skip to Main Content

Uskalla Yrittää -podcast

Taloudesta, yrittäjyydestä ja työelämästä

Asiantuntijajargon suodatettu nuorille ymmärrettäväksi!

Kuuntele uusimmat jaksot!

#23 Mika D. Rubanovitsch eli Ruba on kouluttanut paljon myyjiä tähän maahan. Jaksossa hän kertoo myynnin yleisimmistä mokista, parhaista kikoista sekä myyntiprosessista, ja miten kuluttajat ottivat hetkellisen ylivallan markkinoilla. Teoria tulee käytäntöön esimerkkien kautta aina liittymämyynnistä ja ravintola-alalta kiinteistöbisnekseen ja hävittäjäkauppoihin asti.

Viime aikoina Ruba on innostunut Muumimaailman satupolusta. Otto on innostunut I think you should leave -sketsisarjasta. Aatu on innostunut Haloo Helsingistä (ja vähän Kake Randelinista).

Podcastia julkaisee Nuori Yrittäjyys ry.

#22 Ravintola Green Hippon perustaja, Futucastin juontaja; sarjayrittäjä William von der Pahlenilla on monia rooleja. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt olla monessa mukana ja kuvaileekin itseään yritysten kaasu- ei jarrumieheksi. Tässä jaksossa omistetaan jokaiselle Williamin yrittäjäpolun päävaiheista ja -projekteista hieman aikaa ja käydään läpi, miten hänestä tuli sarjayrittäjä. Lopuksi juontajat Aatu Veikkola ja Otto Rantanen kuulevat myös, miksi nuoruus on paras aika olla yrittäjä.

Williamin juontama Futucast

Viime aikoina William on innostunut ufoista. Aatu on innostunut ahven-cevichestä tortillasipsien päällä. Otto on innostunut Suomen suosituimmasta podcastista.

Podcastia julkaisee Nuori Yrittäjyys ry.

Kuka on Aatu?

Olen yrittäjyydestä ja ihmisistä kiinnostunut ny-alumni, joka haluaa saada mielenkiintoisista vieraista kaikista mielenkiintoisimmat tarinat ja opit irti!

Vapaa-ajalla lenkkeilyä ja ruokaa epäsopivassa suhteessa. Äänenä karismaattisempi, juontajana hauskempi!

Kuka on Otto?

Olen ihmisten tarinoista ja asiantuntijuudesta kiinnostunut NY-alumni. Tärkein oppi elämässäni on että apua kannattaa aina pyytää ja jalat pitää kuivina, silloin ei vilustu.

Vapaa-ajallani olen kotona Tampereella. Äänenä olen se vähän käheämpi ja juontajana se hauskempi.

Palautetta tai ehdotuksia?

Haluatko antaa palautetta tai ehdottaa seuraavaa vierailevaa tähteä jonka tarina sytyttää, inspiroi ja innostaa jonkin aiheemme ympärillä? Tai kenties tiedät jonkun jonka asiantuntijuus kuuluisi ehdottomasti tulla kerrotuksi ja kuulluksi? Oletko kenties SINÄ tällainen henkilö?

Anna palautetta tai ehdota vierasta!

Palautteet, ehdotukset, risut, ruusut ja pusut voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Back To Top