Uskalla Yrittää 2018 – Suomen parhaat NY-yrittäjät Helsingissä

Nuori Yrittäjyys ry (NY) järjestää Uskalla Yrittää -finaalin, jonka päätähtiä ovat 90 NY-yritystä ympäri Suomea. Finaali kokoaa Suomen yritteliäimmät nuoret kaksipäiväiseen tapahtumaan Helsinkiin 18.-19.4.2018.

Mukana olevat nuoret ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiään peruskoulun 9. luokalla ja toisella asteella NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa ja korkea-asteella NY Start Up -ohjelmassa, osana opintojaan.

Finaali on ohjelmien Suomen mestaruuskilpailu ja SM-voittajat julkistetaan torstaina 19.4.2018 järjestettävässä palkintogaalassa Finnkino Tennispalatsissa. Toisen ja korkea-asteen voittajat edustavat Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa kesällä 2018.

Finaalin messut Kauppakeskus Kampissa

Finalistit valtaavat Kauppakeskus Kampin keskiviikkona 18.4.2018 klo 15:00 – 19:00. Tervetuloa tutustumaan Suomen tulevaisuuden tekijöihin ja tekemään samalla mahtavia löytöjä!

Kampin messutapahtumassa nuoret esittelevät yritystoimintaansa ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan. Tarjoamme mahdollisuuden tavata maakuntien parhaat ja yritteliäisimmät nuoret sekä aitiopaikan nuorten ideoihin ja ajatuksiin.

Alueellisista semifinaaleista kansalliseen finaaliin

Finaalissa nähtävät yritykset on valittu semifinaalien kautta edustamaan aluettaan ja kouluaan kansalliseen finaaliin. Semifinaaleja järjestetään ympäri Suomea! Tutustu semifinaalikalenteriin ja käy tutustumassa oman alueesi yrittäjiin jo ennen finaalia.

Osallistu sosiaalisessa mediassa!

#UskallaYrittää
#NYVuosiYrittäjänä
#NYStartUp
@NuoriYrittajyys

Liity Facebook -tapahtumaan ja saa viimeisimmät päivitykset!

Nuoret yrittäjinä – mistä on kyse, kun 4 500 nuorta on perustanut yli 1500 yritystä osana opintoja?

NY Vuosi yrittäjänä ja NY Start Up -ohjelmat

  • NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa 9.luokan, lukion tai ammattiopiston opiskelijat perustavat oikealla rahalla toimivan miniyrityksen (NY-yritys) lukuvuoden ajaksi osana opintojaan.
  • NY Start Up -ohjelmassa korkeakouluopiskelijat perustavat oikealla rahalla toimivan monialaisen miniyrityksen (NY-yritys) lukuvuoden ajaksi osana opintojaan.
  • Ohjelmissa harjoitellaan liiketoiminnan ymmärtämistä, työn tekemistä, asiakaspalvelua, vastuunottamista ja talousasioita – työelämätaitoja käytännön kautta.
  • Oma NY-yritys antaa mahdollisuuden ideoida ja ottaa omat ideat käyttöön sekä oivaltaa omat mahdollisuudet ja saada omakohtainen kokemus yrittäjyydestä.

Opettaja, ota opiskelijasi mukaan!

Ota omat opiskelijasi mukaan messuille ja anna heille ennakkotehtävä, joka aktivoi nuoret nuoret osallistumaan messupöhinään!

Kampin messutapahtumassa nuoret esittelevät yritystoimintaansa ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan. Tarjoamme mahdollisuuden tavata maakuntien parhaat ja yritteliäisimmät nuoret ja aitiopaikan nuorten ideoihin ja ajatuksiin.