Uskalla Yrittää -semifinaali @ Kauppakeskus Koskikeskus 7.2.2018

Pirkanmaan NY-yrittäjät esittäytyvät Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämässä Uskalla Yrittää -semifinaalissa Kauppakeskus Koskikeskuksessa Tampereella. Semifinaali on messutapahtuma, jonka aikana nuoret myyvät ja esittelevät omia tuotteita ja palveluita.

Tervetuloa tutustumaan nuorten ideoihin ja tekemään erinomaisia löytöjä! Messutapahtuma järjestetään keskiviikkona 7.2.2018 ja messut ovat avoinna yleisölle klo 13:00 – 16:45. Tapahtuma päättyy klo 17:00.

Tutustu mukana oleviin NY-yrityksiin!
Semifinaaliin ei ole vielä ilmoittautuneita NY-yrityksiä.

Ilmoittautuminen semifinaaliin

Lataa kuvauslupa- ja vanhemman suostumuslomake

Allekirjoitettu kuvauslupalomake (alle 18-vuotiaat myös vanhemman suostumuslomake) palautetaan sähköpostilla uskallayrittaa@nuoriyrittajyys.fi 5.2.2018 mennessä. Otsikkokenttään kirjoita oma nimesi ja semifinaali, johon osallistut.

> Siirry ilmoittautumaan semifinaaliin (ilmoittautuminen on päättynyt)

Ilmoittautuminen semifinaaliin päättyy 31.1.2018 kello 23:59.

Ohjeet NY-yrityksille

Ohjelma

Messupisteiden somistus alkaa kello 12:15, joten kannattaa saapua ajoissa, jotta saatte kaiken valmiiksi. Messut käynnistyvät kello 13:00 ja kestävät kello 16:45 asti, jolloin aloitamme palkinnonjaon. Messujen aikana tuomaristo kiertää haastattelemassa nuoria NY-yrittäjiä messupisteillä.

Messupöydät

NY-yrityksillä ei ole käytössä messuseinäkkeitä ja messupöytä on kooltaan: 81 cm x 94cm x 47 cm, jossa on takana hylly.

Pöytä on kaikilla samanlainen ja sen etupaneeliin voitte tuoda oman esimerkiksi julisteen. Etupaneeli on 71cm leveä ja 88cm korkea eli se vastaa noin A1 -kokoista julistetta. Paneeliin voitte kiinnittää julisteenne / mainoksenne sinitarralla tai maalarinteipillä. Omaa pöytää tapahtumaan ei saa siis tuoda.

Messuilla ei ole käytössä seinäkkeitä tai sähköä, koska myöskään Uskalla Yrittää -finaalissa ei ole seinäkkeitä tai sähköä.

Messuseinäkkeiden puuttuessa, kannattaa pohtia esimerkiksi roll-upin tilaamista NY-yrityksen grafiikalla. Roll-upin tilaaminen on helppoa ja nykyisin jo varsin edullista. Messupöydän taakse mahtuu hyvin yksi roll-up, joka toimii myös mielenkiinnon herättäjänä. Kannattaa tutustua roll-uppeihin ja tuotteiden tarjoajia ovat esimerkiksi PrintLit, Tetrix, Mainostelineet ja Master Promo

Ruokailu
 Valitettavasti emme pysty järjestämään ruokailua messujen aikana.

Säännöt

Ikärajat

Semifinaaliin osallistumiselle ei ole ikärajaa. Kaikki NY-yrittäjät ovat tervetulleita osallistumaan ja saamaan kokemusta myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta.

Mikäli NY-yrityksenne pääsee kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, tällöin ottakaa huomioon seuraavat ikärajat (koskee toisen asteen NY-yrityksiä):

”EM-finaalissa toisen asteen osallistujille alaikäraja on 15 vuotta ja yläikäraja on 21 vuotta. Jos NY-yrityksessä on jäsen, joka on ala- tai yli-ikäinen, rajoittaa se mahdollisuutta päästä EM-kisoihin.”

Jos NY-yrityksenne haluaa kilpailla pääsystä EM-finaaliin, ei kyseinen henkilö voi osallistua yrityksenne toimintaan finaalissa. Hän ei voi esittäytyä tapahtumassa NY-yrityksenne edustajana.”

Jäsenmäärä

Uskalla Yrittää -finaalissa osallistujamäärä per yritys on rajoitettu kahdeksaan ja sama pätee myös tähän semifinaaliin. Euroopan mestaruuskisoissa osallistujamäärä on rajoitettu viiteen per NY-yritys. 

Palkinnot

Parhaat NY-yritykset (6 kpl) pääsevät kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.-19.4.2018. Palkintokategoriat ovat seuraavat:

  • Paras NY-yritys (perusaste)
  • Paras NY-yritys (toinen aste)
  • Paras tuote (kaikille yhteinen kategoria)
  • Paras palvelu (kaikille yhteinen kategoria)
  • Paras messupiste (kaikille yhteinen kategoria)
  • Paras myyjä (kaikille yhteinen kategoria)

Peruutukset

Jos ette pääsekään messuille, ilmoitattehan siitä uskallayrittaa@nuoriyrittajyys.fi mahdollisimman pian.

 
 

Citycon_Koskikeskus_logo_VER_RGB_lr