skip to Main Content
Etelä-Karjala (1)

PlyWoodLights NY – Lighten up with plywoodPlyWoodLightsNY
Saimaan ammattiopisto Sampo, Imatra

Suunnittelee ja valmistaa design-valaisimia ja muita sisustustuotteita kotimaisesta koivuvanerista.
Designing and manufacturing design lamps and other decorative products from finnish plywood.

Voit tutustua tuotteisiimme | Check out our fine lamps from

facebook.com/plywoodlights | instagram.com/plywoodlights/

Etelä-Pohjanmaa (5)

Nellie NYytrytrytry
Koulutuskeskus Sedu, Kurikka

Yritys tekee erilaisia sisustustuotteita ja koruja uudesta tai vanhasta materiaalista kuten, koristetyynyjä, sisustustauluja, kaula-, käsi- ja korvakoruja, palikkakalentereita, verhokoristeita, piirustuksia ja muuta taidetta, pleksikoruja, avaimenperiä, heijastimia ja magneetteja,

Nellie NY tekee tilaustöitä myös asiakkaan halutessa. Saatavilla on tekstiä tai kuvaa eri tuotteisiin. Tuotteet ovat omalaatuisia kuten korut, joita ei ole samanlaisia. Kaikki ovat uniikkeja.

Pikkuuset Työt NYPikkuusetTyöt
Nurmon lukio, Nurmo

Nuoria työntekijöitä. Kaikki pienet palvelut. Yksi paikka.

ETS-Tuote NY
Jalasjärven lukio, Jalasjärvi

Olemme pieni puualan yritys ja teemme kaikenlaisia pienimuotoisia rakennustöitä, sekä puusta erilaisia tarve- ja käyttöesineitä.

Ratsastus Osaksi Liikuntaa NY
Seinäjoen Yhteiskoulu, Seinäjoki

Järjestämme yhteistyössä Siirilän Ratsastuskeskuksen kanssa keväällä 2016 sisätiloissa Ratsastus Osaksi Liikuntaa aiheisen kevään, joka on tarkoitettu ensikosketukseen hevosiin ottaville, aloitteleville ratsastajille ja on sovellettavissa tarvittaessa jopa vaativampaan tuntivalmennukseen. Tarjoamamme mahdollisuuden tutustua sekä lajiin, että hevosiin ja se sopii
lapsille, nuorille, aikuisille ja niin naisille kuin miehille.

Perheen pienimmille järjestämme mahdollisuuden tutustua erilaisiin eläimiin toukokuussa Siirilän Eläinmaailman kanssa ja se on tarkoitettu lapsi- ja päiväkotiryhmille. Eläinmaailma on auki sopimuksen mukaan ja siihen voidaan sisällyttää
myös poniratsastus. Poniratsastusta voidaan toteuttaa myös esim. päiväkodin piha-alueella.

MYYNTIAIKA: 1.2. – 30.4. 2016
VOIMASSA: 1.2. – 31.5. 2016

Yrityksemme on ainoa laatuaan, ja liikeideamme on toteutettavissa valtakunnallisesti ja jopa maailmanlaajuisesti.

facebook.com/ratsastusosaksiliikuntaany

Lakeuscon NYLakeusConNY
Seinäjoen Yhteiskoulu, Seinäjoki

Lakeuscon on ensimmäinen ”coni” Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaalla. Lakeusconin päävastuussa ovat Lakeuscon NY (nuori yrittäjyys) eli Seinäjoen yhteiskoulun yrittäjyyskurssin oppilaat Miro Lyly ja Dani Fell. Järjestäjinä toimii myös Lakeusconin conitea.

Lakeuscon on jotain ainutlaatuista. Lakeuscon on ensimmäinen ”con” joka järjestetään NY-yritysmuodossa. Teemana on ”kaikenlainen cosplay” ja tavoitteena on yhdistää japanilaista ja länsimaalaista cosplayta, koska harrastamme kaikki samaa lajia! Teemana toimii myös galenskapp-mangakirja, jossa Lakeusconin maskotit seikkailevat.

Eli tule Lakeusconiin:
cossaamaan, kilpailemaan, tulemaan ohjelmaan, pitämään ohjelmaa, shoppailemaan, pelaamaan tai vaikka talkootöihin. Ranneke 6 €  ja netistä 7€. Lakeuscon on Seinäjoen yhteiskoulussa 7.5.2016.

