skip to Main Content

Uskalla Yrittää - Next Step lauantaina 29.5. klo 13.00-15.30 virtuaalisesti

Tätä on Next Step

Mitä mahdollisuuksia sulla on Vuosi yrittäjänä -ohjelman jälkeen? Mietityttääkö seuraava askel? Uusi UY Next Step -tapahtuma antaa vastauksia kysymyksiisi!

UY Next Stepissä huikeat NY-alumnit tulevat kertomaan, mitä he ovat tehneet Vuosi yrittäjänä -ohjelman jälkeen. Puhumassa on myös muita yrittämisen asiantuntijoita, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin uutta ja mielenkiintoista.

Tapahtumassa pääset verkostoitumaan ja luomaan uusia ystäviä ympäri Suomea! Pääset myös kuulemaan huikeasta NY-alumniverkostosta, joka on tarkoitettu just sulle, joka oot Vuosi yrittäjänä -ohjelman käynyt!

Tuu mukaan lauantaina 29.5 kello 13.00-15.30 virtuaalisesti inspiroitumaan upeista tarinoista, haastaamaan puhujia omilla kysymyksilläsi sekä ystävystymään mielenkiintoisiin tyyppeihin!

Ilmoittaudu mukaan
Ilmoittautuminen on päättynyt!

Nuori Yrittäjyys ry on suomalaisen yrittäjyyskasvatuksen kärkijärjestö. Autamme toiminnallamme lasten ja nuorten yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen oppimista.

NY-alumnit eli JA Alumni Finland ry on itsenäinen aktiivisten nuorten ylläpitämä yhdistys. Toimintamme tarkoituksena on mahdollistaa tekemällä oppimisen jatkaminen Vuosi Yrittäjänä -ohjelman jälkeen. Tarjoamme NY-alumneille työelämäntaitoja sekä mahdollisuuden rakentaa omia verkostojaan samanhenkisten nuorten kanssa.

Ohjelma
13:00 - 13:10 Tervetuloa!

Elia Luukkonen (juontaja)

Opiskelen Oulun Lyseon lukiossa toista vuotta. Osallistuin Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan yläkoulussa, jolloin perustimme puukkoja valmistavan Peto NY:n kahden kaverini kanssa. NY vuosi sai minut innostimaan kaupallisesta alasta. Lukion jälkeen aijon mennä opiskelemaan kauppakorkeakouluun. Harrastuksiini kuuluvat sijottaminen, luonto ja urheilu.

Otto Rantanen (juontaja)

17-vuotias toisen vuoden opiskelija Tampereen yhteiskoulun lukiossa. Hän on myös alun perin NY-yrityksenä aloittaneen Avot Groupin viestintävastaava ja toinen sen perustajista. Avot NY valittiin vuoden parhaaksi perusasteen yritykseksi vuonna 2019. Nykyisin Rantanen on Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaan lisäsisältöä tuottavan Uskalla Yrittää -podcastin toinen juontaja.

13:10 - 13:25 Tarina by Atso Jaakkola

Olen 22-vuotias kaveri, joka opiskelee yrittäjyyttä ammattikorkeassa Proakatemiassa. Haluan oppia ja kehittää suomalaista yrityskasvatusta. Mahdollistaa muille nuorille heidän tarinaa.

13:25 - 13:45 Tarina by Emma-Stina Vehmanen

Emma-Stina Vehmanen on 28-vuotias konsultti, joka oli mukana Vuosi Yrittäjänä-ohjelmassa 9. luokalla. Hän työskentelee nykyään konsulttiyritys Milttonilla johtavana neuvonantajana. Aikaisemmin Emma on työskennellyt politiikan ja yhteiskunnallisten asioiden parissa muun muassa eduskunnassa ja opiskelija- ja nuorisojärjestöissä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden ja valtiotieteiden maisteri.

