skip to Main Content

Tässä Satakunnan Uskalla Yrittää -semifinaalien menestyjät

Porissa Kauppakeskus Puuvillassa oli tiistaina koolla peräti 150 uutta nuorta yrittäjää ja 50 yritystä Porista, Ulvilasta, Harjavallasta, Kankaanpäästä ja Raumalta.

Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) Uskalla Yrittää -semifinaalista eteni tuomariston valitsemina valtakunnalliseen SM-loppukilpailuun neljä NY-yritystä.

Wardwave NY, HJ. Nortamon peruskoulu, Rauma

”Myymme itsetehtyä salasanasovellusta, jolla voit suojata ja tehdä salasanoja kätevästi.”

Böördigolf NY, Harjavallan keskustan yläkoulu, Harjavalta

”Käytettyjen golfpallojen myynti”

Purkkipilotit NY, Ulvilan lukio, Ulvila

”Osta meiltä valmiiksi purkitetut leivonta-aineet edullisesti ja loistava lahjaidea itsellesi tai muille on käsissäsi.”

Namitassut NY, HJ. Nortamon peruskoulu, Rauma

”Teemme itsetehtyjä vehnättömiä koirankeksejä kotimaisista raaka-aineista.”

NY-yritykset esittelivät toimintaansa ja myivät tuotteitaan ja palveluitaan Kauppakeskus Puuvillassa tiistaina iltapäivällä.

Lue lisää yrityksistä Satakunnan Kansan jutusta.

Finaali Helsingissä, parhaat EM-kisoihin kesällä

Nuori Yrittäjyys ry:n kehittämässä NY Vuosi yrittäjänä –ohjelmassa nuoret pyörittävät tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiään. Uskalla Yrittää -finaalissa Helsingissä 18.-19.4.2018 kisaamassa on yli 70 NY Vuosi yrittäjänä –ohjelmassa perustettua yritystä ja niiden lisäksi korkea-asteen NY Start Up -ohjelman 20 parasta yritystä. Finaali on ohjelmien Suomen mestaruuskilpailu. Toisen ja korkea-asteen voittajat edustavat Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa kesällä 2018.

Ympäri Suomea järjestetään talven ja kevään aikana yhteensä 15 semifinaalia, yhteistyössä kansallisen YES-verkoston kanssa. Uskalla Yrittää -semifinaalin Porissa järjesti YES Satakunta.

Back To Top