Kainuu (4)

Eco Candles NY – Valoa iltoihin ekologisesti!EcoCandlesNY
Kajaanin lyseo, Kajaani

Yritys tuottaa kynttilöitä kierrätys materiaaleista. Kaikki tarvikkeet on hankittu kierrätyskeskuksilta, lahjoituksena yksityisiltä ja lasinkeräys paikoilta.

facebook.com/eco.candles.ny

Nib Studios NY
Kainuun ammattiopisto, Kajaani

Intohimoisimmat ja Innokkaimmat media-alan tulevat ammattilaiset.

Työkuvaamme kuuluu kaikki media-alan palvelut, jotka toteutetaan äärimmäisellä tarkkuudella ja ultimaattisella teholla. Asiakastöille annamme aina sydämemme ja puskemme läpi haastavimmankin työn.

Laajaa osaamistamme puoltaa kahdeksan omalaatuisen persoonan omaavan herrasmiehen kuuluminen firmaamme. Jokainen herrasmies lisää oman osaamisensa firman kokonaisuuteen, tehden meistä tämän universumin osaavimman NY-yrityksen.

Tuike NYTuikeNY
Kainuun ammattiopisto, Kajaani

Tuike NY on kolmen tytön yritys, joka valmistaa kynttilänjalkoja ja muita oheistuotteita kuten sytykkeitä ja tulitikkuaskeja.

Tutustu lisää!
Facebook: Tuike NY
Instagram: tuike.ny

 

YA-Promotion NY
Kainuun ammattiopisto, Kajaani

YA Promotion NY tekee toimeksiantoja yrityksiltä, mm. mainostyötä sekä avustamme sosiaalisenmedian käyttöavussa. Lisäksi mainostamme YritysAmis koulua toimeksiantojen mukaan.

Toimimme suurimmaksi osaksi koulumme ympäristössä, mutta lisäksi myös yrityksissä. Yrityksemme imago koostuu iloisuudestamme, asiallisuudestamme ja potentiaalisuudestamme sekä sosiaalisista taidoistamme. Asiakkainamme toimii yrityksien edustajat, sekä Kainuun ammattiopiston koulutuspäällikkö.

Kanta- ja Päijät-Häme (2)

Järkkäysjätkät NY JarkkaysjatkatNY
Padasjoen yhtenäiskoulu, Padasjoki

Tapahtuma- ja ohjelmatoimisto Järkkäysjätkät NY järjestää vapaa-ajan toimintaa sekä suunnittelee ja toteuttaa ohjelmaa asiakkaidensa tapahtumiin. Tavoitteemme on ”se tunne, kun kaikki onnistuu”. Poikaenergialla puhtia ja pirteyttä pienelle paikkakunnalle!

PuuhaJussit NYPuuhaJussitNY
Koulutuskeskus Salpaus, Asikkala

PuuhaJussit NY on maaseutuyrittäjistä koostuva opiskelijaryhmä. Yrityksen toimenkuvaan kuuluu taimikon hoitoa, raivaustöitä, puiden kaatoa sekä pihatöitä. Lisäksi teemme pieniä konehuoltoja, esimerkiksi renkaiden vaihtoa ja autojen sisä- ja ulkopuhdistuksia.

Yrityksessämme pystymme hyvin hyödyntämään oman alamme osaamista.

Keski-Pohjanmaa (2)

Leatherclip NY LeatherClipNY
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Kokkola

Tuotteemme on nahkainen clippi, jolla saa pidettyä nappikuulokkeet ja muut johdot menemättä solmuun.

Mikä tekee meistä kiinnostavan, no teemme tuotteemme täysin itse, jossa jälleen käytämme nahkaa elikkä siis suomalaista käsityötä, joten jokainen kappale on uniikki. Muutenkin Kokkola on vanha nahkakaupunki, joten se sopii hyvin teemaan.

Tuotteemme on aina ajankohtainen ja niitä tarvitsee päivittäisessä käytössä.

Jotain Hyvää NY
Vetelin yläkoulu, VeteliJotain Hyvää Ny Logo

Jotain Hyvää NY on yritys, joka jälleenmyy Oriflamen tuotteita ja valmistaa itsetehtyjä fudgepaloja sekä muita kausiherkkuja. Jälleenmyymisen lisäksi yrityksessä olemme halunneet päästä toteuttamaan itseämme leipomisen kautta.

Yrityksen tavoitteena on edesauttaa asiakkaiden hyvinvointia sekä oppia yrittäjyydestä enemmän. Yrityksestämme mielenkiintoisen tekee, se että kaikki voivat löytää itselleen valikomastamme jotain hyvää.

