skip to Main Content

Uskalla Yrittää -semifinaali @ Kauppakeskus Stella 21.2.2018

Etelä-Savon NY-yrittäjät esittäytyvät YES Etelä-Savon ja SHAKE – innovaatiokokeilujen uusi malli -hankkeen järjestämässä Uskalla Yrittää -semifinaalissa Kauppakeskus Stellassa Mikkelissä. Semifinaali on messutapahtuma, jonka aikana nuoret esittelevät ja myyvät omia tuotteitaan ja palveluitaan.

Tervetuloa tutustumaan nuorten ideoihin ja tekemään erinomaisia löytöjä! Messutapahtuma järjestetään torstaina 21.2.2018 ja messut ovat avoinna yleisölle klo 12:00 – 14:40. Tämän jälkeen palkitaan parhaat yritykset! Tapahtuma päättyy klo 15:00.

Tapahtuman päätteeksi palkitaan parhaat yritykset, jotka pääsevät Helsingissä 18.-19.4.2018 järjestettävään Uskalla Yrittää -finaaliin.

Tervetuloa!

Tutustu mukana oleviin NY-yrityksiin!
Semifinaaliin ei ole vielä ilmoittautuneita NY-yrityksiä.
NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma pähkinänkuoressa

Kenelle NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma on?

Nuori Yrittäjyys ry:n koordinoima ohjelma on suunnattu peruskoulun 9.-luokkalaisille sekä lukion ja ammatillisen toisen asteen opiskelijoille. NY-ohjelma on osa oppilaitoksen opetusta: keskeistä on tekemällä oppiminen ja tiimityöskentely.

Ohjelman oppimistavoitteet

  • työelämätaitojen, yrittäjämäisen asenteen ja toimintatavan oppiminen
  • omien vahvuuksien löytäminen tekemisen kautta
  • vuorovaikutus-, ongelmanratkaisu-, ryhmätyötaitojen kehittäminen
  • omien ideoiden kehittäminen ja tuotteistaminen käytännössä
  • taloudellisen ajattelun kehittäminen
  • yrityksen toimintamallin oppiminen käytännössä

Lue lisää ohjelmasta osoitteessa nyvuosiyrittajana.fi.

Ilmoittautuminen semifinaaliin

Lataa kuvauslupalomake sekä vanhemman suostumuslomake

Allekirjoitettu kuvauslupalomake (alle 18-vuotiaat myös vanhemman suostumuslomake) palautetaan sähköpostilla [email protected] 12.2.2018 mennessä. Otsikkokenttään kirjoita oma nimesi ja semifinaali, johon osallistut.

> Siirry ilmoittautumaan semifinaaliin (ilmoittautuminen on päättynyt)

Ilmoittautuminen semifinaaliin päättyy maanantaina 12.2.2018 kello 23:59.

Ohjeet NY-yrityksille

Ohjelma

Messupisteiden somistus alkaa kello 11:00, joten kannattaa saapua ajoissa, jotta saatte kaiken valmiiksi. Messut käynnistyvät kello 12:00 ja kestävät kello 14:40 asti, jolloin aloitamme palkinnonjaon. Tapahtuma päättyy klo 15:00. Messujen aikana tuomaristo kiertää haastattelemassa nuoria NY-yrittäjiä messupisteillä. 

Messupöydät

Esittelykäyttöön on varataan pöydät järjestäjän toimesta. Pöydän koko on 80 x 120 cm. Pöytään voitte kiinnittää julisteenne / mainoksenne sinitarralla tai maalarinteipillä. Omaa pöytää tapahtumaan ei saa siis tuoda. Messuilla ei ole käytössä seinäkkeitä tai sähköä, koska myöskään Uskalla Yrittää -finaalissa ei ole seinäkkeitä tai sähköä.

Messuseinäkkeiden puuttuessa, kannattaa pohtia esimerkiksi roll-upin tilaamista NY-yrityksen grafiikalla. Roll-upin tilaaminen on helppoa ja nykyisin jo varsin edullista. Messupöydän taakse mahtuu hyvin yksi roll-up, joka toimii myös mielenkiinnon herättäjänä. Kannattaa tutustua roll-uppeihin ja tuotteiden tarjoajia ovat esimerkiksi Lasermedia, Tukkutiimi ja Mainospiste

Ruokailu
 Valitettavasti emme pysty järjestämään ruokailua messujen aikana.

Säännöt

Ikärajat

Semifinaaliin osallistumiselle ei ole ikärajaa. Kaikki NY-yrittäjät ovat tervetulleita osallistumaan ja saamaan kokemusta myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta.

Mikäli NY-yrityksenne pääsee kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, tällöin ottakaa huomioon seuraavat ikärajat (koskee toisen asteen NY-yrityksiä):

”EM-finaalissa toisen asteen osallistujille alaikäraja on 15 vuotta ja yläikäraja on 21 vuotta. Jos NY-yrityksessä on jäsen, joka on ala- tai yli-ikäinen, rajoittaa se mahdollisuutta päästä EM-kisoihin.”

Jos NY-yrityksenne haluaa kilpailla pääsystä EM-finaaliin, ei kyseinen henkilö voi osallistua yrityksenne toimintaan finaalissa. Hän ei voi esittäytyä tapahtumassa NY-yrityksenne edustajana.”

Jäsenmäärä

Uskalla Yrittää -finaalissa osallistujamäärä per yritys on rajoitettu kahdeksaan ja sama pätee myös tähän semifinaaliin. Euroopan mestaruuskisoissa osallistujamäärä on rajoitettu viiteen per NY-yritys. 

Palkinnot

Parhaat NY-yritykset (2 kpl) pääsevät kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.–19.4.2018. 

Peruutukset ja lisätiedot

Lisätiedot tapahtumasta ja mahdolliset peruutukset Maisa Kantaselle, [email protected].

 
 

Back To Top