skip to Main Content

Tervetuloa katsomaan Uskalla Yrittää 2021 -finaalin livetallenteita!

Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu Uskalla Yrittää -finaali järjestettiin virtuaalitapahtumana 21.-22.4.2021. Kevään aikana 400 NY-yritystä ja 1000 NY-yrittäjää osallistui alueellisiin semifinaaleihin ympäri Suomen. Finaalissa kilpailtiin SM-tittelistä ja EM-kisapaikoista.

Uskalla Yrittää -finaalissa oli useampia livestriimauksia, joita pääsi seuraamaan reaaliajassa. Palkintojenjakogaalan lisäksi striimattiin opettajaseminaari ja tapahtuman avajaiset. Tälle sivulle on kerätty livestriimauksien tallenteet.

KESKIVIIKKO 21.4.

Opettajaseminaari

  • Hankenin apulaisprofessori Pia Polsa herättelee keskustelua aiheesta: Vastuullinen liiketoiminta – onko sellaista olemassa?
  • Keskustelua aiheesta jatkavat opettajapanelistit
  • Tallenteen lopuksi palkitaan Vuoden NY-opettajat ja -koulut sekä Vuoden Pikkuyrittäjät -opettajat, -kummi ja -kunta

Finaalin avajaiset

  • Tervetuloa finaaliin!
  • Online-kilpailuiden voittajien palkitseminen
  • Keynote-puhuja Perttu Pölönen
  • Finaalin ohjelma

Virtuaaliset messut

  • NY-yritysten virtuaaliset messupisteet olivat Howspace-alustalla, joissa he esittelivät yritysideoitaan.

TORSTAI 22.4.

Palkintogaala

  • Palkintogaalassa palkitaan Suomen parhaat NY-yritykset sekä kaikkien kilpailukategorioiden voittajat

Virtuaalinen Uskalla Yrittää -finaalitapahtuma järjestettiin osana koulujen ja oppilaitosten opetusta. Finaaliin osallistuvat kilpailijat ja opettajat noudattivat omalla paikkakunnallaan vallitsevia alueellisia ohjeistuksia ja suosituksia tapahtuman aikana. Riskiryhmiin kuuluvat noudattivat samoja ohjeita kuin muutenkin opetukseen osallistuessaan.

Nuori Yrittäjyys ry ei vastaa kilpailun aikana alueellisten ohjeiden noudattamatta jättämisen aiheuttamista mahdollisista seurauksista.

Tapahtuman livestriimauksissa noudatettiin voimassa olevia pandemiaan liittyviä THL:n ja hallituksen ohjeistuksia (turvavälit ja maskisuositukset).

Nuori Yrittäjyys ry on suomalaisen yrittäjyyskasvatuksen kärkijärjestö. Autamme koulutuksen järjestäjiä toteuttamaan yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen opetusta opinto-ohjelmiemme kautta. Tarjoamme opettajille opetussuunnitelman mukaisia työvälineitä laaja-alaista osaamista tukevien taitojen oppimiseen esiopetuksesta korkea-asteelle.
nuoriyrittajyys.fi

Pikkuyrittäjät on maksuton yrittäjyyskasvatuksen ohjelma 4.-6. luokkalaisille. Ohjelmassa lapset tutustuvat yrittäjyyteen, kehittävät taitojaan ja perustavat ryhmissä oman pikkuyrityksensä.

Pikkuyrittäjät-finaalissa palkitaan pikkuyrittäjämäisimpiä toimijoita neljässä kategoriassa: Vuoden Pikkuyritys sekä Vuoden Pikkuyrittäjät -opettaja, -kummi ja -kunta.
pikkuyrittajat.fi

Vuosi yrittäjänä -ohjelma on Nuori Yrittäjyys ry:n maksuton teorian ja käytännön yhdistävä työkalu yrittäjyyden taitojen, osaamisen ja asenteen opettamiseen ja oppimiseen. Vuosi yrittäjänä -ohjelma on saatavilla yläkouluille, toisen asteen oppilaitoksille ja korkeakouluille.

Uskalla Yrittää on SM-kilpailu Vuosi yrittäjänä -ohjelmien yrityksille.
vuosiyrittajana.fi

Uskalla Yrittää -tapahtuman kumppanit

Olemme yhteistyökumppani koulutuksen järjestäjien, päätöksentekijöiden, yrityselämän ja nuorten välillä.
Tervetuloa mukaan! »

Back To Top