skip to Main Content

Uskalla Yrittää -semifinaali @ Kauppakeskus Iso Myy 20.2.2018

Pohjois-Karjalan NY-yrittäjät esittäytyvät Riveria ammattiopiston järjestämässä Uskalla Yrittää -semifinaalissa Kauppakeskus Iso Myyssä Joensuussa. Semifinaali on messutapahtuma, jonka aikana nuoret myyvät ja esittelevät omia tuotteitaan ja palveluitaan.

Tervetuloa tutustumaan nuorten liikeideoihin ja tekemään erinomaisia löytöjä! Messut ovat avoinna yleisölle 20.2.2018 klo 14:00 – 17:30. Tämän jälkeen palkitaan parhaat yritykset! Tapahtuma päättyy klo 18:00. Palkitut yritykset pääsevät kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.–19.4.2018.

Tutustu mukana oleviin NY-yrityksiin!
Semifinaaliin ei ole vielä ilmoittautuneita NY-yrityksiä.

Ilmoittautuminen semifinaaliin

> Siirry ilmoittautumaan semifinaaliin (ilmoittautuminen on päättynyt)

Ilmoittautuminen semifinaaliin päättyy tiistaina 13.2.2018 kello 23:59.

Lataa kuvauslupa- ja vanhemman suostumuslomake

Allekirjoitettu kuvauslupalomake (alle 18-vuotiaat myös vanhemman suostumuslomake) palautetaan sähköpostilla [email protected] 20.2.2018 mennessä tai tuo mukana tapahtumaan. Otsikkokenttään kirjoita oma nimesi ja semifinaali, johon osallistut.

Ohjeet NY-yrityksille

Ohjelma

Messupisteiden somistus alkaa kello 13:15, joten kannattaa saapua ajoissa, jotta saatte kaiken valmiiksi. Messut käynnistyvät kello 14:00 ja kestävät kello 17:30 asti, jolloin aloitamme palkinnonjaon. Messujen aikana tuomaristo kiertää haastattelemassa nuoria NY-yrittäjiä messupisteillä. 

Messupöydät

Esittelykäyttöön on varataan pöydät järjestäjän toimesta. Pöydän koko on 60cm x 120cm. Pöytään voitte kiinnittää julisteenne / mainoksenne sinitarralla tai maalarinteipillä. Omaa pöytää tapahtumaan ei saa siis tuoda. Messuilla ei ole käytössä seinäkkeitä tai sähköä, koska myöskään Uskalla Yrittää -finaalissa ei ole seinäkkeitä tai sähköä.

Messuseinäkkeiden puuttuessa, kannattaa pohtia esimerkiksi roll-upin tilaamista NY-yrityksen grafiikalla. Roll-upin tilaaminen on helppoa ja nykyisin jo varsin edullista. Messupöydän taakse mahtuu hyvin yksi roll-up, joka toimii myös mielenkiinnon herättäjänä. Kannattaa tutustua roll-uppeihin ja tuotteiden tarjoajia ovat esimerkiksi Lasermedia, Tukkutiimi ja Mainospiste

Ruokailu
Ruokailu tapahtuman aikana vahvistuu lähempänä.

Säännöt

Ikärajat

Semifinaaliin osallistumiselle ei ole ikärajaa. Kaikki NY-yrittäjät ovat tervetulleita osallistumaan ja saamaan kokemusta myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta.

Mikäli NY-yrityksenne pääsee kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, tällöin ottakaa huomioon seuraavat ikärajat, jotka koskevat toisen asteen ja korkea-asteen yrityksiä.

Toinen aste

”EM-finaalissa toisen asteen osallistujille alaikäraja on 15 vuotta ja yläikäraja on 21 vuotta. Jos NY-yrityksessä on jäsen, joka on ala- tai yli-ikäinen, rajoittaa se mahdollisuutta päästä EM-kisoihin.”

Jos NY-yrityksenne haluaa kilpailla pääsystä EM-finaaliin, ei kyseinen henkilö voi osallistua yrityksenne toimintaan finaalissa. Hän ei voi esittäytyä tapahtumassa NY-yrityksenne edustajana.”

Korkea-aste

“EM-finaalissa korkea-asteen osallistujille alaikäraja on 18 vuotta ja yläikäraja on 29 vuotta. Jos NY-yrityksessä on jäsen, joka on ala- tai yli-ikäinen, rajoittaa se mahdollisuutta päästä EM-kisoihin.”

Jos NY-yrityksenne haluaa kilpailla pääsystä EM-finaaliin, ei kyseinen henkilö voi osallistua yrityksenne toimintaan finaalissa. Hän ei voi esittäytyä tapahtumassa NY-yrityksenne edustajana.”

Jäsenmäärä

Uskalla Yrittää -finaalissa osallistujamäärä per yritys on rajoitettu kahdeksaan ja sama pätee myös tähän semifinaaliin. Euroopan mestaruuskisoissa osallistujamäärä on rajoitettu viiteen per NY-yritys. 

Palkinnot

Parhaat NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman NY-yritykset (3 kpl) sekä NY Start Up -ohjelman NY-yritykset (1) pääsevät kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.–19.4.2018. 

Peruutukset

Jos ette pääsekään messuille, ilmoitattehan siitä [email protected] mahdollisimman pian.

Back To Top