skip to Main Content

Uskalla Yrittää 2019

Nuori Yrittäjyys ry (NY) järjestää Uskalla Yrittää -finaalin, jonka päätähtiä ovat yli 220 nuorta ja heidän 80 NY-yritystään. Finaali kokoaa Suomen yritteliäimmät nuoret kaksipäiväiseen tapahtumaan Helsinkiin 8.-9.5.2019.

Mukana olevat nuoret ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiään peruskoulussa ja toisella asteella NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa ja korkea-asteella NY Start Up -ohjelmissa, osana opintojaan.

Finaali on ohjelmien Suomen mestaruuskilpailu. Toisen ja korkea-asteen voittajat edustavat Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa kesällä 2019. Aiempien vuosien voittajiin voit tutustua täällä.

Alueellisista semifinaaleista kansalliseen finaaliin

Finaalissa nähtävät yritykset on valittu alueellisten semifinaalien kautta edustamaan aluettaan ja kouluaan kansalliseen finaaliin. Semifinaaleja järjestetään ympäri Suomea. Tutustu semifinaalikalenteriin ja käy tutustumassa oman alueesi yrittäjiin jo ennen finaalia.

Suomen parhaat yritykset valitsee liike-elämän ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka kahden päivän aikana tutustuu yritysten toimintaan messuilla ja yritysesittelyssä.

Finaalin avoimet tapahtumat

KE 8.5.2019 KELLO 11:30 – 14:30
Yritysesittelyt @ Original Sokos Hotel Presidentti

(Eteläinen Rautatiekatu 4 & Urho Kekkosen katu 1,  00100 Helsinki)
Finaalin ensimmäisenä arvioitava osuutena ovat yritysesittelyt. Jokaisella yrityksellä on 4 minuuttia aikaa kertoa oman yrityksen toiminnasta. Esityksiä kuullaan Original Sokos Hotel Presidentin tiloissa.

Jos haluat tuoda isomman oppilasryhmän tutustumaan esityksiin, olethan yhteydessä uskallayrittaa(at)nuoriyrittajyys.fi, niin sovitaan yhdessä teidän saapumisestanne.

KE 8.5.2019 KELLO 15:30 – 19:00
Uskalla Yrittää -finaalin messut @ Kauppakeskus Kamppi

(Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki)
Finaalin yksi kohokohdista on messutapahtuma, joka järjestetään Kauppakeskus Kampissa. Messuilla finalistit esittelevät ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan. Messut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden päästä tutustumaan nuorten ideoihin ympäri Suomen.

Messujen aikana finalistit pääsevät Kampin E-tason (alin kerros) keskuslavalle pitchaamaan omia yritysideoitaan 30 sekunnin ajaksi – luvassa siis varsinainen myyntipuheiden juhla! Nuorten lisäksi lavalla nähdään vieraita kertomassa omia ajatuksiaan messuista.

Aftermovie 2018

Back To Top