skip to Main Content

Tervetuloa Uskalla Yrittää -finaaliin 2021!

Finaali toteutetaan tänä vuonna virtuaalitapahtumana ja virtuaalialustana toimii monipuolinen ja helppokäyttöinen Howspace. Howspace on alusta, joka mahdollistaa tapahtumien, messujen, live-lähetysten ja keskusteluhuoneiden järjestämisen virtuaalisesti yhdessä osoitteessa.

Howspace-alustalle tulevat NY-yritysten virtuaaliset messupisteet, jotka Nuori Yrittäjyys ry:n työntekijät tekevät NY-yrityksille valmiiksi lähetettyjen ennakkotehtävien perusteella.

Tapahtumapäivänä nuoret pääsevät omille messupisteilleen esittelemään yritysideoitaan. Messuvieraat ja finaalin tuomaristo pääsevät keskustelemaan NY-yritysten jäsenten kanssa suoraan messupisteelle rakennetun videoyhteyden välityksellä. Virtuaalialustalle tulee myös opettajien oma tila, jossa he pääsevät keskustelemaan ja seuraamaan opettajille suunnattua ohjelmaa. Virtuaalisen finaalin kruunaa alustalle tehty tapahtumalava, jossa voi seurata palkintojenjakoa suorana live-lähetyksenä.

Ilmoittautuneet NY-yritykset ja opettajat saavat sähköpostitse henkilökohtaisen liittymislinkin virtuaaliseen finaaliin hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Kirjautuminen tapahtuma-alustalle vaatii toimivan sähköpostiosoitteen. Finaaliin tulee myös yleinen liittymislinkki, jolloin kuka tahansa voi vierailla finaalin yleisölle avoimilla messuilla klo 14.30-15.30.

Back To Top