skip to Main Content

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämä Uskalla Yrittää -seminaarikiertue rantautuu viiteen kaupunkiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2020. Helsingissä seminaari järjestetään Finnkino Kinopalatsissa tiistaina 17.11. klo 13-16. Seminaari on inspiraatiotapahtuma, jonka aikana nuoret ja opettajat pääsevät tutustumaan yrittäjyyden maailmaan innostavien tarinoiden kautta.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki uudet ja jo NY-ohjelmissa mukana olleet nuoret sekä opettajat. Seminaari on maksuton ja suomenkielinen. Tervetuloa!

Tapahtuman järjestää

INFO

Uskalla Yrittää –seminaarin pääkohderyhmä on yrittäjyydestä kiinnostuneet nuoret.
Kohderyhmään lukeutuvat kaikki, niin uudet ja jo NY-ohjelmissa mukana olleet nuoret sekä opettajat. Seminaarien sisältö sopii erityisesti 15-25-vuotiaille. Tapahtumat ovat avoimia kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille ikään ja taustaan katsomatta. 

Seminaarit toimivat erinomaisena tutustumismahdollisuutena yrittäjyyden maailmaan ja Nuori Yrittäjyys -toimintaan. 

Seminaari koostuu neljästä puheenvuorosta ja verkostoitumistauosta. Tauolla on tarjolla pientä purtavaa.

13:00  Tapahtuman avaus

13:05 Kaksi inspiraatiopuheenvuoroa

14:15 Verkostoitumistauko

14:35 Vuosi yrittäjänä -ohjelman pitchaus

14:45 Kaksi inspiraatiopuheenvuoroa

16:00   Seminaarin päätös

Tapahtuman puhujat julkaistaan myöhemmin.

Tapahtumaan on erillinen ilmoittautuminen, ja ilmoittautumislomakkeen pääset täyttämään täältä. Jokaisen osallistujan täytyy ilmoittautua seminaariin itse, jotta tiedämme tarkan osallistujamäärän koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

Tapahtuma on maksuton. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä osoitteeseen [email protected]

Seminaarin tapahtumapaikkana toimii Finnkino Kinopalatsi 1 osoitteessa Kaisaniemenkatu 2, 00100 Helsinki. Tapahtuma alkaa klo 13:00 ja ovet saliin aukeavat klo 12:45.

Koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi täytämme tapahtumapaikoista aluksi vain puolet, jotta jokaisella on mahdollisuus turvaväliin. Seuraamme kuitenkin linjauksia tapahtumajärjestämiseen liittyen ja toimimme niiden mukaan. Ethän saavu tapahtumaan, mikäli olet kipeä tai tunnet olosi sairaaksi.

Järjestäjä pitää oikeuden muutoksiin.

Back To Top