skip to Main Content
Uskalla Yrittää -podcast

Taloudesta, yrittäjyydestä ja työelämästä

asiantuntijajargon suodatettu nuorille ymmärrettäväksi / aiheita käsitellään nuorten näkökulmasta

Kuuntele uusimmat jaksot!

#15 F-Securen perustaja ja Nokian ex-pomo Risto Siilasmaa valottaa ajatuksiaan johtamisesta. Hän luottaa ihmisiin ja kehottaa kaikkia tarkastelemaan omia toimiaan kriittsiesti. Johtajuuden ohella puhutaan myös F-Securen perustamisesta, alkuajoista ja kaksijakoisesta ysäristä: laman jälkeen tuli nousukasui ja teknologiakupla. NY-alumnit ja juontajat Aatu Veikkola ja Otto Rantanen aikovat palata jaksoon muistiinpanovälineiden kera.

Viime aikoina Risto on innostunut luontokuvaamisesta sekä uudesta linssiteknologiasta. Otto on innostunut Tampereen kaupunginosien aakkosjärjestyksessä pyöräilemisestä. Aatu on innostunut matalan kynnyksen arkiliikunnasta.

#14 Tommi Tervasen tie on kulkenut Tamperelaisesta K-Kaupan pakastepojasta Kotipizzan toimitusjohtajaksi. Nyt hän kertoo miten muutti ”vedonlyöntitoimiston ja pornokaupan risteytyksen” eli vanhan Kotipizzan uuteen uskoon yrityskulttuuri edellä. Kuullaan myös mitä edes on yrityskulttuuri ja miten se näkyy konkreettisesti, kun astelee ostamaan pizzaa. Lopuksi Tommi ja podcastin toinen juontaja Aatu Veikkola keskustelevat pizzasta niin että juontaja Otto Rantaselta suhisee yli hilseen ja lujaa.

Viime aikoina Tommi on innostunut erilaisten pizzamuotojen, esimerkiksi New Haven -pizzan, kokeilemisesta. Aatu on innostunut myös pizzan tekemisestä ja kesän pop-up-pizzeriastaan . Otto on innostunut riippukeinussa makoilemisesta.

Kuka on Aatu?

Aatu on Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kuka on Otto?

Otto on Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Palautetta tai ehdotuksia?

Haluatko antaa palautetta tai ehdottaa seuraavaa vierailevaa tähteä jonka tarina sytyttää, inspiroi ja innostaa jonkin aiheemme ympärillä? Tai kenties tiedät jonkun jonka asiantuntijuus kuuluisi ehdottomasti tulla kerrotuksi ja kuulluksi? Oletko kenties SINÄ tällainen henkilö?

Anna palautetta tai ehdota vierasta!

This form is currently closed for submissions.

Back To Top