13:45 - 13:55 Tauko / Mainoskatko
13:55 - 14:30 Paneeli

Matilda Tella

Olen 22-vuotias energinen ja elämänjanoinen nainen Tampereelta. Arkena opiskelen Proakatemialla sekä samalla pyöritän RantaSmoothie kahvilaa. Parasta on motivoituneet ihmiset mun ympärillä sekä tavoitteet joihin kurkotella. Etsin aina arkeeni haastavia sekä erilaisia projekteja, joten mun kanssa voi kehittää vaikka mitä yhdessä.

Heiju Simola

Työskentelen neljättä vuotta yrittäjyyden parissa Suomen Yrittäjien keskustoimistolla Helsingissä. Verkostokoordinaattorina vastaan opiskelijatoimintamme lisäksi ruotsinkielisen jäsenistön asioista ja maahan muuttaneiden yrittäjien hankkeesta.

Susanna Kallama

Susanna Kallama on Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja. Uusyrityskeskusten missiona on valmentaa yrittäjyyden unelmista onnistumisia. Aiemmin Susanna on toiminut yli 10 vuotta yrittäjänä sekä asiantuntijana Suomen Yrittäjissä.

Viljami Virta

”Ahkera, kunniahimoinen ja melko hauska 18-vuotias Viljami Virta pyörittää käytettyjen golfpallojen verkkokauppaa. Neljäs vuosi menossa ja tavoitteet kasvavat vuosi vuodelta. Hänen tyttöystävänsä on ihana ja paras ja kiva ja lisäksi erittäin kiva.” (Note: Viljamin esittelyssä auttoi hänen tyttöystävänsä)

Luka Väisänen

Mä oon Luka Väisänen, 16-vuotias poika Jyväskylästä. Mulle on jo pitkään ollut selvää, että haluan tulevaisuudessa olla yrittäjä. Mulla on siihen oikea asenne. Innostuin viime syksyllä  nousevasta lajista, eli frisbeegolfista. Näin pistin gelmikuussa pystyyn oman frisbeegolf-yritykseni, eli Suomen parhaan NY-yrityksen. Jatkan nyt töitä kohti lähestyviä EM-kisoja.”

14:30 - 14:45 Tarina by Atte Hartikainen

Atte perusti 2017 Vuosi yrittäjänä -ohleman tukemana yrityksen nimellä Aten Apu NY ja voitti yrityksellään Pohjois-Savon paras tuote/ palvelu palkinnon sekä paras yritys palkinnon. Yritystoiminnan jatkaminen kiinnosti Attea vielä Vuosi yrittäjänä -ohjelman jälkeenkin ja hän päätti perustaa toiminimen. Vuonna 2019 mukaan tuli myös taksitoiminta sekä laajennusta vuokraustoimintaan paljun, peräkärryn sekä erilaisten työkalujen ja koneiden osalta.

14:45 - 15:00 Tarina by Eerika Nissilä

Olen Eerika Nissilä, 19-vuotias kahvilayrittäjä. Perustin Kukkakievarin musiikkikahvilan kesällä 2019 kahden nuoremman siskoni kanssa, emmekä kukaan tienneet sitä ennen yrittämisestä mitään. Samana kesänä perustin toiminimen, joka on ollut minulla nyt kaksi vuotta.

Yrittäminen ei nuorempana käynyt ikinä minun mielessäni. En ollut koskaan haaveillut siitä, ennen kuin pääsin itse kokeilemaan sitä ja sille tielle olen jäänyt. Tervetuloa kuuntelemaan yrittäjätarinaani!

15:00 - 15:30 Verkostoitumista by Alumnit

Yhteistyössä

Suomen Yrittäjät on Suomen suurin yrittäjyysjärjestö, johon on tervetulleita liittymään myös yrittäjyydestä kiinnostuneet tai yritystoimintaa aloittelevat opiskelijat. Tarjoamme opiskelijalle tukea, työkalut ja valmiit verkostot yrittäjyyden alkutaipaleelle opintojen oheen.

Back To Top