skip to Main Content

SEMINARIUM 7.10.2020 kl. 13.00-14.30

Våga vara företagsam -seminarierna är digitala evenemang som ska inspirera och uppmuntra både ungdomar och lärare till företagsamhet. Alla som är intresserade av temat är välkomna att delta. Seminariernas talare är kända experter från olika branscher och deras presentationer är alla kopplade till huvudtemat ”våga vara företagsam”.

Seminariet finns tillgängligt som direktsändning eller inspelning på denna sida!

Arrangör är Ung Företagsamhet rf.

TALARE

Robson

13.00

robson2
Att göra det omöjliga möjligt

Triatlonisten och talaren Robson Lindberg blev tacklad och slog bakhuvudet i isen under en division-fem ishockeymatch, vilket resulterade i en hjärnskada. Nu har Robson som mål att göra comeback och utföra ett fullängdstriatlon. Han talar inte enbart om stark vilja, utan om att med eget exempel visa vad vilja och positiv attityd på riktigt betyder i en hjärnskadad människas liv.

OP Vasa

13.30

vaasa
Banken och företagande

Fredrik Björk och Hannah Malkamäki har tillsammans över 35 års erfarenhet från bank- och försäkringsbranschen. De talar om vikten av att tro på sig själv och sin idé, men att samtidigt vara beredd på att vidareutveckla den vid behov. Seminariedeltagarna får också hälsningar från några andra kända Vasabor!

Tomi Kaukinen

14.00

Tomi-Kaukinen-odp8h77gzzsr5fmqht87q0f7tr5dw6sbjd9gu9vm9c
Start-up liv och företagande

Sverigefinska Tomi Kaukinen är en energisk, innovativ företagare med lång erfarenhet från start-up världen. Han är inte rädd för att säga vad han tycker och tänker – han är heller inte rädd för galna utmaningar. Tomi pratar om att förändra negativa tankar till positiva och att vända misslyckanden till framgång.

INFO

Ung Företagsamhet rf ordnar Våga Vara Företagsam -seminarier virtuellt för första gången hösten 2020. Seminariet är ett inspirationsevenemang där ungdomar och lärare får bekanta sig med företagandets värld via engagerande berättelser.

Våga Vara Företagsam -seminariets huvudmålgrupp är ungdomar och lärare intresserade av företagande. Seminariets innehåll lämpar sig speciellt för personer i åldern 15-25 år. Evenemangen är dock öppna för alla som är intresserade av företagande oberoende av ålder eller bakgrund. Seminarierna fungerar som utmärkta tillfällen att bekanta sig med företagandets värld.

Evenemanget kräver ingen förhandsanmälan. Seminariet finns tillgängligt på adressen uskallayrittaa.fi/seminaarit. Välkommen med!

SAMARARBETSPARTNER

Back To Top