skip to Main Content

Uskalla Yrittää -semifinaali @ Prisma Kauppakeskus 7.2.2018

Kainuun NY-yrittäjät esittäytyvät Kainuun ammattiopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun järjestämässä Uskalla Yrittää -semifinaalissa Prisma Kauppakeskuksessa Kajaanissa. Semifinaali on messutapahtuma, jonka aikana nuoret myyvät ja esittelevät omia tuotteitaan ja palveluitaan.

Tervetuloa tutustumaan nuorten liikeideoihin ja tekemään erinomaisia löytöjä! Messut ovat avoinna yleisölle 7.2.2018 klo 12:00 – 15:00. Tämän jälkeen palkitaan parhaat yritykset! Tapahtuma päättyy klo 16:00 mennessä. Parhaiksi valitut yritykset pääsevät kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.–19.4.2018.

Tutustu mukana oleviin NY-yrityksiin!
Semifinaaliin ei ole vielä ilmoittautuneita NY-yrityksiä.

Ilmoittautuminen semifinaaliin

> Siirry ilmoittautumaan semifinaaliin (ilmoittautuminen on päättynyt)

Ilmoittautuminen semifinaaliin päättyy 31.1.2018 kello 18:00.

Ohjeet NY-yrityksille

Lataa Uskalla Yrittää -semifinaalin messuohjeistukset TÄSTÄ LINKISTÄ..

Ohjelma

Messupisteiden somistaminen alkaa klo 11, ja messupiste pitää olla valmiina klo 11:45. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin, jotta saatte kaiken valmiiksi. Messut käynnistyvät klo 12, ja kestävät klo 15 saakka. Tämän jälkeen messupisteen voi purkaa ja siivota omat jäljet.  Messujen aikana tuomaristo kiertää haastattelemassa nuoria NY-yrittäjiä messupisteillä. Huolehdi, ettei messupisteesi jää yksin messujen aikana. Jos olet yksi yrityksessäsi, pyydä joku pisteelle esimerkiksi wc:ssä käynnin ajaksi. Huolehdi omista tavaroistasi messujen aikana!

Messujen aikana jokainen NY-yritys käy pitämässä lyhyen (noin 30 sekuntia) myyntipuheen. NY-yritys valitsee joukostaan yhden puhujan. Myyntipuhe pidetään tapahtumalavalla, ja käytössä on mikrofoni.

KAMK:n juontajat kiertelevät haastattelemassa NY-yrittäjiä messupisteillä.

Messupöydät

NY-yrityksellä on käytössää joko noin 80 cm x 60cm pöytä, kork 70cm tai toisen yrityksen kanssa jaettava pöytä 140cm x 60 cm. Pöydän koon saa tietää paikan päällä. Messuilla ei ole käytössä seinäkkeitä tai sähköjä, koska myöskään Uskalla Yrittää finaalissa ei niitä ole.

Voitte halutessanne tuoda esim. Roll Upin taustaseinäksi tai jonkun vastaavan.

Messupöydän saa Prisma Raudan puoleiselta ovelta logistiikan autosta. Pöytä palautetaan samaan paikkaan messujen päätyttyä.

Ruokailu
NY-yrittäjät käyvät ruokailemassa omalla koulullaan ennen messujen alkamista.

Säännöt

Ikärajat

Semifinaaliin osallistumiselle ei ole ikärajaa. Kaikki NY-yrittäjät ovat tervetulleita osallistumaan ja saamaan kokemusta myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta.

Mikäli NY-yrityksenne pääsee kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, tällöin ottakaa huomioon seuraavat ikärajat (koskee toisen asteen NY-yrityksiä):

”EM-finaalissa toisen asteen osallistujille alaikäraja on 15 vuotta ja yläikäraja on 21 vuotta. Jos NY-yrityksessä on jäsen, joka on ala- tai yli-ikäinen, rajoittaa se mahdollisuutta päästä EM-kisoihin.”

Jos NY-yrityksenne haluaa kilpailla pääsystä EM-finaaliin, ei kyseinen henkilö voi osallistua yrityksenne toimintaan finaalissa. Hän ei voi esittäytyä tapahtumassa NY-yrityksenne edustajana.”

Jäsenmäärä

Uskalla Yrittää -finaalissa osallistujamäärä per yritys on rajoitettu kahdeksaan ja sama pätee myös tähän semifinaaliin. Euroopan mestaruuskisoissa osallistujamäärä on rajoitettu viiteen per NY-yritys. 

Palkinnot

Parhaat NY-yritykset (4 kpl NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman NY-yrityksistä ja 1 kpl NY Start Up -ohjelman NY-yrityksistä) pääsevät kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.-19.4.2018. Palkintokategoriat ovat:

  • Paras NY-yritys (korkea-aste)
  • Paras NY-yritys (TOP 3) (toinen aste)
  • Paras NY-yritys (perusaste)

Finaalipaikkojen lisäksi semifinaalissa palkitaan NY-yrityksiä seuraavissa kategorioissa:

  • Paras myyjä (jokaiselta kouluasteelta oma)
  • Paras tuote
  • Paras palvelu
  • Paras messuosasto

Peruutukset

Jos ette pääsekään jostain syystä messuille, ilmoitathan siitä omalle ohjaavalle opettajallesi sekä [email protected] mahdollisimman pian.

 

Back To Top