skip to Main Content

uskalla
yrittää
-seminaarit
KE 16.9. KE 7.10. TI 17.11.

Uskalla Yrittää -seminaarit ovat verkossa toteutettavia puhujatapahtumia, joiden tavoitteena on inspiroida ja rohkaista nuoria sekä opettajia yrittäjyyden maailmaan. Puhujina kuullaan tunnettuja eri alojen asiantuntijoita, joiden puheet
linkittyvät pääteemaan ”uskalla yrittää”

Tapahtumat järjestää Nuori Yrittäjyys ry.

KE 16.9. KE 7.10. TI 17.11. TIISTAI 17.11. kl. 13-14.30

PUHUJAT

Jarno Laasala

13.00

Jarno Laasala
Kuinka päästää irti pelosta

Duudsonien riveistä tuttu Jarno Laasala haluaa herättää yleisössä tunteita ja ravistella kuuliaansa. Kuinka päästämme irti peloistamme, ja luomme kulttuuria, jossa menestys kohoaa rohkeudesta olla haavoittuva? Mistä löydämme rohkeuden?

Noora Fagerström

13.25

Jungle Juice Bar

Noora Fagerström on palkittu kasvuyritysjohtaja ja Jungle Juice Bar -mehubaariketjun perustaja. Hän kertoo puheessaan yrityksen perustamisen, ja sen vaiheiden onnistumisista ja epäonnistumisista.

OP Helsinki

13.45

OP_helsinki
Palkkatyön ja yrittäjyyden yhdistäminen

Petri Kuusisto ja Riina Kruut toimivat yhteisölähettiläinä OP Helsingillä. Petrin kokoaikainen yrittäjyys muovautui elämän varrella sivutoimiseksi, kun taas Riina haaveilee osa-aikaisesta yrittäjyydestä sopivassa suhteessa palkkatyön vierellä.

Paola Suhonen

14.05

Paola-Suhonen
Luovuus ja yrittäjyys

Ivana Helsingistä tuttu Paola Suhonen on kasvanut yrittäjäperheessä, mikä näkyy hänen ideologiassaan kaupallisuuden ja taiteellisuuden yhdistämisestä. Suhonen kuuluu kirkkaimpiin, uuden aallon Suomi-muotoilija nimiin ja yli 20 vuoden aikana hän on pystynyt rakentamaan vahvan, omaäänisen, visuaalisen maailman.

klo 14.30-15.30

NY-alumnien jälkilöylyt

Haluaisitko jatkaa keskustelua aiheista inspiroituneena? Tule vaihtamaan fiiliksiä tapahtumasta NY-alumnien jälkilöylyihin klo 14.30 eteenpäin tänne! Jälkilöylyt päättyvät 15.30.

KE 16.9. KE 7.10. TI 17.11. ONSDAG 7.10. kl. 13-14.30

TALARE

Robson

13.00

robson2
Att göra det omöjliga möjligt

Triatlonisten och talaren Robson Lindberg blev tacklad och slog bakhuvudet i isen under en division-fem ishockeymatch, vilket resulterade i en hjärnskada. Nu har Robson som mål att göra comeback och utföra ett fullängdstriatlon. Han talar inte enbart om stark vilja, utan om att med eget exempel visa vad vilja och positiv attityd på riktigt betyder i en hjärnskadad människas liv.

OP Vasa

13.30

vaasa
Banken och företagande

Fredrik Björk och Hannah Malkamäki har tillsammans över 35 års erfarenhet från bank- och försäkringsbranschen. De talar om vikten av att tro på sig själv och sin idé, men att samtidigt vara beredd på att vidareutveckla den vid behov. Seminariedeltagarna får också hälsningar från några andra kända Vasabor!

Tomi Kaukinen

14.00

Tomi-Kaukinen-odp8h77gzzsr5fmqht87q0f7tr5dw6sbjd9gu9vm9c
Start-up liv och företagande

Sverigefinska Tomi Kaukinen är en energisk, innovativ företagare med lång erfarenhet från start-up världen. Han är inte rädd för att säga vad han tycker och tänker – han är heller inte rädd för galna utmaningar. Tomi pratar om att förändra negativa tankar till positiva och att vända misslyckanden till framgång.

KE 16.9. KE 7.10. TI 17.11. KESKIVIIKKO 16.9. klo 13-14.30

PUHUJAT

Nelli Såger

13.00

Nelli-Såger
Miten jokainen meistä voi olla yrittäjähenkinen

Nelli Såger on terveysalan teknologiayrittäjä, insinööri ja kokenut puhuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän on Fifth Corner Inc. -yhtiön toimitusjohtaja ja yksi sen perustajista. Puheenvuoroissa Nelli Såger ammentaa oppitunteja hänen yrittäjänuransa varrelta – sekä Suomesta että Piilaaksosta.

Ville Ahtiainen

13.30

Ville Ahtiainen
Rohkeus seurata omaa intohimoa

Porilainen Ville Ahtiainen on energinen, luova ja suoraa kansankieltä tulittava yrittäjä, puhuja ja luova johtaja, jonka tarinat eivät jätä ketään kylmäksi. Nykyään Ville toimii Warner Music Finlandin kaupallisena johtajana, sekä kiertää maailmaa mm. Valtteri Bottaksen agenttina.

Petra Gargano

14.00

petra.gargano
Asenne, rohkeus ja periksiantamattomuus

Tiktak-yhtyeestä tutun solistin Petra Garganon puheessa yhdistyvät inspiraatio, tarina rohkeudesta sekä opit tiimityöstä ja asenteen merkityksestä. Innostava ja paikoin koskettava puhe sisältää myös yllätyksellisyyttä. Petran puhe rohkaisee kuulijaa, inspiroi ja antaa konkreettisia keinoja matkalle kohti uutta.

INFO

Nuori Yrittäjyys ry järjestää Uskalla Yrittää -seminaarit virtuaalisesti ensimmäistä kertaa syksyllä 2020. Seminaari on inspiraatiotapahtuma, jonka aikana nuoret ja opettajat pääsevät tutustumaan yrittäjyyden maailmaan innostavien tarinoiden kautta.

Uskalla Yrittää –seminaarin pääkohderyhmä on yrittäjyydestä kiinnostuneet nuoret ja heidän opettajansa.
Seminaarien sisältö sopii erityisesti 15-25-vuotiaille. Tapahtumat ovat avoimia kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille
ikään ja taustaan katsomatta. Seminaarit toimivat erinomaisena tutustumismahdollisuutena yrittäjyyden maailmaan.

Tapahtumaan ei ole erillistä ilmoittautumista. Seminaari on nähtävissä suorana osoitteessa uskallayrittaa.fi/seminaarit. Tervetuloa mukaan!

YHTEISTYÖSSÄ

Back To Top