo NY on yritys, joka valmistaa pieniä hopeakorusarjoja erilaisille ja eri-ikäisille ihmisille. KoruSieppo NY toimii yhden henkilön voimin suunnittelemalla ja valmistamalla tuotteet itse. Yrityksen tuotteissa esiintyy voimakkaasti luonto, mutta on myös tuotteita jotka eivät kuvasta erityisemmin mitään luontoaihetta, sopien näin jokaiselle käyttäjälle.

Luovuus, ideointi ja aidot materiaalit

Amelie_NY Amelie NY — Saaren koulu

Kuulet iloista naurua ja ilmassa leijailee vastapaistetun korvapuustin tuoksu – olet juuri saapunut Amelien kahvitukseen. Yrityksemme liikeidea on järjestää hyvin toimivia kahvituksia, joihin kuuluvat aina laadukkaat ja tuoreet itse valmistetut leivonnaiset. Tiiviin ryhmämme vahvuuksia ovat luja yhteishenki ja liikeideamme toimivuus.

Pitopalvelua viiden tytön tehotiimiltä

 

Baussi_NYBaussi NY — Reisjärven kristillinen opisto

Meidän yritykseemme kuuluu neljä reipasta ja yritteliästä poikaa! Jokainen tiimimme jäsen on tärkeä, yhdessä onnistumme! Kaikki lähti siitä, kun huomasimme miten täynnä maailma on älylaitteiden tuomaa harmia. Teimme tuotteen, joka kokoaa ja tuo yhteen kaikki ikään ja kokoon katsomatta. Tuotteemme on Baussipeli uudenlainen lautapeli peli, jossa yhdistyy nerokkuus sekä baussi poikien vinha mielikuvitus.

Vievätkö älylaitteet suurimman aikasi? Baussi tuo iloa elämään yhdessä läheisten kanssa!

Jämy_NYJämy NY — Reisjärven kristillinen opisto

Meidän yrityksemme on nimeltään Jämy NY. Tiimimme koostuu neljästä innokkaasta yrittäjästä, joita yhdistää rakkaus urheiluun. Tämä oli yksi syy, miksi päädyimme jälleenmyymään jääkiekkomailoja. Halusimme saada ihmisille edulliseen hintaan huippulaadukkaita mailoja, hyvällä palvelulla. Yrityksemme vahvuuksia ovat: kova työnteko, valtava halu oppia ja loistava yhteishenki! Löydät meidät somesta sekä nettisivuiltamme. Käy tutustumassa tuotteisiimme ja löydä omasi!

Meiltä huippulaadukkaat urheilutarvikkeet edulliseen hintaan!

Pohjois Savo (1)

kotipuhto ny logoKotipuhto NY — Savon ammatti- ja aikuisopisto

Kotipuhto NY tarjoaa laadukkaita siivous-, leivonta- ja lastenhoitopalveluita Kuopion alueella. Tiimimme koostuu kahdesta reippaasta ja oma-aloitteisesta tytöstä. Käy tutustumassa meihin Facebookissa  ja nettisivuillamme.

Kaipaatko viihtyvyyttä arkeen?

Päijät-Häme (2)

Koukussa_NYKoukussa NY — Padasjoen yhtenäiskoulu

Koukussa NY valmistaa erilaisia tuotteita matonkuteista virkkaamalla. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. koreja, mattoja, raheja, tyynyjä, laukkuja, pannunalusia sekä lampunvarjostimia. Tilaustöinä suunnitellaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopiva tuote, ja uusia haasteita otetaan myös mielellään toteutettavaksi.

Koukussa NY – persoonallisia, käsintehtyjä tuotteita juuri sinulle suunniteltuina

RSTech_NYRSTech NY — Riihimäen lukio

RSTech NY on kahdesta Riihimäen lukion opiskelijasta koostuva yritys, joka tarjoaa joustavia autojen huolto- ja korjaamopalveluita Kanta-Hämeen alueella. Yrityksen pääideana on tavallisten korjaamopalveluiden lisäksi tarjota nopeita huoltopalveluita myös asiakkaan kotona, jopa lyhyellä varoitusajalla. Yrityksen tavoitteena on tarjota huoltopalveluita, jotka mahdollistavat huolettoman autoilun riemua asiakkailleen edullisesti.