Keski-Suomi (3)

Inter Eight NY — Stailaa reppusi oman mielen mukaan InterEightNY
Jyväskylän ammattiopisto, Jyväskylä

Yritykseemme kuuluu neljä suomalaista sekä neljä hollantilaista opiskelijaa, yhdessä muodostamme Inter Eight NY:n. Myymme narureppuja urheiluun sekä vapaa-aikaan. Pääasiallista asiakaskuntaamme ovat urheiluseurat, mutta tuotteitamme ostavat myös kuluttaja-asiakkaat.

Tuotteen voi tilata omalla tekstillä, kuvalla tai logolla. Painamme kuvat itse oppilaitoksemme painossa. Näin varmistamme painatuksen korkean laadun.

facebook.com/Inter-Eight-NY-532340906914783/ | instagram.com/intereightny

Funky NY – Jyväskylän siisteimmät ja ainoat itse solmuvärjätyt tuotteetFunky_Logo
Jyväskylän ammattiopisto, Jyväskylä

Kolmen tytön NY-yritys, joka itse solmuvärjää vaatteita ja asusteita. Mallistoon kuuluu paitoja niin miehille kuin naisillekin, sukkia, kangaskasseja ja pipoja logolla. Jyväskylän siisteimmät ja ainoat itse solmuvärjätyt tuotteet.

Mehhala NY MehhalaNY
Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylä

Mehhala NY on nuorekas tapahtumanjärjestämisyritys, jonka tavoitteena on olla uudistamassa Jyväskylän yöelämää ja kulttuuritarjontaa sekä ala-, että täysi-ikäisille.

Hyvä mehhala on alkuaan slangi-ilmaus hyvälle meiningille ja se onkin yrityksemme slogan.

Kymenlaakso (4)

E&H Jälleenmyynti NY
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Hamina

Tarjoamme suomalaisten uniikkien design-tuotteiden jälleenmyyntiä ja lisäämme pienyrittäjien näkyvyyttä. Kuluttaja-asiakkaamme jakautuvat jälleenmyytävien tuotteiden mukaan, mutta yhteinen tekijä on laatu-ja design-tietoisuus.

Yrittäjäasiakkaitamme ovat suomalaiset pienyrittäjät, joilla resurssit eivät riitä kaiken muun ohella markkinointiin. Näymme erilaisissa tapahtumissa ja messuilla. Lisäksi pidämme sesongin mukaisia pop-up myymälöitä.

Tavoitteenamme on kansainvälistyä ja kasvattaa suomalaisten design-tuotteiden tietoisuutta ja leviämistä maailmanlaajuiseksi.

Team Pink Ponies NY — Söpöt ponit ja kiltit tytöt, talutetaan ponia, hauskuutetaan monia! team pink ponies ny logo
Vehkalahden koulu, Hamina

Team Pink Ponies NY on kolmen 9.-luokkalaisen haminalaisnuoren perustama hevosalan yritys. Järjestämme talutusratsastusta erilaisissa tapahtumissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meillä on myös partyponitoimintaa, jolloin poni viedään juhlapaikalle esim. lastenjuhliin tai syntymäpäiville. Palveluihimme kuuluu myös heppakerho, joka on tarkoitettu kaikenikäisille. Kerhossa toimitaan ponien kanssa, harjoitellaan teoriaa ja opetellaan hevosmiestaitoja.

TRV romulavat NY – Help nature to live
Vehkalahden koulu, Hamina

Yrityksemme ideana on puhdistaa luontoa metalliromuista ja mahdollisuudet yrityksessämme on vaikka mihin. Mielenkiintoisen yrityksestämme tekee se, että kaikki hyötyvät tässä ja yritys on ympäristöystävällinen. Hankimme metallinkeräyslavan yritykseltä, joka kierrättää metalliromua, mainostamme ja sitten kun lava on täynnä, myymme romut samalle yritykselle, jolta hankimme lavan.

NuoLi NYNuoLiNY
Valkealan lukio, Valkeala

Urheilun harrastaminen on nykyään kallista.  Liikuntaharrastusten seuramaksut ja varusteet ovat kallistuneet vuosi vuodelta. Myös liikkumisen ilo unohtuu, kun lapsista jo varhaisessa vaiheessa hiotaan tulevia huippu-urheilijoita Jos sopivaa urheilumuotoa lapselle ei löydy, saattaa lapsen liikunta jäädä liian vähälle.

Ei hätää, meillä on ratkaisu!

