skip to Main Content

Ung Företagsamhet rf (UF) arrangerar Våga vara företagsam -finalen (Uskalla Yrittää), där 220 unga och deras 80 företag står i rampljuset. Finalen samlar de mest företagsamma ungdomarna i Finland till ett evenemang den 8 till 9 maj 2019 i Helsingfors.

Advertising UF

Tegengrenskolan, Vörå

Vi gör reklamvideor till andra företag. Vi vill att finländska företag ska synas bättre på sociala medier.

Online:

Facebook
InstagramAPU NY

Kajaanin lyseo, Kajaani

Tarjoamme apua vanhuksille tavallisissa arjen askareissa, esimerkiksi lumitöissä, tiskien laitossa, lemmikkien hoidossa tai voimme viettää heidän kanssaan aikaa esimerkiksi pelaamalla lautapelejä.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / WebsiteAquatouch UF

Helsinge skola, Vanda

Aquatouch UF – ”Eco is what we do”
Aquatouch tillverkar och marknadsför egna handgjorda miljövänliga och ekologiska hygienprodukter för hem och skönhet.

Genom att göra naturliga och ekologiska val minskar du den dagliga kemikalieexponeringen både för dig själv, dina nära, och för miljön. Att använda rättvisa råvaror där det krävs är ett aktivt val för en bättre värld!

Vi vill att Aquatouch utöver naturliga och ekologiska hygienprodukter även ska erbjuda våra kunder en härlig upplevelse och lite lyx till vardagen.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramAvot NY

Nummnen yhtenäiskolu, Hämeenlinna

Pakkaamme kaupassa käyneiden ihmisten ostokset ja autamme kantamaan raskaat kassit asiakkaan autolle. Palvelu on asiakkaille täysin ilmaista. Kauppa maksaa korvausta yrityksellemme, mihin ansaintalogiikkamme perustuu. Avot NY on suomalaista asiakaspalvelua parhaimillaan. Kaupassa käynti ei ole ikinä ollut vaivattomampaa.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramEasyTravel UF

Högstadiet i Petalax, Petalax

Lets go travel with EasyTravel
EasyTravelUFs vision är att göra resandet lättare för människor. Detta uppnår vi med EasyTravels resekit. Med en färdig samlad variation produkter av schampo, balsam, kroppstvål och tandkräm som även passar direkt i handbagaget sparar våra kunder både tid och pengar.

Online:

InstagramEkoPlastic Finland NY

Hyrylän yläaste, Tuusula

Myymme meristä kerätystä muovijätteestä valmistettuja kestokasseja kaupoille sekä muille toimijoille. Korostamme toiminnassamme ekologisuutta, kestävää kehitystä sekä ympäristöarvoja.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramEME NY

Vehkalahden koulu, Hamina

Olemme kolme reipasta yhdeksäsluokkalaista tyttöä Haminasta.
EsraMatleenaElli EME Ny.
Valmistamme ekologisesti laadukkaita vaatteita ja leluja koirille. Käytämme tuotteissamme kierrätysmateriaaleja.
Hyvä vaate= iloinen koira
Kestävä lelu= leikkisä koira

Online:

Facebook
InstagramEscape kid NY

Rantakylän yhtenäiskoulu, Mikkeli

Järjestämme pakohuonepelejä alakouluikäisille lapsille eri teemoilla. Pakohuonepelimme on leikkimielinen aktiviteetti, joka koostuu erilaisista arvoituksista ja toiminnallisista tehtävistä. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan erilaiset ryhmät ja erityistarpeet. Haluamme tarjota erilaisiin tilanteisiin ja tiloihin mukautuvan pakohuonepelin lapsille.

Online:

Facebook
InstagramFICks NY

Vaisaaren koulu, Raisio

Myymme itsesuunniteltuja ja käsityönä tehtyjä koruja ja avaimenperiä. Tuotteet valmistamme koruhartsista sekä käytämme niissä luonnonmateriaaleja, jotka olemme itse keränneet. Korumme sopivat niin arkeen kuin juhlaan!

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramKemux NY

Vaisaaren koulu, Raisio

Kemux NY on yritys, joka järjestää lapsille toiveidenmukaisia juhlia. Asiakas voi suunnitella halutessaan juhlat alusta loppuun tai me voimme hoitaa kaiken hänen puolestaan. Tarkoituksena on tehdä tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, jotta juhlista saadaan mieluisat ja ikimuistoiset.
Tarjoamme myös lastenvahti palvelua. Voimme vahtia lapsia esimerkiksi kauppareissun aikana. Yrityksemme tavoitteena on erityisesti auttaa ja helpottaa lapsiperheiden arkea.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

InstagramLakeuren Leivonnaaset NY

Seinäjoen lyseo, Seinäjoki

Myymme perinteisiä ja uudenaikaisia leivonnaisia. Tuotteita voi tilata sujuvasti nettisivuiltamme ja tarjoamme tuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen. Lisäksi kierrämme erilaisissa myyntitapahtumissa.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramLämpöä NY

Porin lyseon koulu, Pori

Moi, olen Elsa-Maria Oksanen ja NY-yritykseni on Lämpöä NY. Yritykseni ideana on tehdä mahdollisimman pitkälti kierrätysmateriaaleista valmistettuja saunatyynyjä sekä hiekkaan valettuja kynttilöitä. Saunatyynyihin olen käyttänyt esimerkiksi vanhoja verhoja tai pöytäliinoja, ja täytteenä säkkituolien sisällä olevaa murua, jolloin tyynyt eivät ime vettä. Kynttilöitä varten muotoilen hiekkaan sopivan muotin ja kaadan muotteihin sulan kynttilävahan. Teen kaikki työvaiheet itse täysin käsityönä.

