skip to Main Content

Uskalla Yrittää -podcast

Taloudesta, yrittäjyydestä ja työelämästä

Asiantuntijajargon suodatettu nuorille ymmärrettäväksi!

Kuuntele uusimmat jaksot!

#33 Kuntosaliyrittäjä, työhyvinvointivalmentaja ja Väkevä elämä -podcastin juontaja Joni Jaakkola sanoo, että hyvinvointi on elämänlaatukysymys. Jaksossa Joni kertoo Aatu Veikkolalle ja Otto Rantaselle mistä kaikesta kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu, ja mikä niistä kivijaloista on The Kivijalka. Vaikka hyvinvointi ei olekaan aina itsestä kiinni, voi konkreettisia askeleita parempaan arjessa ja työssä jaksamiseen ottaa niin ravinnon, liikunnan kuin unenkin saralla.

Jonin oma podcast: https://open.spotify.com/show/4OyUuW9AMex3NjtQdZWD3N?si=fc7ca7350a254985

Viime aikoina Joni on innostunut sijoittamisesta. Aatu on innostunut ”metoditarttumisesta”. Otto on innostunut Ville Rannan mustavalkopiirroksista.

Podcastia julkaisee Nuori Yrittäjyys ry.

Lataa tästä PodTask-oppimateriaali!

#32 AaltoES:n puheenjohtaja Mona Ismail kertoo millainen on yhteisö, josta pulppuaa menestyviä kasvuyrityksiä. Yrittäjyysyhteisöt ovat kunnianhimoisten tekijöiden kohtaamispaikkoja, ja vaikka AaltoES ei toimi suoraan Aalto-yliopiston alaisuudessa, monesta Suomen korkeakoulukaupungista löytyy oma yrittäjyysyhteisö. Lisäksi Mona kertoo aikatauluttamisesta ja eri pääaineiden kohtaamisista.

Viime aikoina Mona on innostunut sisaruksistaan. Otto on innostunut Arpan Kinovalon alla -albumista. Aatu on innostunut tanskalaisesta arkkitehtuurista käytyään Tanskan Arkkitehtuurikeskuksessa.

Podcastia julkaisee Nuori Yrittäjyys ry.

Lataa tästä PodTask-oppimateriaali!
Kuka on Aatu?

Olen yrittäjyydestä ja ihmisistä kiinnostunut ny-alumni, joka haluaa saada mielenkiintoisista vieraista kaikista mielenkiintoisimmat tarinat ja opit irti!

Vapaa-ajalla lenkkeilyä ja ruokaa epäsopivassa suhteessa. Äänenä karismaattisempi, juontajana hauskempi!

Kuka on Otto?

Olen ihmisten tarinoista ja asiantuntijuudesta kiinnostunut NY-alumni. Tärkein oppi elämässäni on että apua kannattaa aina pyytää ja jalat pitää kuivina, silloin ei vilustu.

Vapaa-ajallani olen kotona Tampereella. Äänenä olen se vähän käheämpi ja juontajana se hauskempi.

Palautetta tai ehdotuksia?

Haluatko antaa palautetta tai ehdottaa seuraavaa vierailevaa tähteä jonka tarina sytyttää, inspiroi ja innostaa jonkin aiheemme ympärillä? Tai kenties tiedät jonkun jonka asiantuntijuus kuuluisi ehdottomasti tulla kerrotuksi ja kuulluksi? Oletko kenties SINÄ tällainen henkilö?

Anna palautetta tai ehdota vierasta!

Palautteet, ehdotukset, risut, ruusut ja pusut voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Back To Top