Me NuoLi NY:ssä tarjoamme lapsille mahdollisuuden harrastaa liikuntaa hymyssä suin, osaavien ja innokkaiden ohjaajien seurassa! Joka perjantain klo. 14-15, 2-4-luokkalaisilla lapsilla on mahdollisuus tutustua erilaisiin pallopeleihin ja näiden alkeisiin liikuntakerhossamme.  Kerhon toimipaikkana toimii Kirkonkylän ala-asteen liikuntasali. Mukaan ovat tervetulleita niin pojat kuin tytötkin!

Tarjoamme lapsille matalan kynnyksen liikunnallista iloa ja onnistumisten riemua.

Tsekkaa myös Facebook Nuoli NY!

Pirkanmaa (7)

Meme-paidat NY Meme-paidat-NY-logo
Mäntän seudun koulutuskeskus, Mänttä

High quality black t-shirts with four funny meme prints. You can also have t-shirt with your own design or picture. We have expanded our companys selections and now you can have meme stickers and mugs with meme pictures.

Go check our Facebook site and online shop!

https://www.facebook.com/memepaidatmemepaidat.mycashflow.fi/

Candy Wagon NY – American Dream – with a twist!CandyWagonNY
Mäntän seudun koulutuskeskus, Mänttä

Sweets, candy and baked goods served from a cheerfully decorated wagon.

Check our Facebook and Instagram for delicious updates!

facebook.com/candywagonny | instagram.com/candywagon.ny

Hiuskuu NY
Vammalan ammattikoulu, Vammala

Mamalush NYMamalushNY
Mäntän seudun koulutuskeskus, Mänttä

Mamalush NY produces handmade ecological soy wax candles. Our candles are poured in jars and tealight molds, wich are all made of glass. We have scented and unscented candles, something for everyone.

If you care about what stearin and paraffin candles cause to the air and you, then pick a better option from our soy wax candles!

You will find us on Facebook at Mamalush NY.

Marika Schulze NY — Marika Schulzen printtituotteet tuovat nuorta luovuutta arjen esineisiin. MarikaSchulzeNY
Nokianvirran koulu, Nokia

Marika Schulze NY tarjoaa piristystä arjen esineisiin, kuten t-paitoihin, kännykkäkuoriin, vihkoihin, posti- ja onnittelukortteihin ja lukuisiin muihin esineisiin Marikan tekemällä taiteella. Näitä tuotteita et saa mistään muualta!

marikaschu.redbubble.com

Kelloveikot NY – Me Kelloveikot NY:ssä annamme esineille uuden elämän tekemällä niistä uniikkeja ja tyylikkäitä kelloja. Kelloveikot
Anna Tapion koulu, Aitoo

Me Kelloveikot NY:ssä teemme kelloja erilaisista kodin kierrätysesineistä ja annamme esineille uuden käyttötarkoituksen. Kellomme ovat yksilöllisiä, omaperäisiä, tyylikkäitä ja laadukkaita. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää ja pyrimmekin mahdollisimman hyvin toteuttamaan asiakkaiden kaikki toiveet. Teemme kelloja sekä tilaustyönä, että myyjäisiin. Kelloissamme käytämme laadukkaita saksalaisia koneistoja.

Henkilökohtaisesti NY
Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio, Tampere

Olemme kolmen nuoren yritys, joka tuottaa erilaisia arkea helpottavia palveluita. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi alakouluikäisten tukiopetus, vanhusten kaupassakäyntiapu ja seuranpitoa vanhuksille. Muista saman alan yrityksistä meidät erottaa henkilökohtainen lähestymistapa, innokkuus ja halvemmat hinnat. Tarjoamme apua arjen askareisiin tavallisille ihmisille.

Pohjanmaa (8)

logga uf ng

Niclas Glasberg Photography UF – Shooting For the Stars
Vaasan ammattiopisto | Vasa yrkeinstitut, Vaasa

Everything from concerts (my specialty), events, portraits, product photography to landscapes. I shoot it all!

Photos caught in the exact right moment – with the mood as you remember it. Let me help you eternalize it! I can make it all come together with the help of my eye for composition and light.

To see my portfolio and see what I’ve been up to recently, please visit the following links:

NiclasGlasbergPhotography.com | facebook.com/NiclasGlasbergPhotography

Leathery Weathery NY — Handmade bracelets out of recycled materials LOGO_NY
Vaasan ammattiopisto, Vaasa

Leathery Weathery NY makes handmade bracelets out of recycled materials. Beads, which we use, are from old necklaces and other jewelry. We break them apart and use the beads in our bracelets. Some of the bracelets contain fake leather from old scraps, which would have ended up in the dumpster. We also use broken electric cords and coffee filters as other materials.

