skip to Main Content

Uskalla Yrittää 2021

Nuori Yrittäjyys ry (NY) järjestää Uskalla Yrittää -finaalin, jonka päätähtiä ovat 200 NY-yrittäjää ja heidän 60 yritystään. Uskalla Yrittää on Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu, johon kuuluu 9 alueellista semifinaalia ja SM-finaali Helsingissä 21.-22.4.2021.

Mukana olevat osallistujat ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiään peruskoulussa, toisella asteella ja korkea-asteella Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa osana opintojaan.

Finaali on ohjelman Suomen mestaruuskilpailu. Finaalin pääpalkinnot ovat perus- ja toisen asteen JA Company of the Year ja korkea-asteen JA Enterprise of the Year. Pääpalkintojen voittajat edustavat Suomea EM-kilpailuissa kesällä. Aiempien vuosien voittajiin voit tutustua täällä.

Alueellisista semifinaaleista kansalliseen finaaliin

Finaalissa nähtävät yritykset on valittu alueellisten semifinaalien kautta edustamaan aluettaan ja kouluaan kansalliseen finaaliin. Semifinaaleja järjestetään ympäri Suomea. Tutustu semifinaalikalenteriin ja käy tutustumassa oman alueesi yrittäjiin jo ennen finaalia.

Suomen parhaat yritykset valitsee liike-elämän ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka kahden päivän aikana tutustuu yritysten toimintaan messuilla ja yritysesittelyssä.

Pikkuyrittäjät -finaali osana Uskalla Yrittää -finaalia

Pikkuyrittäjät -ohjelmassa on ollut mukana jo yli 30 000 lasta ympäri Suomea. Nyt etsimme ja palkitsemme jälleen aktiivisimpia mukana olevia toimijoita ja kruunaamme lukuvuoden parhaan pikkuyrityksen.

Finaali järjestetään osana Uskalla Yrittää -finaalia 22.4.2021, tänä vuonna virtuaalitapahtumana! Pikkuyrittäjät -finaalista voit lukea lisää täältä.

Back To Top