 

Pääkaupunkiseutu (9)

 

Ruska_NYRuska NY — Ressun lukio

Ruska NY koostuu neljästä Ressun lukion oppilaasta, jotka arvostavat luontoa ja käsityötä. Yritys valmistaa lahja- ja sisustustuotteita kuten ovikylttejä. Teemme kaiken itse ja käsin. Myymme myös koruja ja olemme itse suunnitelleet Koivu-korun. Valikoimassamme on myös perinteisen malliston lisäksi Urban-mallisto, joka koostuu kierrätetyistä tölkin avausklipsuista tehdyistä koruista. Pääasiallisesti teemme tuotteita tilaustöinä, jotta asiakas saa juuri sellaisen tuotteen kuin haluaa.

Suomen luonnosta lahjoja kodille kuin myös ihmisille.

IJAAR_NY IJAAR. NY — Ressun lukio

IJAAR. NY koostuu kahdesta Ressun lukion oppilaasta, jotka rakastavat muotia ja ovat päättäneet tuoda sen kaikkien ulottuville. Yritys suunnittelee pitkiä mekkoja ja hameita sekoittaen moderneja länsimaisia tyylejä afrikkalaiseen ja aasialaiseen muotiin. Tarkoituksenamme on tarjota musliminuorille tyylikkäitä vaatteita sekä tutustuttaa suomalaiset uudenlaisiin printteihin ja värimaailmaan.

IJAAR. muotia yli rajojen

Vetehinen_NY Vetehinen NY — Stadin ammattiopisto

Vetehinen NY valmistaa perinteisillä menetelmillä parkitusta kalannahasta ihastuttavia tuotteita, erityisesti pieniä tuikkulyhtyjä. Työstän nahan alusta loppuun itse luonnonmukaisilla aineilla ja värjään osan nahoista kasviväreillä. Valmis nahka päästää valon upeasti läpi, antaen suomukuvion hehkua kasvivärien upeissa sävyissä!

Kauniita tuotteita kalannahasta!

 

Anglomania_NYAnglomania NY — Etelä-Tapiolan lukio

Tarjoamme innostavaa ja monipuolista englannin kielen opetusta alakoulun 1.-2.luokkalaisille sekä oppimisen iloa ja elämyksiä uuden kielen parissa. Kasvava NY-yrityksemme toimii Espoossa, jossa järjestämme kielikerhoja kouluilla, lähellä asiakkaitamme. Pidämme ryhmäkoot pieninä, jolloin kykenemme tarjoamaan henkilökohtaisempaa opetusta kaikille mukana olijoille.

Opetuksessa hyödynnämme laajasti verkkomateriaaleja sekä omaa materiaaliamme. Tavoitteenamme on luoda perusta hyvälle kielitaidolle sekä vahvistaa itsevarmuutta kommunikoida vieraalla kielellä.

Learning takes a lifetime – make it enjoyable

FirstPump_NYFirst Pump NY — Omnia ammattiopisto

Olemme yli odotusten tehneet liikevoittoa myynninedistämispalveluillamme. Löysimme toimintamallin, joka toimii hyvin samaan aikaan asiakkaallemme ja yrityksellemme.

 

Yrittäjälle meidän aikamme on edullista.

BrandyClothing_NYBrandy Clothing NY — Suomen Liikemiesten Kauppaopisto

Brandy Clothing NY valmistaa mm. käsintehtyjä kangaskasseja ja brändättyjä vaatteita. Paitojen ja hupparin materiaalina käytetään korkealuokkaista puuvillaa.