Glam Lips NY GlamLipsNY
Vaasan ammattiopisto, Vaasa

GlamLips NY on kauneusalan yritys, joka myy laadukkaita, mutta samalla edullisia huulituotteita. Valikoimaamme kuuluu vedenkestävä ja mattapintaiseksi muuttuva huulipuna, huultenrajauskynät sekä huulirasvat. Valittavanasi on kolme upeaa sävyä: punainen, pinkki sekä nude.

Tule tutustumaan pisteellemme tai osoitteessa:

facebook.com/GlamLipsNy | instagram @glamlipsny

Room UF – Vi erbjuder dig en lugn och inspirerande stund LOGO
Vasa Yrkesinstitut, Vasa

ROOM UF tillverkar en elektronisk inredningstidning, som innehåller olika inredningsrelaterade artiklar. Vi säljer vår produkt online.  Vi på ROOM UF fotograferar, intervjuar och bygger ihop allt själva från grunden. Din personliga stil kan du utveckla genom att läsa ROOM Magazine.

Besök oss på www.roomuf.com

Wallflowers UFWallflowers UF logo
Jacobstads gymnasium, Pietarsaari

Wallflowers UF creates tailored wall,- and interior designs for both private customers and businesses, according to the customers wishes.

Birdstore UF — When the birds need youBirdstoreUF
Kristinedstads högstadieskola, Kristiinankaupunki

The idea behind our company was to spread awareness of birds dying in the winter and to make more people interested in helping the birds with our products. To make the best possible product we’ve contacted a bird expert for advice. After a long research and some advice from the expert we made our product.

We sell unique, homemade birdfeeders and birdfood mixtures for a very good price. The birdfeeders are made out of recycled wood pieces and all of the ingredients in our birdfood mixture is made out of ecological seeds which we purchased from the farmers in our county.

You can find us on facebook and instagram

DAI Design UF
Högstadiet i Petalax, Petolahti

Vi är tre flickor som själva ritar och skriver text på koppar med speciella pennor som håller kvar designen på koppen efter bränning i ugn.

Vi  har en sida på Facebook där vi tar emot olika förslag på texter, man kan också själv önska en egen design på koppen.

Godis medföljer i kopparna.

Kontakta oss via

email: [email protected]
telefon: 0451166433
instagram: daidesignuf
facebook: DAI Design

En smak av gott samvete UFEnSmakAvGottUF
Borgaregatans skola, Vaasa

Vi säljer vattenflaskor fyllda med finskt källvatten och etiketten har vi designat själva med hjälp av Mainos Lasse.

Det som gör vårt uf-företag och vår produkt unik och intressant är att du, vid köp av den, kan hjälpa till och förändra ett barns liv. Hälften av vinsten går till välgörenhetsorganisationen Rädda barnen.

Kontakta oss:

Email: [email protected]
Telefon: 040-7495374
Facebook: En smak av gott samvete UF

Pohjois-Karjala (1)

Itä-Suomen käsityö NYItäSuomenKäsityöNY
Joensuun yhteiskoulun lukio, Joensuu

Olemme laadukasta käsityötä myyvä ja valmistava yritys Pohjois-Karjalasta. Valikoimaamme kuuluu runsas valikoima puukkoja, pihakoriste tuulimyllyjä, alpakan villalankoja ja paljon muuta! Valmistamme suurimman osan tuotteistamme omien toiveiden mukaan. Meillä on myös ammattitaitoisia käsityö valmistajia.

Tutustukaa toimintaamme messupisteellä tai Facebookissa: facebook.com/itasuomenkasityo/

Pohjois-Pohjanmaa (5)

Silvera NYSilveraNY
Oulunsalon lukio, Oulu

Silvera NY valmistaa ja myy käsintehtyjä laadukkaita hopeakoruja. Korut valmistamme käsin vain yksinkertaisimpia työkaluja käyttäen ja materiaalit hankimme suomalaiselta yrittäjältä.