Online:

InstagramLivebottle UF

Lyceiparkens skola, Porvoo

Vi vill göra något gott för naturen och människorna, våra vattenflaskor är gjorda av tritan som inte innehåller BPA och är mycket hållbara och lätta att ta mig sig överallt. Dessutom vill vi satsa på ett visueltt vackert sätt att presentera vår produkt.

Online:

InstagramLuka Tienhaara NY

Veikkolan Koulu, Kirkkonummi

Luka Tienhaara NY myy ja markkinoi itse tuotettua, suunniteltua ja toteutettua laadukasta drag-showta.
Luka Tienhaara Drag Show on 30-minuutin drag-show, joka käsittelee puolen tunnin aikana niin kotimaiset kuin ulkomaiset tähtiartistit Almasta Whitney Houstoniin.

Show on myös räätälöitävissä asiakkaan omien toiveiden mukaan, ja näin ollen sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Online:

Facebook
InstagramNorssin SuklaaMuruset NY

Jyväskylän normaalikoulu, Jyväskylä

Hei,
Me SuklaaMuruset olemme kahdeksasta Jyväskyläläisestä yläkouluikäisestä tytöstä koostuva yrittäjäryhmä.
Liikeideanamme on järjestää kahvituksia ja leipoa tarjottavia erilaisiin tilaisuuksiin asiakkaan toivomusten mukaan. Pyrimme valmistamaan tuotteemme mahdollisuuksien mukaan luomuna ja mahdollisimman monille erilaisille ruokavalioille. Leivontamme ja kahvitukset tapahtuvat suurimmaksi osaksi kouluajan ulkopuolella. Käytämme toimintatiloinamme koulumme tiloja.
Idea tähän yritykseen lähti koulun kysynnästä ja omasta innostuksesta. Koulu kaipasi innokkaita ja vapaaehtoisia oppilaita esimerkiksi vanhempainiltojen kahvituksiin. Kodin ja koulun yhteistyö on ollut tärkeä osa yrityksemme toimintaa alusta asti.
Koostumme kahdeksas ja yhdeksäs luokkalaisista ja toimintaamme ohjaa koulumme kotitalouden opettaja Sari Sorajoki.
Yrityksemme kahdeksasluokkalaiset aikovat jatkaa tämän yrityksen parissa toimimista ensi vuonnakin. Useille tästä tulee olemaan hyötyä peruskoulun loputtua, sillä olemme saaneet tästä hyvää työkokemusta ja olemme oppineet kantamaan vastuuta yhteisistä asioista.
Me SuklaaMuruset olemme ryhmänä pirteä, aikaansaava ja täynnä tyttöenergiaa. Meille osallistujille tästä on tullut kuin harrastus ja olemme tämän kautta saaneet uusia, läheisiä ystäviä.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

InstagramOhYes Drinks UF

Lyceiparkens skola, Borgå

Vi producerar och säljer stilrena, modernminimalistiskt designade kolsyrade drycker av hög kvalité i olika smaker. Vi använder inga tillsatsämnen som t.ex. färgämnen eller konserveringsmedel. Målet med vår verksamhet är att möjliggöra konsumtion av något sött och gott utan att man behöver vara rädd för några konstgjorda, möjligtvis skadliga ämnen.
***
We are a company that produces and sells healthier soda-alternatives than what are available in stores. We want for the people to be able to consume something sweet and delicious without the fear of consuming perhaps any harmful substances. What makes our products interesting is that we do not use any artificials such as colorants or preservatives in our drinks and our flavours are all natural, which is uncommon in the soda industry.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramPeto NY

Kempeleen Kirkonkylän yhtenäiskoulu, Kempele

Peto NY tekee käsintehtyjä yksilöityjä puukkoja arjen tarpeisiin ja luonnossa kulkijoille. Yrityksemme myyntivaltti on yksilöity ja ainutlaatuinen käsityö. Jokainen tuote on mittatilaustyönä tehty. Kaikki tuotteemme tehdään mahdollisimman pitkälle kierrätysmateriaaleista.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

InstagramPhoto NY

Kajaanin Lyseo, Kajaani

Photo NY on valokuvaus yritys, joka on erikoistunut urheilukuviin, mutta otan muitakin kuvia. Yrityksessäni otan kuvia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hinnat ovat edullisia, sillä niistä päätetään asiakkaan kanssa kahden kesken tilannetta huomioiden, ja kuvat saa joko sähköisenä tai painettuna. Minut voi kutsua myös juhliin ja tapahtumiin kuvaamaan.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramPuuMikot NY

Anna Tapion koulu, Pälkäne

Valmistamme kotimaisesta koivusta käsityönä kestäviä ja laadukkaita puunkantotelineitä.

Online:

FacebookRoinat Rahoiksi NY

Lauttasaaren yhteiskoulu, Helsinki

Yrityksemme haluaa auttaa ihmisiä pääsemään eroon turhista tavaroistaan lopullisesti ja samalla täysin huolettomasti. Me hoidamme kaiken asiakkaidemme puolesta, mutta asiakkaamme hyötyvät silti yhteistyössämme rahallisesti. Asiakkaanamme saat 25 prosenttia antamiesi tavaroiden myyntituotosta. Lisäksi tuet kiertotaloutta ja olet osana maailman pelastamisessa.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramSeNe NY

Rantakylän yhtenäiskoulu, Mikkeli

Tarjoamme edullista ja osaavaa apua erilaisten laitteiden kuten tietokoneiden, puhelinten, tablettien ja digiboksien käytössä ja käyttöönotossa. Pääasiallinen kohderyhmämme on yli 50-vuotiaat. Palvelumme ovat edullisia, joustavia ja nopeasti saatavilla. Yrityksemme nimi SeNe tulee sanoista “Seniorit Nettiin”.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
FacebookSugar Scrub UF

Korsholms högstadium, Korsholm

Vi säljer återfuktande scrubs som man kan använda till händerna, torra läppar eller till hela kroppen i duschen!

