skip to Main Content

The Uskalla Yrittää -final will see 220 JA entrepreneurs and their 80 JA companies compete for the national title.

Companies come from all over Finland and many different industries are represented. On this page we gather all the finalists. Come and meet the JA companies at the trade fair in Kamppi Helsinki Shopping Center on 22nd April 2020 from 15:00 to 18:00.

Beefresh UF

Kristinestads Högsatdie, Kristinestad

Vi tillverkar bivaxdukar som är ett miljövänligt alternativ till plast, plastpåsar och aluminiumfolie. Bivaxduken är bakteriedödande och håller flera år.

“Hållbar-Praktisk-Miljövänlig”

Online:

Facebook
InstagramBioBasaari NY

Nummen Yhtenäiskoulu, Hämeenlinna

BioBasaari NY on turhaan ilmastoa kuormittavan, työtä aiheuttavan ja rahaa kuluttavan ruokahävikin vähentämiseen tähtäävä yritys, joka konsultoi kotitalouksille hävikinvähentämisohjeita.

Online:

Facebook
InstagramEventics NY

Vehkalahden koulu, Hamina

Eventics NY on kahden Vehkalahden koulun 9-luokkalaisen oma yritys!
Toimimme tapahtuma-alalla ja tarjoamme apua tapahtumiin sekä suunnitteluun. Pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan juuri siihen mihin on tarve.
Haluamme myös innostaa nuoria mukaan alueemme tapahtumiin ja mahdollisuuksien salliessa myös tarjota työkeikkoja muille nuorille.

Intohimona tapahtumat, Eventics NY
Viivi Kirppu & Saana Kuukka

Online:

Facebook
InstagramHomma Hanskassa NY

Riihenmäen yhtenäiskoulu, Mäntsälä

Myymme pihatyöpalveluita kaikille, jotka eivät kykene tai kerkeä itse tekemään pihatöitä. Autamme myös arjen askareissa esim. koiran ulkoilutus tai auton siivous sisältä. Meidän yrityksestä tekee mielenkiintoisen se, että vaikka olemme nuoria niin meillä on paljon kokemusta pihatöistä sekä laitteistoista.

Online:

Facebook
InstagramHugeSmile NY

Kajaanin Lyseo, Kajaani

HugeSmile tekee kauniita ja turvallisia kaulapantoja pienille koirille kierrätysmateriaaleista.

Online:

InstagramJelppi NY

Takahuhdin koulu, Tampere

JelppiNY tuo ikäihmisille apua kodin askareisiin sekä piristystä arkeen nuorten yrittäjien toimesta. Meiltä apua saavat hieman nuoremmatkin, mutta pääasiassa ikäihmiset. Me olemme ainoaa laatua Tampereen alueella, ehkä jopa koko Suomessa.

Online:

Facebook
InstagramMomo’s Bubbles NY

Oulun kansainvälinen koulu, Oulu

Hello! Aren’t you bored of drinking the same thing when you’re thirsty? Don’t you want to try something new? Well, this is Momo’s Bubbles! We are a bubble tea shop from Oulu International school. Olemme kuplateekauppa Oulun kansainvälisestä koulusta. Bubble tea is a sweet dessert drink from Taiwan made of milk tea and — our special ingredient — tapioca pearls! Kupla tee on virkisttävä makea juoma Taiwanista. The pearls are the “bubbles” in our bubble tea made from the cassava root. We have flavors like classic, strawberry, and caramel coffee. We are the first bubble tea shop in Oulu! The sloth in our logo is Momo, our mascot. Momo’s Bubbles donates 10% of our income to Amazon Watch to help save Momo’s animal friends who live in the Amazon forest after the 2019 forest fires. #savethesloths!

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
Instagram
TwitterPorin briketti NY

Porin Lyseo, Pori

Valmistan ja pakkaan briketit itse, jonka jälkeen myyn niitä. Briketti on sahanpurua joka on puristettu pieneksi pötköksi ja sitä käytetään lämmitykseen. Teen yhteistyötä toisen yrityksen kanssa, koska heillä on kone jolla tehdä mutta sitä ei ole aikaa käyttää. Saan voittoni siis provikkana tältä yritykseltä. Saan myös
purut tältä toiselta yritykseltä suoraan heidän sahaltaan joten briketit ovat varmasti kuivia ja laadukkaita.

