skip to Main Content

Nuori Yrittäjyys ry järjestää osana Uskalla Yrittää -finaalia keskiviikkona 21.4.2021 klo 8:30-10 opettajaseminaarin.

Aika: keskiviikko 21.4.2021 kello 8:30-10
Paikka: Uskalla Yrittää 2021 finaalin Howspace virtuaalialusta
Hinta: Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista
RSVP: Ilmoittaudu seminaariin 20.4.2021 klo 16 mennessä ohjelman alta löytyvällä lomakkeella

Yrittäjyyskasvatuksen huikea inspiraatiopäivä 21.4.2021!

Suomen parhaat NY-yrittäjät kokoontuvat virtuaaliseen Uskalla Yrittää -finaaliin. Kaksiosainen päivä koostuu aamun seminaariosuudesta sekä iltapäivän opekahvilasta ja messuistamissä sinulla on mahdollisuus tavata innostuneita nuoria heidän virtuaalisilla messupisteillään. 

Klo 8.30 aloitamme päivän opettajaseminaarin virtuaalisin aamukahvein.

Klo 8.50 Seminaarin studiossa esiintyy esiintyy Hanken Svenska handelshögskolan apulaisprofessori Pia Polsa, joka herättelee keskustelua aiheesta: Vastuullinen liiketoiminta – onko sellaista olemassa? Keskustelua aiheesta jatkavat opettajapanelistit. Seminaarin lopuksi palkitaan vuoden NY-opettajat. 

Seminaarin jälkeen klo 10.00 ohjelma jatkuu Uskalla yrittää -finaalin avajaisiinjossa keynote-puhujana esiintyy futuristi Perttu Pölönen. 

Päivä huipentuu klo 12.0015.30, kun finaalin NY-yritysten virtuaaliset messut alkavat. Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan NY-yritysten messupisteillä ja kannustamaan nuoria kilpailussa. Tulethan vierailemaan myös opekahvilassa klo 12-15Sieltä löydät NY:n pedagogisen tiimin väkeä sekä kollegojasi ja kuulet uutisia ohjelmistamme. 

SEMINAARIN PUHUJAT

Hanken Svenska handelshögskolan apulaisprofessori Pia Polsa on tutkinut köyhyyttä ja kehittyvien maiden terveydenhuoltojärjestelmien palvelunlaatua Intiassa ja Kiinassa. Polsan tutkimuksen keskiössä on vastuullisuus, palveluiden laatu ja köyhyyden poistaminen kehitysmaissa. Hän on syventynyt myös vastuullisen markkinoinnin ja kestävän kulutuksen teemoihin.

Polsa on tehnyt pitkäjänteistä tutkimusta köyhyyden parissa. Hän tutkii, millä tavalla liiketaloudelliset mallit voisivat auttaa köyhiä ja miten markkinoinnin keinoin voidaan viedä hyviä yhteiskunnallisia ideoita eteenpäin. Tällä hetkellä hän vetää CORE STN projektin yhtä työpakettia (www.collboration.fi) koskien ympäristöä ja yhteistyötä.

Yhteistyössä

Back To Top