skip to Main Content

Uskalla Yrittää -semifinaali @ Kauppakeskus Mylly 7.3.2018

Varsinais-Suomen NY-yrittäjät esittäytyvät Nuori Yrittäjyys ry:n ja YES Varsinais-Suomen järjestämässä Uskalla Yrittää -semifinaalissa Kauppakeskus Myllyssä. Semifinaali on messutapahtuma, jonka aikana nuoret myyvät ja esittelevät omia tuotteita ja palveluita.

Tervetuloa tutustumaan nuorten liikeideoihin ja tekemään erinomaisia löytöjä! Messut ovat avoinna yleisölle 7.3.2018 klo 13:00 – 16:45. Tämän jälkeen palkitaan parhaat yritykset! Tapahtuma päättyy klo 17:00. Palkitut yritykset pääsevät kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.–19.4.2018.

Tutustu mukana oleviin NY-yrityksiin
Semifinaaliin ei ole vielä ilmoittautuneita NY-yrityksiä.

Ilmoittautuminen semifinaaliin

> Siirry ilmoittautumaan semifinaaliin (ilmoittautuminen on päättynyt)

Ilmoittautuminen semifinaaliin päättyy 28.2.2018 kello 18:00.

Lataa kuvauslupa- ja vanhemman suostumuslomake

Allekirjoitettu kuvauslupalomake (alle 18-vuotiaat myös vanhemman suostumuslomake) palautetaan sähköpostilla [email protected] 7.3.2018 mennessä. Otsikkokenttään kirjoita oma nimesi ja semifinaali, johon osallistut.

Ohjeet NY-yrityksille

Ohjelma

Messupisteiden somistus alkaa kello 12:15, joten kannattaa saapua ajoissa, jotta saatte kaiken valmiiksi. Messut käynnistyvät kello 13:00 ja kestävät kello 16:45 asti, jolloin aloitamme palkinnonjaon. Tapahtuma päättyy noin kello 17:00. Messujen aikana tuomaristo kiertää haastattelemassa nuoria NY-yrittäjiä messupisteillä.

Messupöydät

NY-yrityksillä ei ole käytössä sähköä tai messuseinäkkeitä eikä erillisiä kiinteitä rakenteita, joihin kiinnittää/ripustaa asioita.

 • Messupöytä on kooltaan 81 cm x 94cm x 47 cm, jossa on takan hylly tavaroiden säilytystä varten.
  • Pöydän etupaneeliin voitte tuoda oman esimerkiksi julisteen. Etupaneeli on 71 cm leveä ja 88 cm korkea eli se vastaa noin A1 -kokoista julistetta.
  • Mainosmateriaalin saa kiinnittää pöytään joko maalarinteipillä tai läpinäkyvällä toimistoteipillä.
  • Messupöytä on sama, jota käytetään kansallisessa Uskalla Yrittää -finaalissa.

Omaa pöytää tapahtumaan ei saa siis tuoda. Jos NY-yrityksenne tuote on niin iso, ettei se esimerkiksi mahdu pöydälle, voidaan pöytä korvata sillä tuotteella. Käytännön esimerkki: NY-yrityksen tuote on lavasta tehty huonekalu, joka on kooltaan noin 1m x 1m. Tämä on niin iso kokonaisuus, että sen yhteyteen ei mahdu messupöytää. Tällaisessa tapauksessa tuote voi korvata pöydän, mutta tällöin on huomioitava, ettei muuta pöytää ole.

Muistakaa kiinnittää huomiota esillepanoon. Ei siis kannata kasata kaikkea myytävää tavaraa esille pöydälle, vaan miettiä tarkasti, mitä pitää esillä. Näin messupiste näyttää mielenkiintoisemmalta ja erityisesti siistiltä.

NY-yritys voi tuoda mukanaan oman roll-upin / seinämän pöydän taakse. Roll-upin / seinämän leveys saa maksimissaan olla yksi metri. Messuseinäkkeiden puuttuessa, kannattaa pohtia esimerkiksi roll-upin tilaamista NY-yrityksen grafiikalla. Roll-upin tilaaminen on helppoa ja nykyisin jo varsin edullista. Messupöydän taakse mahtuu hyvin yksi roll-up, joka toimii myös mielenkiinnon herättäjänä. Kannattaa tutustua roll-uppeihin ja tuotteiden tarjoajia ovat esimerkiksi PrintLitTetrixMainostelineet ja Master Promo

Ruokailu
 Valitettavasti emme pysty järjestämään ruokailua messujen aikana. Myllyssä on kuitenkin useita ruokapaikkoja, joita voitte hyödyntää messujen aikana. Voitte myös ottaa mukaan omat eväät. 

Säännöt

Ikärajat

Semifinaaliin osallistumiselle ei ole ikärajaa. Kaikki NY-yrittäjät ovat tervetulleita osallistumaan ja saamaan kokemusta myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta.

Mikäli NY-yrityksenne pääsee kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, tällöin ottakaa huomioon seuraavat ikärajat (koskee toisen asteen NY-yrityksiä):

”EM-finaalissa toisen asteen osallistujille alaikäraja on 15 vuotta ja yläikäraja on 21 vuotta. Jos NY-yrityksessä on jäsen, joka on ala- tai yli-ikäinen, rajoittaa se mahdollisuutta päästä EM-kisoihin.”

Jos NY-yrityksenne haluaa kilpailla pääsystä EM-finaaliin, ei kyseinen henkilö voi osallistua yrityksenne toimintaan finaalissa. Hän ei voi esittäytyä tapahtumassa NY-yrityksenne edustajana.”

Jäsenmäärä

Uskalla Yrittää -finaalissa osallistujamäärä per yritys on rajoitettu kahdeksaan. Semifinaalin maksimi jäsenmäärä on kahdeksan. Euroopan mestaruuskisoissa osallistujamäärä on rajoitettu viiteen per NY-yritys. 

Palkinnot

Parhaat NY-yritykset (5 kpl) pääsevät kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, joka järjestetään Helsingissä 18.–19.4.2018. Palkintokategoriat ovat seuraavat:

 • Paras perusasteen NY-yritys
 • Paras toisen asteen NY-yritys
 • Paras tuote (kaikille yhteinen kategoria)
 • Paras palvelu (kaikille yhteinen kategoria)
 • Paras messupiste (kaikille yhteinen kategoria)

Peruutukset

Jos ette pääsekään messuille, ilmoitattehan siitä [email protected] mahdollisimman pian.

 

 

Yhteistyössä

Back To Top