Online:SalaMaa NY

Juhani Ahon koulu, Iisalmi

SalaMaa on lapsille kertaluontoisia elämysseikkailuja tarjoava yritys. Jokaisella kerralla on uudet seikkailut vaihtelevien teemojen mukaan.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramSeaBerry NY

Kirkkojärven koulu, Espoo

Yrityksemme on SeaBerry NY ja me valmistamme mansikka-merilevä terveysshotteja. Shottejemme tarkoituksena on toimia eräänlaisena vitamiinijuomana, sillä ne sisältävät paljon kuituja ja erilaisia vitamiineja, kuten esimerkiksi C-, B6 ja D-vitamiineja. Yrityksestämme kiinnostavan tekee uusi ja omaperäinen yritysideamme. Yrityksemme on myöskin huomioinut ekologisuuden esimerkiksi tuotteemme pakkausmateriaalien valinnassa, pakkaamme tuotteemme helposti arjessa uusiokäytettäviin lasipulloihin.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

InstagramSimona Ny

Riihenmäen koulu, Mäntsälä

Simona on neljän innokkaan NY-yrittäjän pyörittämä mainostoimisto Mäntsälästä. Työmme keskittyvät kuvalliseen ja kirjalliseen ilmaisuun. Teemme esimerkiksi mainosjulisteita, esitteitä ja logoja. Asiakkaitamme ovat yritykset, järjestöt sekä yksittäiset henkilöt.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramSkidi NY

Seinäjoen lyseo, Seinäjoki

Tarjoamme edullista ja kansainvälisyyteen kannustavaa lastenhoitoa kaikenikäisille. Erikoisuutenamme on mahdollisuus useampaan hoitajaan kerralla, sekä useat erilaiset teemamahdollisuudet (kielikylpy, ulkoilu, askartelu, musiikki). Lisäksi tarjoamme läksyapua, synttäriaktiviteettien järjestämistä ja lemmikkien hoitoa.

Online:

FacebookSloard NY

Vaisaaren koulu, Raisio

Moi, meidän yritys Sloard NY tekee keskeltä taitettavia leikkuulautoja. Keskellä on sarana, joka on tehty 3D printterillä nailonista ja puun materiaali on saarni. Nyt varmasti kysytte, että mitä hyötyä meidän leikkuulaudasta on? No minäpä kerron. Yleensä kun leikkaat normaalilla leikkuulaudalla jotain esimerkiksi vihanneksia ja haluat sen jälkeen kaataa ne kulhoon niin aina siinä tapahtuu niin, että jotain kaatuu ohi pöydälle tai lattialle. Tällä laudalla ei ole samaa ongelmaa ja vielä kaiken lisäksi! Sloard laudan saa kasaan ja se on erittäin helppo varastoida kaapissa!

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

InstagramSynttärisalonki AVA NY

Porin Lyseo, Pori

Onko ideat lapsesi syntymäpäiville vähissä?
Me olemme kolme iloista tyttöä Porin Lyseosta ja käymme lasten syntymäpäivillä loihtimassa glittermeikkejä, kampauksia ja kynsilakkauksia. Käyttämämme tuotteet ovat vegaanisia ja ympäristöystävällisiä.
Meidän palvelu on edullinen ja hauska lisäys juhlien viettoon, joka takaa lapsille ikumuistoiset ja säihkyvät syntymäpäivät täynnä glitteriä!

Party time? Ready to shine!

Online:

Facebook
InstagramThe Last Straw UF

Högstadiet i Petalax, Petalax

Vi är The Last Straw uf. Vi tillverkar sugrör av 100% finskt vass.

Varför just vass? Jo, för plast sugrör eller plast förstör vår planet. Den smutsar inte bara ner den utan den skadar också många djur. Därför har vi kommit på den perfekta idén att tillverka sugrör av vass. För vass förstör inte vår planet och skadar inte djur.

Vad får man i en påse? Jo, man får en miljövänlig tygpåse med fem eller med tio sugrör.

