skip to Main Content

Uskalla Yrittää -semifinaalit ympäri Suomea

Suomen yritteliäimmät nuoret kokoontuvat jälleen ensi keväänä Nuori Yrittäjyys ry:n Uskalla Yrittää -finaaliin Helsinkiin. Finaali on NY Vuosi yrittäjänä- ja NY Start Up -ohjelmien SM-kilpailu, joka kokoaa NY-yritykset ympäri Suomen kilpailemaan Suomen mestaruudesta ja EM-kisapaikoista toisella ja korkea-asteella. Finalistit valitaan eri puolilta Suomea alueellisten semifinaalien kautta. Katso alta oman paikkakuntasi semifinaali ja tule tutustumaan alueesi nuorimpiin yrittäjiin. Semifinaalit ovat messutapahtumia, joista varmasti teet hyviä löytöjä.

Semifinaali on myös erinomainen mahdollisuus tutustua ohjelmiin, joten opettaja, ota ryhmäsi mukaan tutustumaan. Lataa nuorten messutehtäväpohja tästä.

Tapahtumia järjestävät alueelliset YES-toimijat, kysy siis lisää tapahtumasta ja ilmoittautumisista omalta aluetoimijaltasi. Yhteystiedot löydät täältä.

Päivä

Alue

Paikka

Aika

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

18.1.2019 Pohjois-Pohjanmaa & Lappi Kauppakeskus Valkea, Oulu 13:00 – 17:00 Tapahtuman järjestää YES Pohjois-Pohjanmaa. Lisätiedot semifinaalista ja ilmoittautumisen löydät täältä (aukeaa syksyllä).
helmikuu 2019 Kanta- ja Päijät-Häme Tapahtuman järjestää Nuori Yrittäjyys ry. Lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä (aukeaa syksyllä).
Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki Tapahtuman järjestää YES Etelä-Pohjanmaa.
6.2.2019 Kainuu Kajaani Tapahtuman järjestävät Kainuun ammattiopisto ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Lisätiedot semifinaalista ja ilmoittautumisen löydät täältä(aukeaa syksyllä).
6.2.2019 Pirkanmaa Kauppakeskus Koskikeskus, Tampere Tapahtuman järjestää Nuori Yrittäjyys ry. Lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä(aukeaa syksyllä).
7.2.2019 Pohjanmaa Rewell Center, Vaasa Tapahtuman järjestää YES Pohjanmaa. Lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä (aukeaa syksyllä).
8.2.2019 Keski-Suomi Kauppakeskus Seppä, Jyväskylä 13:00 – 17:00 Tapahtuman järjestää Nuori Yrittäjyys ry. Lisätiedot semifinaalista ja ilmoittautumisen löydät täältä(aukeaa syksyllä).
Kotka-Hamina Kotka Tapahtuman järjestää YES Kotka-Hamina.
Keski-Pohjanmaa Kokkola Tapahtuman järjestää YES Keski-Pohjanmaa.
Pohjois-Karjala Joensuu Tapahtuman järjestää Riveria ammattiopisto. Lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä (aukeaa syksyllä).
Etelä-Savo Mikkeli Tapahtuman järjestää YES Etelä-Savo.
Pohjois-Savo Kuopio Tapahtuman järjestää Savon ammatti- ja aikuisopisto. Lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä(aukeaa syksyllä).
Satakunta Pori Tapahtuman järjestää YES Satakunta. Lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä (aukeaa syksyllä).
Varsinais-Suomi Tapahtuman järjestävät Nuori Yrittäjyys ry & YES Varsinais-Suomi. Lisätiedot ja lmoittautumisen löydät täältä(aukeaa syksyllä).
15.3.2019 Uusimaa Kauppakeskus Kaari, Helsinki 14:00 – 18:00 Tapahtuman järjestää Nuori Yrittäjyys ry. Lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä (aukeaa syksyllä).

Back To Top