skip to Main Content

Uskalla Yrittää -finaalissa nähdään 220 NY-yrittäjää ja heidän 85 NY-yritystään. Yritykset tulevat ympäri Suomea ja useat eri toimialat ovat edustettuina! Tälle sivulle kokoamme finaaliin päässeet NY-yritykset ja kuvaukset yritysten toiminnasta. Finalistien esittelyt päivittyvät tälle sivulle kokonaisuudessaan 26.4.2019 mennessä. Finaalin yrityksiin pääset tutustumaan messuilla Kauppakeskus Kampissa 8.5.2019 klo 15:30 – 19:00.

APU NY

Kajaanin lyseo, Kajaani

Tarjoamme apua vanhuksille tavallisissa arjen askareissa, esimerkiksi lumitöissä, tiskien laitossa, lemmikkien hoidossa tai voimme viettää heidän kanssaan aikaa esimerkiksi pelaamalla lautapelejä.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / WebsitePhoto NY

Kajaanin Lyseo, Kajaani

Photo NY on valokuvaus yritys, joka on erikoistunut urheilukuviin, mutta otan muitakin kuvia. Yrityksessäni otan kuvia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hinnat ovat edullisia, sillä niistä päätetään asiakkaan kanssa kahden kesken tilannetta huomioiden, ja kuvat saa joko sähköisenä tai painettuna. Minut voi kutsua myös juhliin ja tapahtumiin kuvaamaan.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramCelo NY

Riveria, Joensuu

Valmistamme ympäristöystävällisiä ja skandinaavisen tyylisiä uurnia hautaustoimistoille, pieneläintuhkaamoille sekä yksityishenkilöille. Suosimme kotimaisia raaka-aineita ja kestävästi tuotettuja materiaaleja. Hankimme tuotteet mahdollisimman läheltä ja valmistamme tuotteet puusepän ammattikoneilla oppilaitoksen tiloissa. Yrityksemme juurisyy on tuoda hautausalalle modernisti muotoiltuja tuotteita perinteisien mallien rinnalle sekä painottaa kotimaisuutta ja ekologisuutta.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
FacebookJotta NY

Lybeckerin opisto, Raahe

Jotta NY tuottaa monipuolisesti laadukkaita visuaalisia palveluja. Teemme yhdessä seinämaalauksia ulko- ja sisätiloihin, kaupungeille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Työskentelemme spraylla, kynäruiskulla ja perinteisesti. Lisäksi tarjoamme valokuvauspalveluja, digitaalista grafiikkaa ja perinteisiä maalauksia.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramFinalistien esittelyt päivittyvät tähän 26.4.2019 mennessä.
Back To Top