Alla sugrör är noga skötta och noga tvättade. Du kan använda dem flera gånger för det klarar sig bra i diskmaskin.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramVeikkolan Muona Mopo NY

Veikkolan koulu, Veikkola

Olemme Veikkolan Muona Mopo. Olemme ruoan kuljetus firma Veikkolasta. Käymme ihmisten puolesta kaupassa.

Online:

InstagramAmna NY

Omnia, Espoo/Kirkkonummi

Amna valmistaa ja myy käsintehtyjä puolijalokivikoruja; rannekoruja, korvakoruja sekä malahelmiä. Lisäksi valikoimaan kuuluu makrame-tekniikalla tehtyjä seinävaatteita, amppeleita, avaimenperiä ja korvakoruja. Amnan tärkeimpiin arvoihin kuuluvat eettisyys ja ekologisuus, sekä yhteys luontoon, jotka on otettu huomioon materiaalivalinnoissa. Amnan tuotteiden ansiosta jokaisella on mahdollisuus kantaa palaa luontoa mukanaan.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramATK-Aaro NY

Nousiaisten lukio, Masku

ATK-Aaro NY tarjoaa henkilökohtaista opetusta ja ohjausta erilaisiin tietotekniikkaongelmiin. Opetus tapahtuu asiakkaan toivomassa paikassa yhdessä sovittuna aikana. Opetuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti niihin asioihin, joissa asiakas haluaa kehittyä tai jotka asiakas kokee vaikeaksi.

Online:

FacebookBaaBaa NY

Risjärven kr. opisto, Reisjärvi

Valmistamme maailman söpöimpiä lastenvaatteita, jotka on tehnyt yksityinen ompelija Suomessa. Haluamme myös olla mukana turvaamassa lasten maailmaa ja siksi lahjoittamme tuotostamme 3% Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramBastu NY

Hämeenlinnan lyseon lukio, Hämeenlinna

Me pesemme sauna- ja kylpyhuonetiloja kotimaisilla ja luonnonmukaisilla tuotteilla, huolellisesti ja kohtuulliseen hintaan.
Bastu NY – vuoden siistein palvelu!

Online:

Facebook
InstagramBlackisland Vinyl UF

Vamia, Vaasa

Decals for your vehicle.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

InstagramBluemountain Explainers NY

Mercuria, Vantaa

Bluemountain Explainers tuottaa yrityksille laadukkaita animaatiovideoita alihankintamallia hyödyntäen, täten pitäen tuotantokustannukset mahdollisimman alhaalla laadusta tinkimättä ja kateprosentit mahdollisimman korkealla. Olemme alkaneet myös partneroitua suomalaisten ja ulkomaalaisten markkinointitoimistojen kanssa. He suosittelevat ja myyvätät asiakkaillensa meidän videotuotantoa komissiota vastaan. Täten meidän ei tarvitse tehdä uuvuttavaa uusasiakashankintaa kokonaan itse.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook

Muu / Annan / OtherDuunnittaret NY

Koulutuskeskus Sedu Lapua, Lapua

Yrityksemme liikeidea on kiireisten ihmisten auttaminen heidän arkisissa asioissaan.
Palveluihimme kuuluu mm. erilaiset siivouspalvelut, mutta tarvittaessa pystymme toteuttaa vaikka pop up -kahvilan.

Online:

Facebook
InstagramJalo NY

Ylöjärven Lukio, Ylöjärvi

Valmistamme ainutlaatuisia rusetteja kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Tuotteemme ovat ekologisesti ja yhteiskuntavastuullisesti käsityöllä valmistettuja. Jalo NY:n rusetteja voit ostaa verkkokaupastamme.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramJewellery Obscura NY

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, OSAO, Oulu

Jewellery Obscura Ny suunnittelee ja valmistaa koruja mielen synkistä sopukoista ja maailman varjoista. Mallistojemme teemat ovat musteläiskät, eläinten kallot ja symboliikka. Tuotteitamme saa kolmessa eri hintaluokassa ja materiaaleina käytämme hopeaa, akryylia ja vaneria.

Online:

Facebook
InstagramLegato NY

Reisjärven Kristillinen Kansanopisto, Reisjärvi

Me olemme neljä nuorta Reisjärven kansanopistosta ja opiskelemme yrittäjyyslinjalla. Perustimme yhdessä Musiikkipalvelu Legato Ny:n. Tarjoamme klassista musiikkia erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Valmistamme ohjelmiston asiakkaiden toiveiden mukaan ja esitämme sen itse tai tarvittaessa rekrytoidaan muitakin musiikinharrastajia.