 

 

 

SkyJungle_NYSkyjungle NY — Suomen Liikemiesten Kauppaopisto

SkyJungle NY koostuu kolmesta Suomen Liikemiesten Kauppaopiston opiskelijasta, jotka suunnittelevat ainutlaatuisia esiliinoja niin aikuisille kuin pikku kokeillekkin. Esiliinat on valmistettu helposti puhdistettavasta KERNI-kankaasta. Esiliinoja on todella helppo käyttää esimerkiksi ruoanlaitossa kun esiliinaan likaantuu, tarvitsee se vain pyyhkiä paperilla puhtaaksi. Olemme lisänneet esiliinoihin myös magneetit joita on helppo käyttää esiliinan kiinnittämiseen, erityisesti lapsille. Valmistamme kahta mallia, toinen aikuisten mitoille ja toinen lasten.

SkyJungle NY – Kurottele pilviä!

StudentsUnited_NYStudents United NY — Ressun peruskoulu

Students United NY, are a group of five ninth graders who provide learning assistance for 1st to 6th graders. Our objective is to help students learn in the simplest way possible. We want to help you find out what kind of a learner you are. We want to share the wonderful gift of being able to help others with you.  Join our tutoring classes and get help in test preparation and homework!

Saate_NYSAATE NY — Kirkkojärven koulu

SAATE NY on viiden teknologiasta innostuneen nuoren perustama NY-yritys. Tarjoamme IT-koulutusta kouluille – opettajille ja oppilaille. Haluamme edistää suomalaista koulunkäyntiä teknologisella osaamisella. Me, jos ketkä tiedämme, miten puuduttavaa koulutunneilla oleminen voi pahimmilaan olla. Haluamme modernisoida tämän hetkistä koulusysteemiä oppilaita kiinnostavampaan suuntaan. Koulutustemme kautta sekä oppilaat että opettajat saavat paremmat valmiudet teknologian käyttöön, sekä uusia ideoita teknologisella saralla. Lisäksi tarjoamme kouluille tablettien ja tietokoneiden käyttöönotto palveluita.

SAATE NY – Saatamme opetuksen seuraavalle tasolle

Satakunta (3)

Jenov_NYJenov NY — Uotilanrinteen peruskoulu

Yrityksemme rakentaa linnunruokinta-automaatteja kierrätysmateriaalista. Yrityksemme tekee myös vanerisia lintuja ja linnunruokintapakkauksia, jotka sisältää munkkirasvaa, pähkinöitä, auringonkukansiemeniä ja kauraa. Meillä on myös kotiinkuljetus mahdollisuus Rauman alueella. Yrityksestämme tekee mielenkiintoisen se, että olemme menestyneet hyvin näinkin yksinkertaisella tuotteella.

Turvaa lintujen hyvinvointi!

Saipojat_NYSaipojat NY — Harjavallan keskustan koulu

Saipojat NY on neljän nuoren harjavaltalaisen perustama yritys, joka valmistaa käsintehtyä saippuaa. Tuotteitamme ovat vanilja-, mango-, omena- ja kirsikkasaippua. Kaikkia saippuoitamme saa sekä pöllön että neliön muotoisina. Valmistamme kaikkiin saippuoihimme ”origami” pakkaukset käsin ja osa pakkauksemme tehdään kierrätys materiaaleista, kuten sanomalehdistä.

SoundCA_NYSoundCa NY — Ulvilan lukio

SoundCa NY tekee kitarahihnoja puhtaasti suomalaisena käsityönä kierrätysmateriaalista. Valmistamme hihnat asiakkaan mielen mukaan. Tuotantomme tapahtuu tavallaan massatuotantona, mutta jokainen tuotekappale on silti uniikki. Sivutuotteena valmistamme myös plektroja – kierrätysmateriaalista tietenkin!!

