skip to Main Content
 

Uskalla Yrittää -semifinaali @ Kauppakeskus Apaja 22.2.2018

Pohjois-Savon NY-yritykset esittäytyvät Uskalla Yrittää -semifinaalissa Kauppakeskus Apajassa Kuopiossa. Semifinaali on messutapahtuma, jonka aikana nuoret myyvät ja esittelevät omia tuotteitaan ja palveluitaan.

Tervetuloa tutustumaan nuorten ideoihin ja tekemään erinomaisia löytöjä! Messutapahtuma järjestetään torstaina 22.2.2018 ja messut ovat avoinna klo 12:00 – 16:30. Palkintojenjako alkaa klo 16:30. Tapahtuma päättyy klo 17:00. Palkitut yritykset pääsevät kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.–19.4.2018.

Tapahtuman järjestää Savon ammatti- ja aikuisopisto.

Tutustu mukana oleviin NY-yrityksiin!
Semifinaaliin ei ole vielä ilmoittautuneita NY-yrityksiä.

Ilmoittautuminen semifinaaliin

> Siirry ilmoittautumaan semifinaaliin

Ilmoittautuminen semifinaaliin päättyy 15.2.2018 kello 18:00.

Lataa kuvauslupalomake sekä vanhemman suostumuslomake

Allekirjoitettu kuvauslupalomake (alle 18-vuotiaat myös vanhemman suostumuslomake) palautetaan sähköpostilla [email protected] 15.2.2017 mennessä. Otsikkokenttään kirjoita oma nimesi ja semifinaali, johon osallistut.

Ohjeet NY-yrityksille

Ohjelma

Messupisteiden somistus alkaa kello 10:00, joten kannattaa saapua ajoissa, jotta saatte kaiken valmiiksi. Somistuksen oltava valmiina klo 11:45 mennessä. Messut käynnistyvät kello 12:00 ja kestävät kello 17:00 asti. Palkintojenjako alkaa kello 17.00 Messujen aikana tuomaristo kiertää haastattelemassa nuoria NY-yrittäjiä messupisteillä.

Messuosasto

Messuosasto sisältää pöydän Apajan kauppakäytävällä.

  • Pöydät ovat kooltaan: 50 x 70 cm, 70 x 140 cm, pyöreä pöytä halkaisija 70 cm. Pöytiä on saatavilla 1 kpl / yritys.
  • Pöydät varataan paikanpäällä messuille saavuttaessa.
  • Messuosastolle on saatavissa sähköt.

Yritysten kannattaa tuoda mukanaan pöytäliina sekä muuta yrityksen mainosmateriaalia messuosastolle.

Ruokailu
Valitettavasti emme pysty järjestämään ruokailua messujen aikana. 

Säännöt

Ikärajat

Semifinaaliin osallistumiselle ei ole ikärajaa. Kaikki NY-yrittäjät ovat tervetulleita osallistumaan ja saamaan kokemusta myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta.

Mikäli NY-yrityksenne pääsee kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, tällöin ottakaa huomioon seuraavat ikärajat, jotka koskevat toisen asteen ja korkea-asteen yrityksiä.

Toinen aste

”EM-finaalissa toisen asteen osallistujille alaikäraja on 15 vuotta ja yläikäraja on 21 vuotta. Jos NY-yrityksessä on jäsen, joka on ala- tai yli-ikäinen, rajoittaa se mahdollisuutta päästä EM-kisoihin.”

Jos NY-yrityksenne haluaa kilpailla pääsystä EM-finaaliin, ei kyseinen henkilö voi osallistua yrityksenne toimintaan finaalissa. Hän ei voi esittäytyä tapahtumassa NY-yrityksenne edustajana.”

Uskalla Yrittää -finaaliin NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman puitteissa voi kuitenkin osallistua maksimissaan 25-vuotias opiskelija. Jos yrityksessä on mukana yli 21-vuotias, mutta alle 25-vuotias voi yritys kokonaisuudessaan osallistua finaaliin, mutta ei vain voi voittaa SM-titteliä ja EM-kisapaikkaa.

Korkea-aste

”EM-finaalissa korkea-asteen osallistujille alaikäraja on 18 vuotta ja yläikäraja on 29 vuotta. Jos NY-yrityksessä on jäsen, joka on ala- tai yli-ikäinen, rajoittaa se mahdollisuutta päästä EM-kisoihin.”

Jos NY-yrityksenne haluaa kilpailla pääsystä EM-finaaliin, ei kyseinen henkilö voi osallistua yrityksenne toimintaan finaalissa. Hän ei voi esittäytyä tapahtumassa NY-yrityksenne edustajana.”

Jäsenmäärä

Uskalla Yrittää -finaalissa osallistujamäärä per yritys on rajoitettu kahdeksaan ja sama pätee myös tähän semifinaaliin. Euroopan mestaruuskisoissa osallistujamäärä on rajoitettu viiteen per NY-yritys. 

Palkinnot

Parhaat NY-yritykset (2 kpl toiselta asteelta ja 1 kpl korkea-asteelta) pääsevät kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.–19.4.2018.

Finaalipaikkojen lisäksi messuilla palkitaan:

  • Paras myyjä
  • Parhaan tuotteen/palvelun yritys
  • Messujen yleisösuosikki

Peruutukset

Jos ette pääsekään messuille, ilmoitattehan siitä [email protected] mahdollisimman pian.

 

Oheisohjelma TE-palveluiden Messissä!

Semifinaalin yhteydessä järjestetään oheisohjelmaa TE-palveluiden tiloissa Messissä. Tule kuulolle paikan päälle tai seuraa tapahtumaa verkossa suorana osoitteessa messilive.fi. Ohjelman jälkeen tallenteen siitä löydät samaisesta osoitteesta.

Ohjelma

12:00 Uskalla yrittää! Avaus

12:10 PANEELIKESKUSTELUITA: Yrittäjyyskasvatuksen merkitys ja toteutus kouluissa. Miten opiskelijat pääsevät kokeilemaan yrittäjyyttä ja mitä yrittäjyys heille merkitsee?

TAUKO

13.30 Paneelihaastatteluissa NY-yrittäjät
Opiskelijoita 5 kerrallaan

13.30 – 13.45 Opiskelijat
13.45 – 14.00 Opiskelijat
14.00 – 14.15 Opiskelijat
14.15 – 14.30 Opiskelijat
TAUKO
15.15 – 15.30 Opiskelijat
15.30 – 15.45 Opiskelijat
15.45 – 16.00 Opiskelijat
16.00 – 16.15 Opiskelijat

Back To Top