Yrityksestämme löytyy pianon, trumpetin, sellon ja viulun taitajat. Lisäksi laulamme kvartettina jopa neliäänisesti. Jos asiakkaamme toiveiden mukaista soitinta ei yrityksestämme löydy, voimme rekrytoida sen laajasta musiikillisesta verkostostamme.

Meille tärkeimpiä arvoja ovat: asiakkaamme tyytyväisyys, musiikin laatu ja sen tuoma tunnelma. Haluamme tuoda jokaiselle kokemuksen laadukkaasta musiikista.
Tilatessasi meidät sinun ei tarvitse huolehtia musiikista, sillä me hoidamme kaiken alusta loppuun asti.
Instagram ja Facebook: legato.ny

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
Instagram

Muu / Annan / OtherLiikuttaako Ny

Kainuun ammattiopisto, Kajaani

Mielestämme liikunta kuuluu kaikille iästä, elämäntilanteesta tai ihmisestä riippumatta. Liikuttaako Ny tuottaa matalankynnyksen liikuntapalveluita ikääntyville sekä erityisryhmille kainuun alueella.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramLos Eventos NY

Ylöjärven lukio, Ylöjärvi

Järjestämme unohtumattomia sekä mieleenpainuvia stand up-iltoja useammalla esiintyjällä. Tarjoamme myös osaamistamme muiden toimijoiden tapahtumiin. Olemme ainoa stand up -järjestäjä Ylöjärvellä ja takaamme, että yksikään asiakas ei lähde tapahtumastamme hymyilemättä.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramMakuset NY

Kainuun ammattiopisto, Kajaani

Onko juhlat tulossa etkä tiedä mitä tarjoaisit?

Olemme Makuset-NY, teemme ammattitaidolla suussa sulavia suolaisia- ja makeita leivonnaisia asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidamme myös tarjoilun puolestasi, jotta sinä voit nauttia juhlista. Otamme huomioon myös erityisruokavaliot ja kaikki voivat nauttia herkuistamme turvallisesti. Leivonnaisia luodessa panostamme laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi uskomattomaan makuun ja ulkonäköön!

Meiltä parraimman makuset herkut juhliisi!

Online:

Facebook
InstagramMauHau NY

Koulutuskeskus Sedu, Seinäjoki

MauHau NY on eläimiin painottunut yritys. Pääosassa ovat koirat ja kissat, mutta meiltä löytyy tuotteita myös pieneläimille, esimerkiksi hamstereille ja undulaateille. Myymme kaikenlaisia tarvikkeita sekä valmistamme suuressa suosiossa olevia villapaitoja käsin kissoille ja koirille. Meiltä saa myös hoitopalveluja eläimillenne. Tärkeintä meille on eläinten hyvinvointi!

Online:

InstagramMuSa Musiikkia Saatavilla NY

Kotkan lyseo, Kotka

Olemme kolmen tytön laulutrio, joka tuo asiakkaille iloa musiikin välityksellä. Teemme musiikkiesityksiä laulaen ja soittaen erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme unohtumaton kokemus suunnittelemalla jokainen esitys asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisätiedot tarjonnastamme löydät nettisivuiltamme: musiikkiasaatavill.wixsite.com/musany
Tässä maailmassa on liikaa tavaraa. Etsiessäsi jotain arvokasta ja pysyvää, muista meidät. Tavarat häviävät ja katoavat, mutta livemusiikin taika ei koskaan kuole.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramNordic Jewelry NY

Nivalan Lukio, Nivala

Me olemme Nordic Jewelry NY, valmistamme käsin kierrätysmateriaaleista persoonallisia ja upeita koruja.