Online:

Facebook
InstagramThink More Green UF

Kristinestads Högstadieskola, Kristinestad

Think More Green UF tillverkar tändkottar av återvunna cembratallkottar och stearinljus samt ljusbrickor av återvunna speglar och höstörar.¨
”You always succeed”

Online:

Facebook
InstagramUrto Design NY

Vaisaaren koulu, Raisio

Valmistamme käsityönä puulavoista tyylikkäitä Design huonekaluja. Teemme tuotteita myös tilaustyönä ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Olemme ainutlaatuinen yritys, sillä valmistamme ainoana yrityksenä Suomessa puulavoista design huonekaluja.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
FacebookVeteraanikalenteri NY

Nokianvirran koulu, Nokia

Yrityksemme valmistaa itse tehtyjä sotaveteraani kalentereita. Kalentereita saa Nokian sotaveteraani kalentereina, joka tukee Nokian sotaveteraanit Ry:tä. Ja jos haluat paikallisempia kuvia sotaveteraaneista, voimme valmistaa juuri sinun sukulaisesi sotapolusta tai maisemista, jota sukulaisesi näki sodan aikana. Jos et pidä sotaan liittyvistä kuvista, voit myös tilata meiltä SA-eläin kalenteri, joka kertoo sodan tarinan eläinten silmin.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

InstagramWanhat pyörät NY

Pielisjoen koulu, Joensuu

Liikeideamme on ottaa vastaan tai ostaa käytettyjä polkupyöriä, huoltaa ne ja myydä pienellä voitolla eteenpäin.

Online:

InstagramAutokorjaamo Chicks Fix NY

Kainuun ammattiopisto, Kajaani

Koliseeko autosi? Kitiseekö jarrusi? Autokorjaamo Chicks Fix NY huolehtii autosi kuntoon ammattitaidolla.
Meiltä huollot, korjaukset, pesut ja vahaukset helposti ja vaivattomasti henkilöautoihin.
Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa asiakaspalvelua ilman alan slangia, jotta varmasti ymmärrät mitä autosi tarvitsee turvallisia ajokilometrejä varten.
Fanni, Pinja ja Hilla ovat Sinun autoasi varten Kajaanissa.
Tervetulloo!

Online:

Facebook
InstagramBelle Maison NY

Oulun seudun ammattiopisto, Oulu

Valmistamme sisustustuotteita betonista ja puusta. Osa materiaaleistamme on rakennustyömaiden ylijäämätavaraa. Panostamme erityisesti visuaalisen ilmeeseen ja teemme tuotteemme arjessa hyvin toimiviksi.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramCelo NY

Riveria, Joensuu

Valmistamme ympäristöystävällisiä ja skandinaavisen tyylisiä uurnia hautaustoimistoille, pieneläintuhkaamoille sekä yksityishenkilöille. Suosimme kotimaisia raaka-aineita ja kestävästi tuotettuja materiaaleja. Hankimme tuotteet mahdollisimman läheltä ja valmistamme tuotteet puusepän ammattikoneilla oppilaitoksen tiloissa. Yrityksemme juurisyy on tuoda hautausalalle modernisti muotoiltuja tuotteita perinteisien mallien rinnalle sekä painottaa kotimaisuutta ja ekologisuutta.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
FacebookChip Chicks NY

Hämeenlinnan Lyseon lukio, Hämeenlinna

Chip Chicks NY syntyi rakkaudesta sipseihin. Chip Chicks NY tekee itse lisäaineettomia sekä rapeita sipsejä. Tuote on täysin ekologinen ja hyväntekeväisyys on otettu mukaan NY-yritykseen, eli jokaisesta ostosta menee 10% Kotimaan avulle Suomessa nälkää näkeville. Sipsit ovat myös täysin lisäaineettomia, ja silti hyvin rapeita ja maukkaita. Tehdään sipsien kautta hyvää!
Chip Chicks NY brings the crisp to your life!

Online:

Facebook
InstagramEräpolku NY

Varalan Urheiluopisto, Tampere

Olemme Eräpolku NY. Tarjoamme asiakkaillemme luontoliikuntaan ja erätaitoihin liittyviä koulutuksia ja opastuksia. Meidän kauttamme pääsee helposti kokeilemaan uusia juttuja, mm. jousiammuntaa. Järjestämme myös eräretkiä ryhmille sovitun mukaan.

Onko suunnitelmissa yritykselle tyky-päivä ja haluatte vähän erilaista? Tai onko teillä ryhmä, joka haluaa perehdytystä retkeilyyn tai erätaitoihin? Meiltä löytyy kaikkiin ratkaisu. Ottakaa rohkeasti yhteyttä. Pystymme räätälöimään juuri sopivan ohjelman teille.

Olemme kolme liikunta-alan opiskelijaa Varalan urheiluopistosta. Kaikilla kolmella on laaja osaamisala ja kokemusta luonnossa liikkumisen ja toimimisen kanssa.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä

sähköpostitse: [email protected]
tai soittamalla
Yrittäjät: Sasu Turunen 0402513186, Aleksi Pennanen 0504360749, Atte Ojala 0403294766

Online:

Facebook
InstagramFine Linen NY

Business College Helsinki, Helsinki

Tarjoamme asiakkaillemme arjen luksusta hotellilaatuisten vuodevaatteitten ja pyyhkeiden muodossa. Tuotteet ovat samoja, joita käytetään monissa arvostetuissa hotelleissa, joten hotellitunnelma kotonasi on taattu!

