skip to Main Content

Uskalla Yrittää -podcast

Taloudesta, yrittäjyydestä ja työelämästä

Asiantuntijajargon suodatettu nuorille ymmärrettäväksi!

Kuuntele uusimmat jaksot!

S2 E18 Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi tietää lobbaamisesta paljon. Hän on ollut vaikuttamisen kohteena toimiessaan europarlamentaarikkona lähes 10 vuoden ajan, minkä jälkeen hän on itse ollut etujärjestön kipparina. Miltä lobbarit näyttävät politiikan käytävien eri kulmista katsottuna, ja miten ihmisten suhtautuminen Piia-Nooraan muuttui, kun hän vaihtoi pelikentän puolta? Ja miten oikis liittyy tähän kaikkeen? Vaikuttavina juontajina Otto Rantanen ja Aatu Veikkola.

Viime aikoina Piia-Noora on innostunut Euroviisuista. Otto on innostunut Lego Masters Suomesta (LEGO Masters Suomi – katso maksutta mtv-palvelussa). Aatu on innostunut Aalto-dokumentista (Aalto | Yle Areena).

Podcastia julkaisee Nuori Yrittäjyys ry.

Lataa tästä PodTask-oppimateriaali!

S2 E17 Vuoden 2013 graafikko, monessa kanavassa tunnettu Kasper Strömman on luonut pidetyn henkilöbrändin, tai niin kuin hän asian ilmaisee, myytin itsestään. Jaksossa hän kertoo urastaan ja tuon Kasper-hahmon tietoisesta ja tiedostamattomasta rakentamisesta. Ahkera poddaaminen ja anti-influensserointi ovat vain jatkumoa hänen läpi elämänsä tekemilleen asioille. Viikon juomana juontajat Otto Rantanen ja Aatu Veikkola.

Viime aikoina Kasper on innostunut piparkakkutalojen leipomisesta. Otto on innostunut Hymyn erotiikkaosiosta (Erotiikka – Hymy). Aatu on innostunut Fifa 11 -soundtrackista (Spotify – FIFA 11 Soundtrack).

Podcastia julkaisee Nuori Yrittäjyys ry.

Lataa tästä PodTask-oppimateriaali!

Katso uusimman jakson koko keskustelu leikkaamattomana:

Kuka on Aatu?

Olen yrittäjyydestä ja ihmisistä kiinnostunut ny-alumni, joka haluaa saada mielenkiintoisista vieraista kaikista mielenkiintoisimmat tarinat ja opit irti!

Vapaa-ajalla lenkkeilyä ja ruokaa epäsopivassa suhteessa. Äänenä karismaattisempi, juontajana hauskempi!

Kuka on Otto?

Olen ihmisten tarinoista ja asiantuntijuudesta kiinnostunut NY-alumni. Tärkein oppi elämässäni on että apua kannattaa aina pyytää ja jalat pitää kuivina, silloin ei vilustu.

Vapaa-ajallani olen kotona Tampereella. Äänenä olen se vähän käheämpi ja juontajana se hauskempi.

Palautetta tai ehdotuksia?

Haluatko antaa palautetta tai ehdottaa seuraavaa vierailevaa tähteä jonka tarina sytyttää, inspiroi ja innostaa jonkin aiheemme ympärillä? Tai kenties tiedät jonkun jonka asiantuntijuus kuuluisi ehdottomasti tulla kerrotuksi ja kuulluksi? Oletko kenties SINÄ tällainen henkilö?

Anna palautetta tai ehdota vierasta!

Palautteet, ehdotukset, risut, ruusut ja pusut voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen: podcast@nuoriyrittajyys.fi

Back To Top