Uusimaa (10)

LangvikinKotikeksi_UFLångvikin Kotikeksi UF — Kyrkslätts gymnasium

Olemme kolme tyttöä Långvikista, jotka johtavat omaa yritystä. Långvikin Kotikeksi leipoo erilaisia kotitekoisia suussa sulavia suklaakeksejä, joiden pakkaus erottuu joukosta keksiemme tapaan. Tavoitteemme on antaa asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa kotitekoisia keksejä, joita teemme itse alusta loppuun. Pyrimme ottamaan huomioon asiakkaiden toivomuksia sekä palautetta tuotteemme jatkuvan kehityksen vuoksi.

EkoTek UF — Lyceiparkens skolan

Vi är EkoTek UF och vi tillverkar tänderosor gjorda av överblivna äggkartonger och stearinstumpar. Vad som gör oss speciella är att vi använder oss av endast äggkartonger och stearin.

KOO-Talonmiehet NY — Keravan lukio

Olemme Keravalainen talonmiesyritys. Ryhmämme tekee monenmuotoisia kiinteistöjenhoitotoimia. KOO-talonmiehet ovat tehneet niin saunanpesuja kuin lumenluonteja, haravointia unohtamatta. Positiivinen energia ja edullinen hinta – siitä on hyvä työkeikka luotu.

IMG-20150311-WA0030Retrohessut NY — Kanneljärven opisto

Tuunaamme vanhasta uutta vintage- & retrotyyliin. Kestävää kehitystä & rohkeita värejä hyödyntäen. Valikoimaamme kuuluu t-paidat & kangaskassit, teemme myös tilaustyönä.

 

 

 

RusticRose_NY

Rustic Rose NY — Myllyharjun koulu

Rustic Rose NY myy ekologisia sisustus-ja lahjatavaroita. Päätuotteenamme ovat ruosteiset ruusut, jotka väännetään pihdeillä ruosteisista ämpäreistä ja piikkilangoista. Erotumme joukosta, koska jokainen tuote on varmasti uniikki.

Uniikkeja ja ekologisia sisustustaideteoksia.

 

Realtaste_NY

Realtaste NY — Luksia ammattiopisto

Realtaste NY on kahden liiketalouden opiskelijan pitämä pienyritys, joka on erikoistunut irtoteen ja teevälineiden myyntiin. Tuotteemme ovat Forsman Tean tuotteita.

 

 

Elämäntaitoja_NY Elämäntaitoja NY — Kanneljärven opisto

Elämäntaitoja NY järjestää kursseja nuorille, jotka ovat muuttamassa pois kotoa. Meidän kurssiimme sisältyy kolme eri osa-aluetta, jotka ovat ruuanlaitto, kodinhoito ja henkilökohtainen talous. Kursseja on tarjolla yksittäisille nuorille, oppilaitoksille sekä ryhmille.

Ensiaskel itsenäiseen elämään

Advertiser_NYAdvertiser NY — Luksia ammattiopisto

Olemme viisihenkinen NY-yritys, ja olemme erikoistuneet logojen ja esitteiden suunnitteluun, sekä nettisivujen tekemiseen. Markkinoimme myös yrityksiä ja niiden palveluita sekä tuotteita. Liikeideamme on tarjota aloittaville yrittäjille edullinen vaihtoehto, jossa asiakkaan toiveet huomioidaan tarkasti, kalliin mainostoimiston sijasta. Palvelumme suurin tavoite ja vahvuus on henkilökohtainen palvelu jokaiselle asiakkaallemme. Pyrimme myös laadukkaaseen lopputulokseen, johon sekä asiakas että me olemme tyytyväisiä.

logo sweetest daySweetest Day NY — Aleksis Kiven koulu

Sweetest Day NY on siuntiolainen kahden tytön pyörittämä leivontayritys, joka valmistaa suussa sulavia muffinsseja. Panostamme tuotteidemme kauniiseen ulkonäköön ja todella hyvään makuun. Yrityksemme erottuu muista leivontayrityksistä monipuolisella valikoimallamme, jota pyrimme myös kehittämään asiakkaiden toiveiden mukaan.