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramGiovani Design NY

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Pori

Giovani designin jokainen tuote on käsin tehty laatu materiaaleista. Jokainen tuote käy läpi myös laatu tarkistuksen jossa vaatteesta koitetaan löytää mahdolliset viat ja ongelmat. Jos vaate ei pääse 100% läpi, ei vaate pääse asiakkaalle vaan tuotanto al-kaa alusta.
Giovani Designin liikeidea on luoda itse käsityönä tehtyä muotia ja tuoda Suomeen uusia pukeutumistyylejä ja sitä kautta viedä Giovanin toiminta suuremmalle yleisölle ympäri Eurooppaa.
Giovani Design on merkki jota on helppo markkinoida ja tuotteen voi viedä myös suomen ulkopuolelle.
Pyrimme kasvattamaan Giovanista oikeasti kilpailukykyisen muotitalon joka pärjää kansainvälisillä markkinoilla erikoisuudellaan ja uutuudellaan.
Suomalaiset tukevat liikaa massabrändejä, joiden vaatteet tehdään huonosta mate-riaalista ja huonolla tavalla. Näitä tapoja ovat esim. lapsityövoima, hikipajat, joissa on huonot olosuhteet, tarvikkeet yms. Suomalaiset myös kiintyvät massavaatteisiin ja halpoihin kopioihin suurista brändeistä. Me haluamme tuoda mahdollisuuden ja uuden alun suomalasille ja tulevaisuudessa Suomen ulkopuolisillekin tehdä sitä mistä tykkää ja näyttää itseltään eikä muilta. Giovani haluaa näyttää että HAND MADE on tulevaisuus ja me johdamme muut yritykset perässämme uuteen alkuun jossa kiinni-tetään huomiota enemmän omaan kuvaan ja olemukseen kuin huonoon materiaa-liin ja onko sitä kaverilla päällä.
ME OLEMME GIOVANI DESIGN JA ME LUOMME POLKUA TULEVAISUUDELLE

Online:

InstagramHalo Room NY

Stadin ammattiopisto, Helsinki

Halo Room NY is an indie game company that produces games for individuals and companies. We aim to have an impact on the market by making both educational and entertaining games for everyone. We like to experiment on new and creative ideas and our goal is to have an impact on our audience.

Our current long-running project ”Light The World” aims to help children and youth with concentration problems meditate and calm down. Our meditation program is blended up with a simulating video game, helping our target audience in a fun and welcoming way.

Online:Jotta NY

Lybeckerin opisto, Raahe

Jotta NY tuottaa monipuolisesti laadukkaita visuaalisia palveluja. Teemme yhdessä seinämaalauksia ulko- ja sisätiloihin, kaupungeille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Työskentelemme spraylla, kynäruiskulla ja perinteisesti. Lisäksi tarjoamme valokuvauspalveluja, digitaalista grafiikkaa ja perinteisiä maalauksia.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramJuLi design UF

Ålands yrkesgymnasium, Mariehamn

Vi skapar ett stilrent grafiskt utseende åt företag.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramKahvipöllö UF

Jakobstads gymnasium, Jakobstad

En prenumerationstjänst av kaffe: kaffe anländer hem till kunden en gång i månaden. Målet är att finländare i större utsträckning skall dricka och få prova på kaffe av hög kvalitet. Boxen innehåller cirka ett halvt kilo kaffe från små rosterier runt om i Finland & Sverige.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramKauppa-Apu NY

Riveria, Joensuu

Teemme kaupan alan yrityksille asiakaskyselyitä, inventaarioita ja tarjoamme hätäapua. Teemme työmme uusilla nuorekkailla näkökulmilla ja toimintatavoilla.

Online:Keken lounas NY

Etelä-Savon Ammattiopisto, Mikkeli

Yrityksemme on Keken Lounas Ny. Nimemme Keke on lyhenne kestävästä kehityksestä. Teemme lounaspalvelua hävikkiraaka-aineista.

Valmistamme ruokamme itse Palvelutukku Itä-Suomen tiloissa heiltä tulevasta hävikki raaka-aineista ja näin tuemme kestävää kehitystä.

Myymme lounasta perjantaisin klo:11-13 ja tänä aikana meillä asioi n.70-90 asiakasta. Meiltä on mahdollista ostaa lounasta myös mukaan. Meillä on hyvä ja henkilökohtainen asiakaspalvelu.

Yrityksemme on ollut toiminnassa lokakuun puolivälistä ja yrityksessämme on 3 työntekijää.

Online:

FacebookKeliaakikon Unelma NY

Ylä-Savon Ammattiopisto, Iisalmi

NY-yrityksemme Keliaakikon Unelma NY valmistaa erilaisia gluteenittomia suolaisia ja makeita leivonnaisia. Nimensä mukaan toteutamme siis keliaakikoiden unelmat, eli käytännössä me valmistamme ne leivonnaiset, mitä he eivät koskaan uskoneet saavansa!

Yrityksemme valmistaa kaiken käsityönä taikinasta lähtien. Suuren suosion vuoksi olemme myös ottaneet valikoimaamme muitakin erikoisruokavalioita kuten esim. vegaaniset leivonnaiset.

Pyrimme käyttämään tuotteissamme monipuolisesti kotimaisia villiyrttejä ja muita luonnosta saatavia raaka-aineita. Olemme myös siirtymässä yhä enemmän ja enemmän uudelleen kierrätettäviin pakkausmateriaaleihin. Tahdomme tehdä keliaakikoiden elämästä helpompaa ja herkullisempaa!

Online:

Facebook
InstagramKilled Pixel Games NY

Nousiaisten Lukio, Nousiainen

Killed Pixel Games is an independent indie game studio located in Finland that has successfully released two commercial video games to the Internet. As a sales platform for Killed Pixel Games works the world’s largest computer video game platform, Steam, with whom Killed Pixel Games is a verified partner with.

The two released games of Killed Pixel Games, ‘Alone’ and ‘Inclement’ are internationally available for purchase. Saleswise, the highest grossing countries for Killed Pixel Games are the United States of America, China, Russian Federation and Germany, making Killed Pixel Games an export company.

Currently Killed Pixel Games is working on its third game, this time a more sizable title, currently named ’The Shadowrain’, planned to be released in 2020.