Online:

InstagramPAM-Security NY

Hyria Hyvinkää, Riihimäki

Me PAM-Security:lla välitämme järjestyksenvalvojia tapahtumiin.
Työskentelemme yksityisten ihmisten juhlissa, ravintoloissa, baareissa, klubeilla sekä oppilaitosten tapahtumissa. Tämän lisäksi tarjoamme sekä narikka että lipunmyynti palvelua.
Missiomme on uudistaa vanhentunut käsitys tyypillisestä järjestyksenvalvojasta.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramProblematic Wear UF

Mattlidens Gymnasium, Espoo

Med vårt företag strävar vi till att öka uppmärksamheten kring problem i vårt samhälle. Vi vill jobba för en bättre framtid för unga och kommande generationer, och därför skänker vi 10% av varje såld produkt till välgörenhet. Våra produkter är alltid miljövänligt producerade och gjorda på ekologiskt material.

“För en bättre framtid för kommande generationer”

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramRebike Jkl NY

Jyväskylän Lyseon Lukio, Jyväskylä

Olemme NY-yritys, joka myy käytettyjä polkupyöriä reiluun hintaan. Me pyrimme toimimaan mahdollisimman ekologisesti. Pyörämme tulevat taloyhtiöissä tehdyistä pyörä inventaarioista.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

InstagramRiemu NY

Ylöjärven lukio, Ylöjärvi

Riemu NY järjestää uniikkeja liikunta- ja askarteluteemaisia syntymäpäiväjuhlia 4-10-vuotiaille lapsille. Meillä lapset saavat itse vaikuttaa juhlien ohjelmaan, joten näin ollen jokaiset synttärit ovat ainutlaatuiset. Synttäripakettiimme kuuluu yhteinen ohjattu ohjelma, herkkutarjoilut ja tilat. Me haluamme taata, että Riemu NY:n synttäreillä lapset pääsevät yhdessä kokemaan ja oppimaan uutta.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramSatuko Design NY

Etelä-Savon ammattioppilaitos, Pieksämäki

Satuko Design NY värjää käsin merinolankoja ja valmistaa designtekstiilituotteita, kuten maalattuja pussukoita. Tuotteet ovat uniikkeja ja sopivat monenlaisiin käsitöihin. Erikoisuuteni on lumivärjätyt langat, joista lahjoitan 10% hyväntekeväisyyteen. Värjäyksessä käytetyistä apulangoista teen makramekorvakoruja.

Online:

Facebook
InstagramSomat lahjat NY

Riihimäen lukio, Riihimäki

Valmistamme käsintehtyjä lahjoja itselle ja ystävälle. Kaikki tuotteemme ovat alusta alkaen itsetehtyjä ja valmistamiseen hyödynnämme mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja.

Online:

InstagramStuffit NY

Vihdin Lukio, Vihti

Valmistamme purje kankaasta tehtyjä kasseja. Purje materiaalina on todella kestävää, jonka takia myös kassimme ovat. Kassit ovat tehty ekologisesti ja kierrätys materiaaleista yhteistyössä kansainvälisten yritys kumppaneittemme kanssa.

Online:

Facebook
InstagramTeddy’s kicks UF

Jakobstads gymnasium, Jakobstad

Sko-tvätt och reparation av sneakers!
“Köp, slit, reparera, slit mera”

Online:

InstagramTime For Your Child NY

Lauttasaaren yhteiskoulu, Helsinki

Time For Your Child Ny
Lauttasaaren yhteiskoulu, Helsinki
Time For Your Child on neljän lukiolaistytön lastenhoitopalvelu. Time For Your Child tarjoaa hotellien asiakkaille ja pääkaupunkiseudun asukkaille lastenhoitopalveluja, jotka sisältävät erilaisia paketteja. Erikoisuutemme ovat erilaiset paketit, jotka sisältävät erilaisia aktiviteetteja, kuten museoissa, kahviloissa ja huvipuistoissa käymistä. Tarjoamme myös edullisia lastenhoitotunteja.

Online:Two Smiles NY

Lauttasaaren yhteiskoulu, Helsinki

Two Smiles NY myy tapahtumatyötä hymyssä suin yritysten messuille ja asiakastilaisuuksiin sekä yksityishenkilöiden juhliin. Iloisuutemme ansiosta tilaisuutesi muistetaan hyvästä tunnelmasta. Uskomme, että hymy tekee jokaisesta kohtaamisesta paremman.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

Instagram
TwitterValakia NY

Lybeckerin opisto, Raahe

Järjestämme taidepajatoimintaa pääasiassa lapsille ja nuorille kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Tiimiimme kuuluu viisi opiskelijaa kuvataiteen, graafisen suunnittelun ja animaation aloilta. Meillä kaikilla on kokemusta erilaisten ryhmien ohjauksesta. Teemme yhteistyötä Raahen kulttuuripalvelujen kanssa ja rahoitusta ja materiaaleja olemme keränneet sponsoreilta.