 

Juureva_NYJuureva NY — Aleksis Kiven koulu

Juureva NY on neljän siuntiolaisen yhdeksäsluokkalaisen tytön leipomoyritys. Leivomme rakkaudella sekä intohimolla tuoreita, hieman erikoisempia mutta todella maukkaita leipiä. Tuotteillamme on ollut erittäin suuri kysyntä, sillä itse tehtyä leipää ei niin monesta paikasta löydäkään. Pyrimme myymään kaikki tuotteemme mahdollisimman tuoreina. Positiivinen asenteemme sekä innokas ja ystävällinen asiakaspalvelumme ovat myös tärkeässä asemassa yrityksessämme. Meiltä voi myös tilata leipiä kotiinkuljetuksella.

Varsinais-Suomi (5)

logoagipointAgipoint NY — Halikon lukio

Agipoint NY:n takana on 17-vuotias koiraharrastaja Halikon lukiosta, Salosta. Yritys tarjoaa kurssimuotoisia agilitykoulutuksia salonseutulaisille. Kurssit pidetään kerran viikossa Salon Koirahallilla. Ryhmiä on tarjolla pennuille, alkeita opetteleville sekä jo kehittyneimmille koirakoille. Myös lapsille on oma ryhmänsä, jolloin heillä on mahdollisuus saada harrastuksen lisäksi myös uusia kavereita. Agility on laji, josta jokainen koiran omistaja voi löytää itselleen ja koiralleen sopivan muodon harrastaa. Kursseilla edetään jokaisen kanssa yksilöllisesti, jolloin on mahdollisuus vain harrastaa, tai treenata tähdäten kisakentille.

Vauhdikas ja taitoa vaativa laji, jota jokaisen on mahdollista harrastaa.

Oppeli_NYOppeli NY — Vaisaaren koulu

Yrityksemme Oppeli NY valmistaa käsin vanerisia Seitsemän veljestä -lautapelejä oppimistarkoitukseen. Peli on suunnattu luokkaopetukseen ala- ja yläkouluihin sekä lukioihin. Se sopii oivasti myös maahanmuuttajien opetukseen ja mikä ettei kotiinkin. Pelatessa oppii kivalla tavalla tuntemaan teoksen päähenkilöt ja heidän luonteensa, juonen pääpiirteet ja tapahtumapaikat. Pelimme on hyödyllinen ja ilo silmällekin.

Lukkarin opit laudalla: Seitsemän veljestä -roolipelillä iloa oppimiseen

Gravisu_NYGraVisu NY — Salon seudun ammattiopisto

Olemme nuorekas ja energinen mainostoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta sekä luovaa palvelua joihin kuuluu mm. graafinen suunnittelu ja kuvausjärjestelyiden rakentamista. Lisäksi teemme tilojen visuaalista suunnittelua joihin kuuluu esim. näyteikkunoiden somistus. Suunnittelutaitomme ei tunne rajoja emmekä me pelkää ottaa haasteita vastaan.

We Make It Happen

 

 

Wouw_NYWouw NY — Raision kauppaopisto

Yrityksemme myy päähineitä. Tuotteemme ovat kesän kuumimmat ja samankaltaisia on vaikea löytää kaupoista, saatikaan samanhintaisia.

 

 

STJPuhelin_NYS.T.J-Puhelin NY — Vaisaaren koulu

Liikeideana on korjata ja kustomoida puhelimia halvemmalla kuin muut, mutta laadukkaasti. Pääsääntöiset merkit ovat Samsung ja iPhone. Korjaan myös muita merkkejä. Käytössä on kaksi hinnastoa riippuen siitä miten nopeasti asiakas haluaa tuotteen toimitetuksi. Seuraavaksi päiväksi lisätään nopean toimituksen lisä. Toimitusaika on yleensä viikosta kuukauteen. Mahdolliset takuukorjaukset sisältyvät aina hintaan.

STJ-puhelin korjaa ja kustomoi puhelimia halvemmalla kuin muut, mutta laadukkaasti.

 

Back To Top