Check out our website from the link below.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

Instagram

Muu / Annan / OtherLA Rännit NY

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Kokkola

Olemme kaksi nuorta ja innokasta liiketoiminnan opiskelijaa, jotka eivät pelkää fyysistä työtä. Tarjoamme pihanhoito-, lumenpudotus-, hiekoitus- ja rännien puhdistuspalveluita yrityksille ja yksityisille.

Online:

InstagramLepäämö NY

Karhulan lukio, Kotka

Teemme puisia laatikoita joihin puhelin laitetaan yöksi ”lepäämään”.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramLöylypojat NY

Gradia Jyväskylä, Jyväskylä

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelupakettia kiuaskivien vaihtoon puu- ja sähkölämmitteisiin kiukaisiin koosta ja mallista riippumatta. Kiuasvalmistajat suosittelevat, että kivet tulisi vaihtaa vuosittain, jos saunaa käytetään aktiivisesti. Liikeideamme tarjoaa ratkaisun kiukaan huoltoon. Kiuaskivien vaihto jää usein tekemättä, jolloin kiukaan ilmankierto huononee kivimurusta ja pölystä ja lämmitysaika pitenee. Palvelumme ohella myymme avainlippumerkittyjä ja tyylikkäitä pellavaisia saunatekstiilejä. Toimimme Jyväskylän ja Muuramen alueella.

Online:

Facebook
InstagramLuurihuolto NY

Vihdin lukio, Nummela

Onko sinunkin näyttösi rikki? Kestääkö akkusi edes yhtä päivää? Ei hätää, sillä Luurihuolto NY on nyt apunanne. Huollamme puhelimia ammattitaitoisesti, edullisesti ja nopeasti. Rikkinäinen näyttö tai vaikka vanha akku huolletaan alle tunnin sisällä! Lisätietoja löydät nettisivuiltamme.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
Instagram

Muu / Annan / OtherMAEL NY

Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinna

Valmistamme suomalaisesta, laadukasta designia. Tällä hetkellä Lumina -valaisimia. Lumina -valaisimet ovat valmistettu opaalilasista ja valaisimen jalka suomalaisesta tammesta, johon on upotettu paristoilla toimiva RGB -valo.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

InstagramMakiFilms NY

Vamia, Vaasa

MakiFilmsNY tuottaa videopalveluita niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille, joilla ei ole resursseja isoihin mediataloihin ja tarvitsevat apua videotuotantoon. MakiFilms kuvaa mm. fiilis-, tapahtuma ja mainosvideoita.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramMatleena’s Art NY

Valkeakosken Tietotien lukio, Valkeakoski

Yritykseni luo tunnelmallisia ja suloisia postikortteja. Valikoimassa on muun muassa valmistujais- ja onnittelukortteja. Kuvituksissa esiintyy luontoaiheita ja eläinhahmoja, joista jokaisella on oma tarinansa.

Korttimallit kuvitan alusta asti itse, aluksi vesiväreillä maalaten ja viimeistellen digitaalisesti. Voit myös tilata yritykseltäni kuvitustyön, vaikkapa muotokuvan!

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramMerkuvani NY

Saimaan ammattiopisto Sampo, Lappeenranta

Suomeksi:

Merkuvani NY myy valokuvauspalveluja yritys- ja yksityisasiakkaille. Toimintaperiaatteenamme on mennä asiakkaan luokse ja ikuistaa hetket siellä. Tuomme tunteita esiin valokuvien avulla. Muistatko sen päivän, kun menit ensimmäistä kertaa kouluun? Tai hääpäiväsi? Tai kun järjestit aivan loistavan tapahtuman, jossa kävi satoja ihmisiä? Nämä parhaimmat tunteet loistavat myös valokuvissamme! Palveluistamme löytyy mm:

• Hääkuvaukset
• Perhekuvaukset
• Tuotekuvaukset
• Markkinointikuvaukset
• Videot
• Markkinointimateriaalit

Asiakkaitamme ovat olleet mm. Lappeenrannan kaupunki, Remeo Oy ja eduskuntavaaliehdokkaita! Olemme ansainneet mm. Paras messupiste ja Paras internet kokonaisuus -palkinnot, joten visuaalinen silmämme on erinomainen. Älä jää ilman upeita tunteita ja asioi meillä!

Seuraa meidän matkaamme Facebookista, tulossa mm. puhelimen arvonta!

In English:

Merkuvani NY sells photographic services to companies and consumers. Our policy is to go to the customers place capture the moments there. We bring emotions through photos. Remember the day you went to school for the first time? Or Your Wedding Day? Or, when you organized a great event with hundreds of people? These best feelings also shine in our photos! Our services include:

• Wedding Photography
• Family Photography
• Product Photography
• Marketing Photography
• Videos
• Marketing Materials

Our customers have been eg. City of Lappeenranta, Remeo Oy and Parliamentary Election Candidates! We have earned eg. The best stand and the best internet entity awards, so our visual eye is excellent. Don’t be left without great feelings and things we do!

Follow us on Facebook, coming for example. phone lottery!

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
Instagram
Twitter
Muu / Annan / OtherMummon Pojat NY

Koulutuskeskus Sedu, Seinäjoki

Me Mummon pojat NY:llä järjestämme päivätansseja ikäihmisille. Tapahtumassamme soi hyvää musiikkia, ja paikanpäällä on myynnissä kahvia ja erilaisia leivoksia.

