skip to Main Content

Uskalla Yrittää -semifinaali @ Kauppakeskus Trio 13.12.2017

Kanta- ja Päijät-Hämeen NY-yrittäjät esittäytyvät Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämässä Uskalla Yrittää -semifinaalissa Kauppakeskus Triossa Lahdessa. Semifinaali on messutapahtuma, jonka aikana nuoret myyvät ja esittelevät omia tuotteita ja palveluita.

Tervetuloa tutustumaan nuorten ideoihin ja tekemään erinomaisia löytöjä! Messutapahtuma järjestetään keskiviikkona 13.12.2017 ja messut ovat avoinna yleisölle klo 13:00 – 16:45. Tapahtuma päättyy klo 17:00.

Tutustu mukana oleviin NY-yrityksiin!
Semifinaaliin ei ole vielä ilmoittautuneita NY-yrityksiä.

Ilmoittautuminen semifinaaliin

Lataa kuvauslupa- ja vanhemman suostumuslomake

Allekirjoitettu kuvauslupalomake (alle 18-vuotiaat myös vanhemman suostumuslomake) palautetaan sähköpostilla [email protected] 12.12.2017 mennessä. Otsikkokenttään kirjoita oma nimesi ja semifinaali, johon osallistut.

> Siirry ilmoittautumaan tämän linkin kautta (Ilmoittautuminen on päättynyt)

Ilmoittautuminen semifinaaliin päättyy tiistaina 5.12.2017 kello 18:00.

Ohjeet NY-yrityksille

Ohjelma

Messupisteiden somistus alkaa kello 12:15, joten kannattaa saapua ajoissa, jotta saatte kaiken valmiiksi. Messut käynnistyvät kello 13:00 ja kestävät kello 17:00 asti, jolloin aloitamme palkinnonjaon. Messujen aikana tuomaristo kiertää haastattelemassa nuoria NY-yrittäjiä messupisteillä.

Messupöydät
dav

Klikkaamalla kuvaa, saat sen suuremmaksi.

NY-yrityksillä ei ole käytössä messuseinäkkeitä ja messupöytä on kooltaan: 81 cm x 94cm x 47 cm, jossa on takana hylly.

Pöytä on kaikilla samanlainen ja sen etupaneeliin voitte tuoda oman esimerkiksi julisteen. Etupaneeli on 71cm leveä ja 88cm korkea eli se vastaa noin A1 -kokoista julistetta. Paneeliin voitte kiinnittää julisteenne / mainoksenne sinitarralla tai maalarinteipillä. Omaa pöytää tapahtumaan ei saa siis tuoda.

Messuilla ei ole käytössä seinäkkeitä tai sähköä, koska myöskään Uskalla Yrittää -finaalissa ei ole seinäkkeitä tai sähköä.

Messuseinäkkeiden puuttuessa, kannattaa pohtia esimerkiksi roll-upin tilaamista NY-yrityksen grafiikalla. Roll-upin tilaaminen on helppoa ja nykyisin jo varsin edullista. Messupöydän taakse mahtuu hyvin yksi roll-up, joka toimii myös mielenkiinnon herättäjänä. Kannattaa tutustua roll-uppeihin ja tuotteiden tarjoajia ovat esimerkiksi PrintLit, Tetrix, Mainostelineet ja Master Promo

Ruokailu
 Valitettavasti emme pysty järjestämään ruokailua messujen aikana. Voitte ottaa mukaan omat eväät. 

Säännöt

Ikärajat

Semifinaaliin osallistumiselle ei ole ikärajaa. Kaikki NY-yrittäjät ovat tervetulleita osallistumaan ja saamaan kokemusta myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta.

Mikäli NY-yrityksenne pääsee kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, tällöin ottakaa huomioon seuraavat ikärajat (koskee toisen asteen NY-yrityksiä):

”EM-finaalissa toisen asteen osallistujille alaikäraja on 15 vuotta ja yläikäraja on 21 vuotta. Jos NY-yrityksessä on jäsen, joka on ala- tai yli-ikäinen, rajoittaa se mahdollisuutta päästä EM-kisoihin.”

Jos NY-yrityksenne haluaa kilpailla pääsystä EM-finaaliin, ei kyseinen henkilö voi osallistua yrityksenne toimintaan finaalissa. Hän ei voi esittäytyä tapahtumassa NY-yrityksenne edustajana.”

Jäsenmäärä

Uskalla Yrittää -finaalissa osallistujamäärä per yritys on rajoitettu kahdeksaan ja sama pätee myös tähän semifinaaliin. Euroopan mestaruuskisoissa osallistujamäärä on rajoitettu viiteen per NY-yritys. 

Palkinnot

Parhaat (4 kpl) NY-yritykset pääsevät kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.–19.4.2018. Semifinaalin palkintokategoriat ovat seuraavat:

  • Paras NY-yritys (kaikille yhteinen kategoria)
  • Paras tuote (kaikille yhteinen kategoria)
  • Paras palvelu (kaikille yhteinen kategoria)
  • Paras messupiste (kaikille yhteinen kategoria)

Kriteeristöön voit tutusta täällä (PDF).

Peruutukset

Jos ette pääsekään messuille, ilmoitattehan siitä [email protected] mahdollisimman pian.

 

Back To Top