skip to Main Content

Nuori Yrittäjyys ry järjestää osana Uskalla Yrittää -finaalia torstaina 23.4.2020 klo 8-12 opettajien, koulutuksenjärjestäjien ja yrityselämän yhteisen seminaarin Original Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä.

Aika: torstai 23.4.2020 kello 8-12
Paikka: Original Sokos Hotel Presidentti, auditorio (Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki)
Hinta: Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista
RSVP: Ilmoittaudu seminaariin 15.4.2020 mennessä ohjelman alta löytyvällä lomakkeella

Ilmoittaudu seminaariin

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt. Voit silti tulla seminaariin, mutta emme voi luvata . kahvia sinulle.

OHJELMA

AIKAAGENDATIEDOT
08:00 - 09:00Early Bird -työpaja: Visuaalisuudella voimaa valmennukseenIlmoittaudu työpajaan erikseen ilmoittautumislomakkeella.

Fasilitaattorina ja kouluttajana toimii Mukamas Learning Design Oy:n Maija Kotamäki.

Työpaja on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -projektia. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen vahvistamiseksi. Lue lisää projektista täältä.
09:00 - 09:10Seminaarin avaus
09:10 - 09:45Puheenvuoro: Tunneäly tulevaisuuden työssäPuhujana tunneälyasiantuntija, Iida Mäkikallio.
09:45 - 11:00Kahvia, verkostoitumista ja pyöreän pöydän keskusteluita.Verkostoidu ja opi uutta. Keskustelutuokion vetää Suvi Kytöharju, joka esittelee uuden Tralla -palvelun.
11:10 - 11:25Vuoden NY-opettajien julkistaminen.Ehdota itseäsi tai kollegaa vuoden opettajaksi täällä.
11:25 - 11:55PuheenvuoroPuhuja vahvistuu helmikuussa.
11:55 - 12:00Seminaarin päätös
12:00 - 12:30LounasLounas on saatavilla ennakkoon ilmoittautuneille. Lounas sisältyy finaalin osallistujille.

SEMINAARIN PUHUJAT

Maija on visuaalinen fasilitaattori ja visuaalisen ajattelun asiantuntija. Hänen erikoisalaansa on ajatustyön ja oppimisen tukeminen piirustelun ja visuaalisten menetelmien avulla. Lähellä sydäntä on erityisesti systeemien tutkiminen, prosessien mallintaminen ja selkeyden tuominen monimutkaiseen maailmaan yhdessä asiakkaiden kanssa piirustellen. Loogisen ajattelun vastapainona mukana on aina aimo annos luovaa ajattelua, huumoria ja kirkkaita värejä!

Maija on auttanut asiakkaitaan tekemään prosesseja näkyväksi sekä luomaan ymmärrystä ja merkitystä strategia- ja kehitystyöhön vuodesta 2012 lähtien. Vuosien varrella hän on myös kouluttanut satoja eri alojen ammattilaisia hyödyntämään piirustelua ja visuaalista ajattelua omassa työssään.

Visuaalisuudella voimaa valmennukseen

Early Bird -työpaja herättelee sinut lempeästi uuteen päivään ja laittaa luovuuden liikkeelle. Saat mukaasi konkreettisia ideoita siitä, kuinka voit hyödyntää visuaalisuutta osana oppijoiden valmennusta.

  • Yleiskatsaus: Mitä on piirustelu? Mitä ovat visuaaliset oppimisen työkalut? Miten ne tukevat oppijoiden valmennusta?
  • Piirustelun pikakurssi: Opetellaan muutamia yksinkertaisia piirustustekniikoita, joiden avulla jokainen uskaltaa ja kykenee visualisoimaan omaan työhön liittyviä teemoja.
  • Työkalu omaan työhön: Piirustellaan yhdessä yksi visuaalinen työpohja, jota voi hyödyntää valmennustyössä.
  • Miten tästä eteenpäin? Vinkkejä aiheen omatoimiseen opiskeluun ja inspiraation löytämiseen työpajan jälkeen.

Työpaja on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -projektia. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen vahvistamiseksi. Lue lisää projektista täältä.

Yhteistyössä

Iida Mäkikallio (PsM) on tunnetaitoihin, ihmissuhde dynamiikkoihin ja motivaatioon erikoistunut psykologi ja valmentaja. Iida on valmentanut useiden vuosien ajan tunnetaitoja ja sisäisen motivaation johtamista lukuisten eri alojen yritysten johdolle ja työntekijöille. Puhujana hänet tunnetaan innostavuudestaan ja helposti lähestyttävästä esittämistavastaan haastaviin ja ajatuksia herättäviin teemoihin.

Iida puhuu rohkeasti siitä, miksi tunneäly on välttämätön taito tulevaisuuden työelämässä ja millaisin keinoin sitä voidaan kehittää. Hänellä on laaja ymmärrys siitä, mistä psykologisesti turvallinen, rohkea, luottamuksen kulttuuri syntyy ja miten sitä voidaan tukea.

ILMOITTAUDU SEMINAARIIN

Opettaja, jos olet ilmoittautunut finaalin osallistuvaksi opettajaksi, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua seminaariin. Jos kuitenkin osallistut aamun työpajaan, täytä tällöin ilmoittautumislomake.

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt. Voit silti tulla seminaariin, mutta emme voi luvata . kahvia sinulle.

Back To Top