Online:Nettifixi NY

Hämeenlinnan lyseon lukio, Hämeenlinna

Nettifixi NY tarjoaa yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille nettisivuja ja muita digitaalisia palveluita. Toteutamme nettisivuja, alun suunnittelusta, aina julkaisuun ja markkinointiin asti. Olemme pyrkineetkin tekemään nettisivujen tekemisestä mahdollisimman asiakasläheistä ja asiakkaalle helposti ymmärrettävää. Tarjoamme siis täyden palvelun asiakkaallemme ja avustamme häntä nettisivujen käytössä ja kaikissa nettisivuihin liittyvissä asioissa.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / WebsiteOur Power NY

Kainuun ammattiopisto/ Vuokatin Urheiluopisto, Sotkamo

Mitä tehdä väsyneelle mielelle ja kropalle? Our Power Ny tukee hyvinvointiasi!

What`s your Power? Our Powerin voima piilee matalan kynnyksen liikunnassa. Haastamme sinut pohtimaan omaa hyvinvointiasi! Tarjoamme työyhteisöille ja yksittäisille asiakkaille liikuntapalveluita, joiden avulla tehdään arjesta energisempi. Liikkeelle lähdetään yksilön toiveista, tavoitteista ja kuntotaso huomioiden. Harjoitteluympäristö voi olla koti, kuntosali tai vaikkapa hiekkaranta. Löydämme jokaiselle omat energiset elämäntavat, liikuntaharrastukset ja lisäbuustia tuova ruokavalio. Olemme tukenasi niin kauan kuin meitä tarvitset!

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
Instagram

Muu / Annan / OtherPakko NY

Ylöjärven lukio, Ylöjärvi

Olemme kolme ylöjärveläisnuorta ja yrityksemme on Pakko NY. Yrityksemme tavoitteena on luoda ratkaisu lasten ja nuorten heijastinliivien käyttöön. Ratkaisumme ongelmaan on jääkiekkopaita, jossa on heijastinkankaasta ommeltua materiaalia. Tavoitteenamme on saada lapset käyttämään tuotettamme jääkiekkopaitana, jota he voivat mielissään käyttää vaikkapa koulumatkoilla ja koulussa näyttää sitä kavereilleen, sillä yleinen suhtautuminen keltaisiin heijastinliiveihin lapsien keskuudessa saattaa olla negatiivinen. Aikuisen näkökulmasta taas tuotteemme on heijastinliivi, joka turvaa heidän lastensa liikkumisen pimeällä eikä heijastinliivi lähde päältä kotioven hävittyä näkyvistä.

Online:

FacebookPYLMI Services NY

Sotungin lukio, Vantaa

PYLMI Services NY on henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa palveluitaan niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin tarvittaessa jopa lyhyellä varoitusajalla. Toimintamme keskittyy pääasiassa promootiotyöskentelyyn, mutta pystymme tarjoamaan henkilöstöpalveluita muihin työtehtäviinkin, aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Promootiopalveluiden osalta yritys on kehittänyt oman toimintakonseptinsa, jonka avulla pystytään tuomaan asiakkaan myyntiin lisäarvoa mahdollisimman hyvällä hinta-laatusuhteella. Yrityksemme hinnoittelu onkin huokea ja hinnoittelumallimme on selkeä, mitkä ovat ehdottomasti tärkeimmät keinomme erottautua kilpailijoista.

PYLMI Services NY:n toiminta pohjautuu joustavuuteen, ongelmanratkaisuun ja täsmällisyyteen. Ota yhteyttä nettisivujemme kautta, ja tarjoamme teille tarvitsemaanne palvelua sopivaan hintaan. Sitä saa mitä tilaa!

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
Instagram
TwitterRecycle IT UF

Pargas Svenska Gymnasium, Pargas

Tjänsten vi erbjuder är GRATIS IT-handledning för seniorer. Seniorerna bokar en tid hos någon av oss certifierade IT-handledare, och vi har en individuell träff på en offentlig plats. På IT-handledningsträffen går vi igenom frågor och problem seniorerna har. Vi har specialiserat oss på telefoner och surfplattor och kan gå igenom allt från smarttelefonens fysiska knappar till internetdelning. Samtidigt som vi lär seniorerna att använda IT, lär vi oss av deras livserfarenheter. Vårt företag sticker ut i mängden eftersom vi erbjuder en gratis tvåspråkig tjänst och vi skapar broar mellan generationer.

Tarjoamamme palvelu on ilmaista IT- opetusta senioreille. Seniorit varaavat ajan jonkun meidän sertifioidun IT-ohjaajan kanssa, jolloin sovimme yksilöllisen tapaamisen yleisellä paikalla seniorin kanssa. IT-opetustapaamisella käymme läpi kysymyksiä ja ongelmia joita senioreilla saattaa olla laitteidensa kanssa. Olemme erikoistuneet puhelimiin ja tabletteihin ja voimme tapaamisilla käydä läpi esim. älypuhelimien fyysisten näppäimien toimintaa tai miten pystyy helposti jakamaan internetiä puhelimen kautta. Samalla kun me opetamme senioreita käyttämään tietotekniikkaa, opimme heiltä heidän elämänkokemuksiaan. Yrityksemme erottuu muista siksi, että tarjoamme ilmaista, kaksikielistä palvelua ja rakennamme siltoja sukupolvien välille.

Online:

FacebookRouta Design NY

Valkealan lukio, Kouvola

Valmistamme itsemaalattuja kortteja sekä luonnonmateriaaleista valmistettuja käsityötuotteita. Tuotteemme ovat enimmäkseen sesonkipohjaisia.

Online:

InstagramSIT-MALUM NY

Etelä-Kymenlaakson Ammattiopisto, Haminan kampus, Hamina

Sit-Malum on vuonna 2018 perustettu NY-yritys, joka valmistaa vaatteita omalla brändillään. Idea tulevaisuuden brändistä kehitettiin opiskelijaprojektina ja tavoitteena yrityksellä on alusta asti ollut kehitellä kansainvälisille markkinoille sopiva, nuoria puhutteleva brändi, joka pyrkii vaikuttamaan ihmisten tapaan käsitellä tulevaisuutta. Tällä hetkellä mallistona toimii hupparit, t-paidat ja lippikset.

