skip to Main Content

Uskalla Yrittää 2020

Nuori Yrittäjyys ry (NY) järjestää Uskalla Yrittää -finaalin, jonka päätähtiä ovat 220 NY-yrittäjää ja heidän 80 yritystään. Uskalla Yrittää on Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu, johon kuuluu 14 alueellista semifinaalia ja SM-finaali Helsingissä 22.-23.4.2020.

Mukana olevat osallistujat ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiään peruskoulussa, toisella asteella ja korkea-asteella Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa osana opintojaan.

Finaali on ohjelman Suomen mestaruuskilpailu. Finaalin pääpalkinnot ovat perus- ja toisen asteen JA Company of the Year ja korkea-asteen JA Enterprise of the Year. Pääpalkintojen voittajat edustavat Suomea EM-kilpailuissa kesällä. Aiempien vuosien voittajiin voit tutustua täällä.

Alueellisista semifinaaleista kansalliseen finaaliin

Finaalissa nähtävät yritykset on valittu alueellisten semifinaalien kautta edustamaan aluettaan ja kouluaan kansalliseen finaaliin. Semifinaaleja järjestetään ympäri Suomea. Tutustu semifinaalikalenteriin ja käy tutustumassa oman alueesi yrittäjiin jo ennen finaalia.

Suomen parhaat yritykset valitsee liike-elämän ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka kahden päivän aikana tutustuu yritysten toimintaan messuilla ja yritysesittelyssä.

Pikkuyrittäjät -finaali osana Uskalla Yrittää -finaalia

Pikkuyrittäjät -ohjelmassa on ollut mukana jo yli 30 000 lasta ympäri Suomea. Nyt etsimme ja palkitsemme jälleen aktiivisimpia mukana olevia toimijoita ja kruunaamme lukuvuoden parhaan pikkuyrityksen.

Finaali järjestetään osana Uskalla Yrittää -finaalia Helsingissä 22.4.2020, jossa finalistit saavat ikimuistoisen kokemuksen! Pikkuyrittäjät ovat mukana messuilla Kampin kauppakeskuksessa, jossa he myyvät tuotteitaan tai esittelevät palveluitaan sekä pääsevät kauppakeskuksen lavalle pitämään myyntipuheensa. Pikkuyrittäjät -finaalista voit lukea lisää täältä.

Finaalin avoimet tapahtumat

KE 22.4.2020 KELLO 11:00 – 13:45
Yritysesittelyt @ Finnkino Tennispalatsi

(Salomonkatu 15,  00100 Helsinki)
Finaalin ensimmäisenä arvioitava osuutena ovat yritysesittelyt. Jokaisella yrityksellä on 4 minuuttia aikaa kertoa oman yrityksen toiminnasta. Esityksiä kuullaan Finnkino Tennispalatsin tiloissa.

Jos haluat tuoda isomman oppilasryhmän tutustumaan esityksiin, olethan yhteydessä uskallayrittaa(at)nuoriyrittajyys.fi, niin sovitaan yhdessä teidän saapumisestanne.

KE 22.4.2020 KELLO 15:00 – 18:00
Uskalla Yrittää -finaalin messut @ Kauppakeskus Kamppi

(Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki)
Finaalin yksi kohokohdista on messutapahtuma, joka järjestetään Kauppakeskus Kampissa. Messuilla finalistit esittelevät ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan. Messut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden päästä tutustumaan nuorten ideoihin ympäri Suomen. Messujen aikana finalistit pääsevät Kampin E-tason (alin kerros) keskuslavalle pitchaamaan omia yritysideoitaan 30 sekunnin ajaksi – luvassa siis varsinainen myyntipuheiden juhla! Nuorten lisäksi lavalla nähdään vieraita kertomassa omia ajatuksiaan messuista.

Aftermovie 2019

Back To Top