skip to Main Content
Uskalla Yrittää 2022 -semifinaalikiertue
9.2.-24.3.2022

Uskalla Yrittää -semifinaali on vuonna 2022 nuorten oma yrittäjyysfestari! 9.2 starttaamme Uskalla Yrittää -festarikiertueen, joka pitää sisällään 11 tapahtumaa eri puolilla Suomea.

Jokaiseen tapahtumaan sisältyy tuttuun tapaan Uskalla Yrittää -semifinaali, jonka kautta valitaan maakuntien edustajat kevään finaaliin. Festarit sisältävät inspiroivan lavapuheenvuoron, pitchauskisan, asiantuntijaklinikoita sekä tietysti NY-yritysten messut, jonne alueen NY-yrittäjät voivat tulla esittelemään tuotteita, palveluita ja omaa osaamistaan. Varsinaiseen semifinaaliin osallistuvat erillisilmoittautumisen kautta ne NY-yritykset, jotka haluavat tavoitella finaalipaikkaa kevään finaaliin. Maakuntakohtaiset semifinaaliohjelmat tarkentuvat myöhemmin.

Inspiroidu tulevaisuuden tekijöistä ja tule paikan päälle vierailemaan ja kannustamaan nuoria yrittäjiä kaikille maksuttomiin Uskalla Yrittää 2022 -aluesemifinaaleihin!

Helmikuun kiertueaikataulu

9.2. Kymenlaakso / Kotka
14.2. Pohjanmaa / Vaasa
16.2. Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo / Joensuu
18.2. Kanta-Häme / Hämeenlinna
21.2. Pirkanmaa / Tampere
24.2. Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi / Oulu

Maaliskuun kiertueaikataulu

9.3. Satakunta ja Varsinais-Suomi / Pori
11.3. Etelä-Pohjanmaa / Seinäjoki
15.3. Keski-Suomi / Jyväskylä
24.3. Uusimaa ja PK-seutu / Helsinki

27.-28.4. Päätösfestivaali / Helsinki

Pidätämme oikeuden kiertueaikataulu muutoksiin.

Kaari-semi-2020-Uskalla Yrittää
Uskalla Yrittää - Kaari-semi-NY 2020
Uskalla Yrittää - Kaari-semi-NY
Uskalla Yrittää - Kaari-semi-2020 NY
Uskalla Yrittää - winners-Belle Maison-MCW_9595

Mikä on Uskalla Yrittää -semifinaali?

Uskalla Yrittää -semifinaali on Suomen merkittävin nuorten yrittäjyys osakilpailu, johon voivat osallistua Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa mukana olevat opiskelijat. Uskalla Yrittää kilpailuun kuuluu kymmenen, eri puolilla Suomea järjestettävää alueellista semifinaalia ja kilpailu huipentuu Helsingissä 27.-28.4.2022 järjestettävään finaaliin. Voittajatiimi edustaa Suomea kesällä 2022 European Company of the Year– kilpailussa.

Helmikuussa käynnistyvien semifinaalien yhteydessä järjestetään messut joilla nuoret NY-yrittäjät voivat esitellä, markkinoida ja myydä tuotteitaan/palveluitaan. Inspiraatio puheenvuorojen ja asiantuntijaklinikoiden lisäksi nuoret pääsevät harjoittelemaan myyntitaitojaan pitchauskilpailussa sekä myös opettajille on luvassa omaa ohjelmaa ja verkostoitumista OpeCafe:ssa 

Tapahtumat ovat vierailijoille maksuttomia. Tervetuloa innostumaan ja kannustamaan nuoria! 

Cristina Pyykkönen, Kätevä Koivu NY 2016-2017

Löysin NY-vuodesta punaisen langan elämälleni. Vakuutuin olevani todellinen esiintyjä, ihmisten auttaja sekä tulevaisuuden muotoilija. Semifinaaleissa opin myyntitaitoja, yrityksen edustamista, palautteen vastaanottamista ja verkostoitumista.

Cristina Pyykkönen, Kätevä Koivu NY 2016-2017

Valtteri Salmijärvi, Rebike JKL NY, 2019-2020_

Uskalla yrittää -semifinaalit oli loistava paikka verkostoitua muihin NY-yrittäjiin ja samalla oma liikeidea kirkastui kilpailuun valmistautuessa Kokonaisuudessaan uskomattoman hieno tapahtuma!

Valtteri Salmijärvi, Rebike JKL NY 2019-2020

Anni Hytti, lukuvuosi 2016-2017, The Ice Cream Company NY_

Semifinaali oli opettavainen kokemus: tuotteen esittelyä ja markkinointia sekä ihmisten kohtaamisia! Päästiin tositoimissa kokeilemaan mihin meidän yritys pystyy ja saatiin paljon hyviä vinkkejä. Oli myös upeaa nähdä muiden yrityksiä ja nähdä kuinka ihmiset viihtyivät ja olivat kiinnostuneita.

Anni Hytti, The Ice Cream Company NY 2016-2017

Veikka Kukko, Jalo NY 2019-2020_

Oli mahtavaa päästä näkemään, miten hienoja juttuja muut nuoret ovat saaneet aikaan, mutta omaa yritystä esitellessä sai olla ylpeä omistakin aikaansaannoksista. Meininki oli sanoinkuvaamattoman hieno!

Veikka Kukko, Jalo NY 2019-2020

Marjut Helvelahti Nuori Yrittäjyys opettaja

Uskalla Yrittää -semifinaali kokemukset Vuosi yrittäjänä ohjelman opettajana ja nyt tiimivalmentajana ovat lämpimät ja iloiset. Saan aina olla ylpeä ja monesti yllättynytkin opiskelijoiden rohkeudesta, innokkuudesta ja kasvusta yrittäjyyteen ja kasvusta opiskelijayrittäjänä sekä ihmisenä.

Marjut Helvelahti, Vuosi Yrittäjänä ja vuoden 2019 NY- opettaja

Ropponen Oskari Nuori Yrittäjyys opettaja_

Kyse on ennen kaikkea mahdollistamisesta, ei asioiden tekemisestä nuorten puolesta. On mahtavaa nähdä kun nuori huomaa itse oman työnsä tuloksen ja siitä saatavan arvon.

Oskari Ropponen, Vuosi Yrittäjänä ja vuoden 2019 NY- opettaja

Sinä nuori tulevaisuuden rakentaja, haluatko oppia yrittäjyyttä sekä työelämän taitoja tekemällä oppien?

Kouluissa käytettävien Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmien avulla pääset käytännössä testaamaan omaa ideaasi, oppimaan mitä kaikkea yrittäjyys pitää sisällään sekä luomaan kantavia verkostoja tulevaisuuden työelämään.

Opettaja, sinä lasten ja nuorten oppien ja tähtihetkien mahdollistaja. Haluatko työkaluja yrittäjyys- ja työelämän taitojen opettamiseen? 

Autamme koulutuksen järjestäjiä toteuttamaan yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen opetusta opinto-ohjelmiemme kautta. Tarjoamme sinulle opetussuunnitelman mukaisia työvälineitä työelämätaitojen, yritteliäisyyden ja taloudenhallinnan opetuksen tueksi esiopetuksesta korkea-asteelle.

#uskallayrittää

Back To Top