Nykyisen sekä suunnitteilla olevan malliston laadun ja näyttävyyden kehittäminen on ollut yrityksen ykkösprioriteetti.

Yrityksessä työskentelee 4 henkilöä sekä 1 yrityksen sisäinen neuvonantaja.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramSportti Sitters NY

Varalan Urheiluopisto, Tampere

Sportti Sitters NY tarjoaa liikunnallista lastenhoitoa. Meillä on aktiivisuustakuu. Käytännössä tämä tarkoittaa että jätämme tietokoneet ja kännykkäpelit hetkeksi nurkkaan ja leikimme ja pelaamme yhdessä kotona, ulkona tai mahdollisuuksien mukaan lähialueen liikuntatiloissa.

Nykyaikaisen nettiajanvarauksen ansiosta saat Sportti Sitters -ohjaajan luoksesi lyhyelläkin varoitusajalla, eikä lasten kuskaamiseen kulu aikaa.
Haluamme toiminnallamme tukea lasten motorista kehitystä herkkyyskausina sekä ehkäistä lasten liikkumattomuutta. Tarjoamme myös mahdollisuuden testata erilaisia liikuntalajeja, ilman kuukausimaksuja ja sitoutumisia.

Kaikki ohjaajamme ovat liikunnanohjaajia tai opiskelijoita. Heidät on koulutettu Sportti Sitters -koulutuspaketin mukaisesti, näin takaamme tasaisen hyvän laadun kaikkialla. Kehitämme toimintaamme varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti sekä seuraamme aiheeseen liittyviä julkaisuja sekä tutkimuksia.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

InstagramTatsy NY

Etu-Töölön lukio, Helsinki

Tatsy on yritys, joka myy trendikkäitä ja tyylikkäitä tarroja, väliaikaisia siirtotatuointeja sekä astioita, koristeltuja meidän tyylissä. Me keskitytään tällä hetkellä Suomen nuorisoon ja tehdään asusteet suomalaisella designilla.

Online:

InstagramTihkuna NY

Stadin aikuis- ja ammattiopisto, Helsinki

“Miten kierrättää rikkinäinen sateenvarjo mahdollisimman ekologisesti?”

Tästä Tihkuna sai alkunsa. Ratkaisuksi ongelmaan suunnittelimme tuulta ja vettä hylkivän, ensimmäisen tuotteemme, sateenvarjokankaasta valmistetun Tihkuna-takin.

Tihkunassa toimii kaksi muotiteollisuuden ympäristöhaitoista huolestunutta vaatetusompelijaopiskelijaa. Yrityksemme tärkeimmät arvot ovat ekologisuus, laatu ja toimivuus.

Suunnittelemme, kaavoitamme ja ompelemme tuotteemme itse Helsingissä. Valmistamme tuotteemme zero waste -periaatteella eli siten, ettei roskiin päädy mitään. Ulkoilutakeista jäävästä leikkuujätteestä valmistamme pienempiä tuotteita kuten hiusdonitseja, satulasuojia ja aurinkolippoja.

Kestävää kehitystä – käsityönä Helsingistä

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramTuike NY

Oulun seudun ammattiopisto, Oulu

Ekologisia, luonnonmukaisia ja esteettisiä kynttilöitä valmistava yritys. Jokainen kynttilöistämme on käsin tehty alusta loppuun. Kynttilöissämme käytämme kasvipohjaista steariiinia ja paketoinnissa kierrätyskelpoisia materiaaleja. Tärkeitä arvojamme ovat asiakastyytyväisyys, luonnonmukaisuus ja esteettisyys. Haluamme, että asioiminen meidän kanssamme olisi mahdollisimman sujuvaa ja antoisaa.

Online:

InstagramÚnico NY

Oulun seudun ammattiopisto, Oulu

Kolmen opiskelijan NY-yritys, joka valmistaa uniikkeja korvakoruja hyödyntäen mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja.

Online:

Facebook
InstagramUusio NY

Oulunsalon lukio, Oulu

Valmistamme uniikkeja kangaskasseja jokaiseen tyyliin. Ajatuksenamme on kannattaa kestävää kehitystä, ja näin ollen teemme kangaskassit itse laadukkaista kierrätyskankaista. Kierrätyskankaat hankimme halukkailta lahjottajilta sekä pyrimme valmistamaan kangaskassit kestäviksi.

Online:

Instagram

Muu / Annan / OtherVoehan Leipä NY

Kainuun Ammattiopisto, Kajaani

Valmistamme suolaiset ja makeat leivonnaiset omilla resepteillämme erilaiset ruokavaliot ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Online:

FacebookCuitu NY

Turun yliopisto, Turku

Cuitu is Latin and means detour. We want to create a detour from the self-destructive textile industry to more conscious consuming. We offer customers high-end design products that are made from new sustainable material innovations. We also offer B2B-services by scouting new material innovators and helping them to commercialize their products.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
Instagram

Muu / Annan / OtherDoombox NY

Savonia ammattikorkeakoulu, Kuopio

Doombox on kuopiolainen Ny Start Up-yritys, joka koostuu Savonia AMK:n ja HUMAK:n opiskelijoista. Yritys perustettiin syksyllä 2018, ja yrityksemme toiminta-ajatuksena on tuottaa kuluttajille yksinkertaisia ja pieniä arkea helpottavia tuotteita 3D-tulostusta hyödyntämällä. Ensimmäinen lanseeraamme tuote, on uudenlainen kaiutin lisävaruste tämän päivän yleisimmille älypuhelinmalleille. Tuote on suunnattu pääasiassa lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille.
Markkinoilla on tilaa uudelle, yksinkertaisemmalle kaiutintuotteelle. Kaikenlaisia sovelluksia, piuhoja ja bluetoothia vaativia puhelimen lisävarusteita on tällä hetkellä niin paljon, että tuotteemme erottuu edukseen. Myös tuotteen yksinkertaisuus ja sen edullinen hinta ovat osa yrityksemme imagoa.
Doombox on kotimainen, helppo, käytännöllinen, kestävä sekä edullinen, ja se sopii moniin eri elämäntilanteisiin sekä käyttökohteisiin. Valitse siis Doombox!