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.silverany.com

 

kht Liefde NY
Oulun normaalikoulu, Oulu

SaagaBooks NY SaagaBooksNY
Reisjärven kristillinen opisto, Reisjärvi

SaagaBooks NY tekee ja tuottaa englantia opettavia tuotteita. Tuotteemme ovat satukirja sekä muistipeli. Lisätietoa yrityksestämme löydät www.saagabooks.fi

Puustalgia NY
Reisjärven kristillinen opisto, Reisjärvi

Puustalgia on neljän hengen nuorisoyritys, joka valmistaa puisia potkupyöriä leikki­ikäisille lapsille. Materiaalina käytämme kestävää koivuvaneria.

Nettisivuillamme lisätietoa ja linkki kauppaan yrittajyyslinja.fi/puustalgia

Kalteva NYKalteva-taustaton-logo
Reisjärven kristillinen opisto, Reisjärvi

Kalteva NY valmistaa ja myy roskakatoksia. Maalaamme katokset asiakkaan toivomaan väriin, sekä toimitamme ne kotipihaan asti. Meille asiakkaan tyytyväisyys on todella tärkeää, joten palvelemme asiakkaamme loppuun asti.

Tutustu yritykseemme lisää osoitteessa yrittajyyslinja.fi/kalteva

Satakunta (3)

Printtaan NY – Siikaisista handlaa kuvan ja sanan ja nappaa jutuista kiinni!logo
Siikaisten yhtenäiskoulu, Siikainen

Printtaan NY:ssä työskentelee kahdeksan 8.- luokkalaista nuorta. Yrityksemme vahvuutena on iso yhtenäinen tiimi, jossa jäsenillä on monipuolisia taitoja.

Printtaan NY tekee painotuotteita. Vuoden 2015 marraskuussa ilmestyi Joulu-Siikainen. Lehti, jota ei koskaan ennen ole paikkakunnalla ilmestynyt. Alkuvuodesta 2016 suunnittelimme ja toteutimme Siikaisten matkailun markkinointiin sopivat kirjanmerkit tilattuna suunnittelutyönä.

Suvi-Siikainen ilmestyy kesällä ja osallistumme myös sen sisällön tuottamiseen.

FurryPad NYFurryPadNY
Ulvilan yhteiskoulu, Ulvila

FurryPad NY valmistaa pehmusteita hevosille riimuihin ja suitsiin. Lähes kokonaan kierrätysfleecestä valmistetut pehmusteet sopivat hyvin myös koirien pantoihin. Valmistamme tuotteet itse kotonamme ompelukoneella ja teemme niitä myös tilauksesta. Pehmusteemme ovat uniikin näköisiä, värisiä ja erilainen tapa tuoda varusteisiin omaperäinen ilme.

facebook.com/furrypadny/ | furrypadny.blogspot.fi/p/y.html

EHTA-Siirapit NY – Ilma romantiikkaaki voi ol siirappist!EHTASiirapitNY
Porin lyseon koulu, Pori

Satakuntalaisia marjoja, Suomalainen yrittelijäisyys sekä visio. Näistä syntyi EHTA-Siirapit NY. Porilainen NY-yritys joka valmistaa mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista makusiirappeja jotka pakataan kierrätysmateriaaleista valmistettuihin pakkauksiin. Purkit ovat kompaktin kokoisia ja huokean hintaisia.

Yleensä kahviloissa ja baareissa drinkkeihin ja makukahveihin käytettyjä makusiirappeja ei saa juuri muualta kuin netistä suurikokoisissa pulloissa. Halusimme tuoda tämän makuelämyksen ihmisten arkeen.

EHTA-Siirapit NY, makea piristys päivään!

Uusimaa (13)

Woodworkers UF
Strömborgska Skolan, Porvoo

Me olemme kaksi erittäin hyvää ystävää Ströborgska skolanista Porvoosta. Nimemme ovat Walter ja Fredrik ja tuotamme puutuotteita. Voit myös tilata tuotteita omasta halusta tai ostaa valmiita tuotteitamme kuten tarjottimia ja servetinpidikkeitä.

Vahva NYVahvaNY
Kirkkojärven koulu, Espoo

Yrityksemme on palvelu vanhuksille ja/tai heidän omaisilleen. Voimme käydä vanhusten kotona auttamassa mm. koti- tai pihatöissä. Lisäksi voimme viihdyttää heitä lukemalla heille sanomalehtiä, keskustelemalla heidän kanssaan tai soittamalla heille musiikki-instrumentteja.

Yrityksemme on mielenkiintoinen, koska väestö vanhenee koko ajan ja tarvitaan lisää piristäviä apulaisia.

