skip to Main Content

Nuori Yrittäjyys ry järjestää osana Uskalla Yrittää -finaalia opettajien oman seminaariosuuden.

Aika: torstai 28.4.2022 klo 9.30–11.30
Paikka: BioRex Tripla, 5. kerros

Hinta: Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista

Ilmoittautuminen:

  • Mikäli osallistut myös muuhun finaaliohjelmaan, ilmoittaudu opettajaseminaariin finaali-ilmoittautumisen yhteydessä Vuosi yrittäjänä -portaalissa viimeistään 14.4.
  • Mikäli osallistut ainoastaan opettajaseminaariin, laita viesti otsikolla ”Ilmoittautuminen opettajaseminaariin” viimeistään 22.4. osoitteeseen info@nuoriyrittajyys.fi.
Seminaarin ohjelma

Opettajaseminaarin ohjelma koostuu inspiroivasta puheenvuorosta sekä paneelikeskustelusta:

  • Supervoimat käyttöön tulevaisuuden työelämässä
    Paula Helle, työpäivämuotoilija, Workday Designers
  • Alumnipaneeli – kokemuksia Vuosi yrittäjänä -matkan varrelta
    Panelisteina joukko  inspiroivia NY-alumneja

Supervoimat käyttöön tulevaisuuden työelämässä

Miltä näyttää tulevaisuuden työelämä, kun teknologinen kehitys, ilmastonmuutos ja muut megatrendit muuttavat työtämme niin monin tavoin? Millaisia työelämätaitoja tulevaisuudessa tarvitaan?

Työpäivämuotoilija Paula Helteen puheenvuoro raottaa tulevaisuuden työelämää innostavasti ja kiinnostavien esimerkkien kautta. Puheenvuorossa pureudutaan lisäksi muotoilijan taitoihin, eli niihin inhimillisiin kyvykkyyksiin, jotka ovat tulevaisuuden työelämän supervoimia.

Paula Helle on Workday Designersin perustaja ja työpäivämuotoilija, jonka missiona on olla luomassa parempaa ja inhimillisesti kestävämpää työelämää. Paula on arvostettu organisaatioiden kehittäjä sekä työntekijäkokemuksen, henkilöstön kehittämisen ja muutosten asiantuntija. Hän on pioneeri muotoiluajattelun hyödyntämisessä organisaatioiden sisäisen kehittämisen välineenä.

Tulevaisuuden työelämää Workday Designers luotaa jatkuvasti ja sen tuloksena on syntynyt mm. Future Proof -podcast tulevaisuuden työstä. https://podtail.com/podcast/future-proof-by-workday-designers/

Back To Top