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramFerocia NY

Kajaaanin ammattikorkeakoulu, Kajaani

Tarjoamme matalan kynnyksen liikuntaa erityisryhmille (7-10v. ja 11-13v.) ja elämäntapamuutosryhmille Kajaanissa. Erityisryhmille tarjoamme palloilukerhoa ja älysalissa lapset pääsevät tutustumaan liikuntaa pelien kautta. Elämäntapamuutosryhmille tarjoamme kuntosalivalmennusta, ravinto-opastusta ja muuta monipuolista liikuntaa, jotta jokainen löytäisi itselleen mileleisen lajin.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

Instagramhempee NY

Turun yliopisto ja HUMAK, Turku

hempee on Turun NY-kurssilla syntynyt StartUp yritys, joka valmistaa ekologisia seksileluja hampusta. Tuotemerkki hempee on ympäristöystävällinen vaihtoehto maailman muovinkulutukselle ja kertakäyttökulttuurille. Tavoitteena brändillä on saada markkinoille turvallinen, suomalainen ja kestävää kehitystä tukeva tuote. hempee lisää tietoisuutta muovin aiheuttamista haitoista, hamppu materiaalista ja pyrkii keskustelemaan maailman seksikulttuurin ongelmista. Antibakteerisena ja turvallisena vaihtoehtona, hempee tahtoo kansainvälisille markkinoille kantaaottavana, näyttävänä ja miellyttävänä tuotebrändinä.

hempee on ekologinen seksileluvalmistaja, joka käyttää hamppua perinteisen muovin sijaan.
hempeen kanssa koet turvallisia ja ympäristöystävällisiä hetkiä.
Safe, ekologic and enjoyable.

Online:

InstagramIntu NY

Diakonia-ammattikorkeakoulu & Laurea ammattikorkeakoulu, Helsinki

Mielenterveyskuntoutusta maahanmuuttajille ja turvapaikanhakijoille, jotka eivät pääse etenemään koulutus- tai työskentelypolulla. Joustava ja liikkuva lisäresurssi yritysten ja kuntien käyttöön. Tarjoamme sekä liikunnallista ja toiminnallista ryhmä- ja yksilökuntoutusta että konsultointia. Investoi tulevaisuuteen!

Online:

InstagramMUSK NY

Centria-ammattikorkeakoulu, Ylivieska

The first social network of startupers is here! Every “crowd” platform meets in one place to let every stunning mind of the world to start up by their dreams!

Online:
Kotisivut / Webbsidan / WebsiteN O K I NY

Laurea ammattikorkeakoulu & Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Helsinki

N O K I by VALO

Käsintehtyä modernia eleganssia Suomesta. N O K I valmistaa ja suunnittelee rajattua, uniikkia muotia naisille. Julkaisemme yhden uuden tuotteen joka kuudes kuukausi joita valmistamme ennakkoon ilmoitetun määrän. Tuotteitamme voi tilata syksystä 2019 lähtien verkkokauppamme kautta. Uniikit tuotteemme suunnittelemme ja valmistamme Suomessa. Materiaaleja valitessa pidämme laatua ja kestävyyttä meidän tärkeimpinä prioriteetteinä.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website

InstagramNaksu NY

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, XAMK, Mikkeli

Naksu on mobiilisovellus joka yhdistää asiakkaan ja ravintolan.

Naksulla nauttimaan.

Online:
Kotisivut / Webbsidan / Website
Facebook
InstagramRolling Youth / Media Heat Agency NY

Saimaa UAS, Lappeenranta

The main idea of a creation of ’Rolling Youth’ that has already turned into a bigger organisation called as ’Media Hea Agency’ is making an innovative contribution to the development of tourist attendance of our native student city of Lappeenranta, and potentially the whole of Finland through the development of the leisure level of night parties, festivals and concerts of both local and international levels. Our team is confident that bringing our fresh perspective on the organization of events can be a very effective tool for attracting both tourists and students to local educational institutions that can potentially increase the demand for studying places due to the growth of those abiturients and students who will want to come to study to Finland. For today, we work closely relying on the terms of our 1 year contract with one of the largest club bars in the city center of Lappeenranta, the ”Old Cock” Club&Bar arranging all our events only there. Also, we have great support from the funding system of Saimaa UAS, that can be concidered as our first ever, serious sponsor, and Carlings Lappeenranta clothes store.

The second large, integral part of the Media Heat Agency project is the provision of music engineering services and promotion of music artists to the most popular and profitable distribution sources on behalf of a media agency, which gives us an official, legal right to work in this direction. Members of our team are professionals in the field of writing electronic music, professional music design of video content, beatmaking, mixing and mastering, photography, video editing/ shooting, graphical design and even in animation. The largest customers of our team were such global brands as GoPro, Toyota, Vossen, AT&T, Red Bull, Real Madrid,Oreo etc. Also, we worked with big music artists like Oxxxymiron, Thouxanbandfauni, Porchy and many more.

Online:

Facebook
InstagramWhaly NY

Lahden ammattikorkeakoulu, Lahti

Are you going to be a parent soon? Or maybe you are expecting grand-kids? If so, you faced with the problem, where to buy the first bed for the baby? What are the options?
-Boring, questionable, almost identic prisons?
Or would you like something more unique? Something with more personality maybe?

If so, our company provides you with a perfect solution. Safe, unique and modern, Whaley will ensure perfect sleeping environment for your baby , while still delivering sustainable, ethical and beautiful choice.

Online:Back To Top