 

Koska Makeiset NY — koska se on niin hyvää!KoskaMakeisetNY
Veikkolan koulu, Kirkkonummi

Olemme Koska Makeiset NY: valmistamme käsintehtyjä makeisia suklaasta, ja maut vaihtelevat kausittain. Panostamme tuotteiden estetiikkaan sekä hygieeniseen valmistukseen. Myymme tuotteitamme erilaisissa tapahtumissa ja meiltä voi myös tilata isompia eriä esimerkiksi yrityksille. Vahvuutemme on tiimityö ja tekemisen ilo.

Kuvauspalvelu Kuvastin NYKuvauspalveluKuvastinNY
Riihenmäen koulu, Mäntsälä

Kuvauspalvelu Kuvastin NY on yritys, joka tarjoaa monipuolista kuvaamista joka lähtöön. Kuvaamme muun muassa ihmisiä, eläimiä, juhlia sekä tapahtumia. Olemme edullinen vaihtoehto ammatillisille kuvausyrityksille. Pyrimme kuvaamaan kohteemme luonnonvalossa ja luonnollisessa ympäristössä, joka tekee kuvistamme ainutlaatuisia.

Your Gift NYYourGiftNY
Riihenmäen koulu, Mäntsälä

Valmistamme ja myymme liikelahjoja yrityksille. Pyrimme tekemään lahjoista yrityksen imagoon sopivia mahdollisimman ekologisesti. Yrityksemme on perustettu osana Nuori Yrittäjyys jaksoa lokakuussa 2015.

Omaperäiset, laadukkaat ja ekologiset liikelahjat meiltä!

4 Recycling NY – Uniikkeja uusiokoruja Logo1
Veikkolan koulu, Kirkkonummi

Valmistamme koruja uusiokäytetyistä materiaaleista. Teemme käsintehtyjä, yksilöllisiä ja laadukkaita tuotteita. Myymme tuotteita erilaisissa tapahtumissa sekä tilaustyönä kysynnän mukaan.

I’m Blue NYLogo kokonaisuus
Etelä-Tapiolan lukio, Espoo

I’m Blue NY tuottaa suomalaisista mustikoista tehtyä raikasta, hiilihapotettua mustikkalimonadia; mustikan makua on piristetty limellä. Kauniin värinen juoma on myynnissä 0,33 litran lasipulloissa.

Kupliva mustikkalimonadimme on ainoa laatuaan, eikä vastaavanlaista tuotetta ole vielä markkinoilla. Mustikkalimu on herättänyt kahviloiden ja ravintoloidenkin kiinnostuksen, ja sitä on ollut saatavilla muun muassa Weegeen Sis. Deli -kahvilassa.

Suomalainen mustikkalimu tuo mieleen loppukesän ihanat muistot ja tulevien kesien auringonpaisteen.

JEFF Production UFJEFFproductionUF
Ekenäs gymnasium, Tammisaari

Yrityksemme nimi on JEFF Production. Valmistamme ja myymme kotona tehtyä ja osittain lähivalmistettua granolaa, joka toimii täydellisenä aamupalana, välipalana ja iltapalana. Granola on rapeampi versio myslistä ja granolassamme ei ole yhtään valkoista sokeria! Saavuttaaksemme makeuden käytämme sokerin sijaan lähivalmistettua hunajaa. Palvelemme ruotsiksi, englanniksi ja suomeksi.

Our company is called JEFF Production and we make and sell home-made granola which is perfect for a good breakfast and snack. Our crunchy granola is sugar free, and to achieve the good, sweet taste we use  honey instead! We serve our customers in Swedish, English and Finnish.

Ötökät Pimeässä NY – Turvaa tulevaisuutesi tyylikkäästi!Näyttökuva 2016-3-17 kello 13.59.48
Kanneljärven opisto, Lohja

Yrityksemme valmistaa ja myy hauskoja käsintehtyjä ja itsesuunniteltuja heijastinhahmoja. Jokainen löytää varmasti omansa näistä uniikeista ja persoonallisen tyylikkäistä heijastimista. Haluamme että juuri sinä loistat valokeilassa!

BeautyExpress NYNimetön
Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opisto, Helsinki

BeautyExpress NY on neljän kosmetologiopiskelijan NY-yritys, joka toimii liikkuvana palveluna tarjoten kauneudenhoitoalan palveluja. Olemme kutsuttavissa erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin lyhyelläkin varoitusajalla. Valttimme on edulliset hinnat yhdistettynä ammattitaitoon!