Online:

InstagramWasa Vehicle Center UF

Vamia, Vasa

– The easy way to sell vehicles –

Vi erbjuder dig ett enklare och säkrare sätt att sälja ditt gamla fordon genom vår mäklartjänst. Vi kontrollerar och förmedlar med ett professionellt koncept.
Vi erbjuder ett komplett paket till
kunden som inkluderar eventuell fixning
och rekond för att få fordonet i försäljnings skick

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramWoodlight NY

KPEDU, Kokkola

Valmistan vanerisia tunnelmavalaisimia sekä sisustuskirjaimia ja numeroita. Tuotteeni ovat laadukkaita, ekologisia ja niistä tulee hyvälle mielelle.

Online:

InstagramA.I.M Tracking NY

Turun AMK, Turku

Team AIM:in yrityksen tarkoitus on kehittää palvelu, joka on suunnattu akkukäyttöisten työkalujen paikkatietojen reaaliaikaiseen seurantaan. Ratkaisu parantaa työn tehokkuutta rakennusalalla sekä minimoi työkalujen katoamista sekä varkaustapauksia. Sovellus on perustasoltaan ilmainen, yksinkertainen ja tehokas asiakkaalle. Lisäksi asiakas voi hankkia lisäpalveluna vartiointiliikkeen kanssa yhteistyössä toteutettavan työkalukohtaisen vartioinnin, joka tekee vartiointipalvelun käytöstä mahdollista myös pienemmille yrityksille.

Online:Hauru NY

Turun Yliopisto, Turku

HAURUn tavoitteena on tuoda markkinoille kilpailukykyinen elintarvike suomalaisesta rakkohaurusta vaihtoehdoksi ulkomailla tuotetuille leväelintarvikkeille. Haluamme tukea vastuullista ja kestävää elintarviketuotantoa sekä kuluttamista, hyödyntää paikallisia raaka-aineita ja työvoimaa sekä tarjota kuluttajille uusia makuelämyksiä. Tavoitteenamme on rakentaa HAURUn ympärille ilmiö ja yhteisö, jossa me ja kuluttajat voimme yhdessä jakaa reseptejä, kokemuksia ja elämää. Tärkeimpiä arvojamme ovat kestävyys, paikallisuus, puhtaus ja läpinäkyvyys.

Online:Polar Nomads NY

humak university of applied sciences, Kiljava

The Polar Nomads offers adventurous winter expeditions in Finnish Lapland for Dutch customers​

A unique travel experience​
– Discover the beautiful Finnish nature​
– Learn outdoor skills in the arctic environment​
– Enjoy Finnish culture and culinary

Learn more about our trips at www.polarnomads.nl

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramRetkiJossu NY

Kajaanin ammattikorkeakoulu, Kajaani

RetkiJossu NY tekee retkivideoita eri retkeilykohteista Suomessa ja esittelee myös tuntemattomampia kohteita kaupunkien sisällä ja välittömässä läheisyydessä. Yritys tarjoaa asiakkailleen retkivideoiden lisäksi tuotevertailuja ja tulevaisuudessa ohjelmapalveluita, kuten ohjattuja retkiä. Sisältöä yritys päivittää Youtuben lisäksi Instagramiin ja Facebookiin.
#mieluumminulukonakunsisällä

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
Instagram

Muu / Annan / OtherUnelmapaikka NY

Centria ammattikorkeakoulu, Ylivieska

Unelmapaikka on hakupalvelu, mistä käyttäjä voi hakea paikkaa unelmat ja tarpeet edellä. Hakupalvelussa käyttäjä voi valita vapaa-ajan, terveydenhuollon, perheiden, opiskelijoiden ja yritysten tarjoamista sekä mahdollisista seniori ja erityispalveluista ne palvelut, joita tarvitsee asuin tai lomapaikassaan. JOTTA UNELMAT EIVÄT JÄÄ HAAVEEKSI.

Online:Back To Top