Dream Dough NY12190861_1702581099971069_8269082474537133019_n
Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, Helsinki

Tuomme ensimmäisenä Suomen markkinoille valmis-keksitaikinaa, jota voi syödä sellaisenaan esimerkiksi matkalla töihin tai vaikka nautiskella jäätelön kanssa kotisohvallasi. Finaalissa myynnissä uusi makumme!

Jerry & Jerry NY – Hyvä, halpa, henkilökohtainenLogo
Helsingin kielilukio, Helsinki

Jerry & Jerry NY on perustajajäsentensä Jerry Immosen sekä Jerry Salosen yhdistetty taiteellinen osaaminen samassa liikeideassa myydä loistavia tauluja. Tuloksena on erittäin aistikas ja elegantti taulukuvamallisto, joka koostuu ammattitasoisesta graafisesta suunnittelusta sekä mahtavista maisemakuvista Suomen luonnosta.

Olemassa olevasta mallistosta saa taulun milloin vain, mutta myös asiakkaan ehdotukset täysin uudesta mallista otetaan vastaan.

Facebook: facebook.com/JerryJaJerryNY

Eficic UF — We make others look good Logo Official file
Borgå gymnasium, Porvoo

Eficic UF on video- ja valokuvapalveluita tarjoava yritys. Ideana on antaa pienemmille yrityksille ja yksityishenkilöille parempi vaihtoehto korkealaatuisten kuvien ja videoiden saamiseksi. Pienillä hinnoilla haluamme antaa ammattitasoa vastaavaa materiaalia esimerkiksi nettisivuja tai markkinointia varten.

Pystymme lyhyellä varoitusajalla tulemaan paikalle kuvaamaan vuosijuhlia, tuotteita tai miksei mainosvideoita uutta yritystäsi varten.

eficicfinland.wix.com/eficic                   facebook.com/Eficic

Varsinais-Suomi (6)

Candle Queen NY – Valoa elämään
Vaisaaren koulu, Raisio

Laadukkaita kynttilöitä, joita valmistamme kierrätysmateriaaleja hyväksikäyttäen. Tuotevalikoimaamme kuuluu kaksi erikokoista kynttilää monissa eri väreissä. Tule pisteellemme ja hae valaistusta elämääsi.

Laitilan Super Service NY — Pelastaa pinteestä!LaitilanSuperServiceNY
Laitilan lukio, Laitila

Olemme Laitilassa toimiva NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan kuuluva yritys. Liikeideamme on tuottaa kaikenlaisia palveluita paikallisille vauvasta vaariin ja näin helpottaa heidän arkeaan. Yrityksemme koostuu kuudesta Laitilan lukion toisen vuoden opiskelijasta.

nettisivut: www.laitilansuperservice.fi

Neme NYNemeNY
Turun ammatti-instituutti, Turku

Neme NY suunnittelee ja valmistaa naisten designvaatemallistoa. Teemme vaatteet mittatilaustyönä ja saamme uusia asiakaskokemuksia.

Vilke NYVilkeNY
Salon seudun ammattiopisto, Salo

Olemme kolmen naisen voimin pyörivä salolainen yritys. Teemme kankaasta kaikenlaisia ainutlaatuisia tuotteita kuten tyynyjä ja kirjankansia. Niiden lisäksi valikoimaamme kuuluu myös kortteja ja kirjanmerkkejä. Piirrämme ja ompelemme tuotteemme itse.

Somecoop NY — Nykyaikaisen markkinoinnin edelläkävijä SOMECOOPLOGOTARKKA
Vaisaaren koulu, Raisio

Olemme sosiaalisen median oma mainostoimisto. Päätoimialamme on myydä näkyvyyttä yrityksille sosiaalisessa mediassa. Yrityksellemme tärkeitä arvoja ovat luotettavuus ja asiakaslähtöisyys.

Ota yhteyttä, [email protected]

Olemme Instagramissa ja Facebookissa nimellä @somecoop

Easy Kitchen UFEasyKitchenUF
Turun ammatti-instituutti, Turku

NY- yrityksemme nimi on EasyKitchen. Me tarjoamme Sagaformin käytännöllisiä ja korkealaatuisia tuotteita jokapäiväiseen keittiöelämään. Kun ostatte tietyn tuotteen valikoimastamme lahjoitatte samalla yhden euron Itämeren parantamiseksi. Palvelemme ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Our company´s name is EasyKitchen. We provide our customers Sagaforms practical high quality-products for everyday kitchenlife. We support the Baltic sea by donating one euro for every certain product sold. We offer customer service in Swedish, Finnish and English.

Back To Top